Trött som jag är

Hej! Just nu sitter jag och tittar på tv så slö som jag är, men jag sov faktiskt bara fem timmar inatt. Jag har iallafall klarat mig igenom denna torsdag och den har faktiskt varit helt okej! Skolan var i och för sig riktigt tråkig, men efter skolan var jag med Moa, Elli och Tilde. Vi var hemma hos Moa och för det mesta pratade vi massor, men åt även müsli och kollade på film. Det var en bra eftermiddag! Nu är jag som sagt hemma igen och ska snart äta middag, sen duscha och göra mina övningar och lägga mig hur tidigt som helst. Hörs senare!

Att le mot sommaren är nog det enklaste som finns

19/5, Kristihimmelfärd

Lördagen 19/5 hade jag verkligen en otroligt härlig dag! Jag och Tilde började dagen med en frukost ute på terassen bredvid deras pool och blev så sugna på att bada i den, men den var inte öppen. Någon timme senare när vi var ombytta och klara kom Moa och vi började direkt med att fixa ihop picknick. Det vi hade med oss var en sjukt god sallad, två ballerinakakor-paket och en stor juice. Sen cyklade vi ner mot stranden och där var det jättemysigt. Vi åt, pratade, skrattade, badade första doppet för i år, solade och fotade ute på bryggan. Efter tre timmar där gick vi hem och sen bröt tyvärr Moa sitt lillfinger när hon gick in i en trappa, stackarn! Resten av dagen och kvällen hoppade jag och Tilde studsmatta, åt god mat och massor av ostbollar, kollade på Eva & Adam med Tildes lillasyster och sånt där mysigt innan vi somnade på golvet. Underbara vänner jag har alltså ♥ Tänkte visa lite bilder från dagen.


Bekännelser

♥ Jag verkligen ÄLSKAR att kramas, det är seriöst det mysigaste som finns.
♥ Jag stör mig som tusan på tjejer som gör sig till och förändras när dem är med killar.
♥ Den här bloggen kommer alltid finnas kvar eftersom att jag vill läsa när jag blir vuxen.
♥ Jag passar inte alls bra i smink, eller mascara går bra, men med annat smink ser jag bara tillgjord ut.
♥ Jag tror aldrig att jag kommer upp på nivån där jag var innan jag bröt benet, alltså på gymnastiken.

Min bikini

Det var ju en läsare som frågade om jag kunde visa min bikini som jag använder just nu, så är kommer lite bilder. För er som undrar vart den kommer ifrån så är det Raplh Lauren och jag köpte den på rean för ett år sen. Jag hoppas att jag hittar en till bikini i Barcelona! Vad tycker ni om den?



18/5, Kristihimmelfärd



Fredagen den 18 maj på Kristihimmelfärdshelgen var jag på Gröna Lund tillsammans med tre kompisar, Wille, Oskar och Tilde. Det var så otroligt roligt! Vi kom dit när det öppnade och fick då gå en bakväg och var inne först av allihopa. Vi sprang till Insane, och sen under hela dagen åkte vi också Jetline, Twister, Frittfall, Extreme, Insane, Pop Expressen, Vilda musen, Blå tåget och dessutom så gick jag och Tilde spökhuset utan killarna. Det var så sjukt läskigt! Det var i någon attraktion som vi mötte en skön kille som typ trodde att vi var bästa vänner och låg och solade i "karusellen", Tilde vet vem jag menar, haha! Senare mot kvällen mötte vi upp Klara och Märta och åkte lite med dem och när vi skulle köra Twister skulle vi hoppa lite före i kön och ställa oss med killarna, men då blev en kille i 20-årsåldern jättesur och gjorde massor av blickar, sa till dem som stog vid bergodalbanan.. Herregud, vad det var pinsamt läskigt! Under dagen klämde vi även in massor av skratt, kebab-lunch, remmar, chips och tusen mer saker. Det var iallafall bästa dagen!

Klockan sju ungefär var vi framme hos några familjekompisar till Tilde, där vi åt middag och umgick med dem andra barnen som var där. En som heter Hanna i våran ålder var vi mest med, och hon var verkligen jättesnäll! För det mesta så busringde vi typ i två timmar, men även så spelade vi fotboll och tänkte måla ansiktsmålning med turspennor, haha! Kom hem runt tolv och då la vi oss i sängen och pratade.

Jag och fotografering


Jag har alltid älskat att fotografera, men ändå så har jag ingen systemkamera.. Jag vet inte riktigt varför, jag har aldrig riktigt känt att jag behöver en egen för dem flesta av mina kompisar har systemkameror. Men jag tror att mitt intresse för att fota har vuxit otroligt den sista tiden och därför funderar jag nu på att spara eller önska mig en. Frågan är bara vilken man ska välja? Det finns ju Canon, Nixon, Sony, Lumix och massor, fast jag tycker nog Canon låter mest suktande eftersom att många har sådana och tycker dem är riktigt bra, även jag tycker det. Fotografering för evigt ♥

Jag är i Barcelona



Hola!
Jag är just nu i Barcelona tillsammans med mamma och tänkte göra ett inlägg som inte är tidinställt. Vi har varit här i typ fem timmar och har haft det hur bra som helst! När vi gick igenom en liten stad påväg till hotellet från flygplatsen stannade vi och köpte två kulor glass, och sen la vi oss vid poolen. Hotellet som vi bor på har en pool på taket, så det är sjukt nice! Nu ska vi snart ut igen och gå runt i staden lite och ikväll ska vi äta det bästa man kan äta när man är utomlands, nämligen tapas, mums säger jag bara! Kanske bloggar lite någon annan dag, men det kommer ju tidinställda. En fråga bara, hur är det i Sverige? Puss & hoppas ni har det bra!

Designtips


Här har ni ett designtips från mig som många frågat efter. Om ni har några frågor om videon eller om ni vill att jag ska visa något annat är det bara att kommentera!

En detalj som är en volang

GTV YE



Just nu är jag, som ni vet i Helsingborg och hejar på mina favorittjejer, och därför tänkte jag att det skulla passa perfekt med ett inlägg om gymnastik. Jag tänkte berätta för er att min grupp har en egen youtube-kanal där vi lägger upp massor av filmer. Vi filmar faktiskt varje träning och tävling såklart, och sen sätter våran tränare ihop det till en enda stor film kan man kalla det. Jag har ju brutit benet och inte varit med på två månader ungefär, men om ni kollar längre bak i video-arkivet kan ni nog hitta filmer där jag är med, annars är det ju kul att titta på mina andra kompisar i gruppen. Youtube.com/gtvye

Barcelona

En av mina födelsedagspresenter var en resa till Barcelona tillsammans med mamma och det var nog den bästa presenten jag fick i år, även den största. Vi kommer vara där i tre dagar och två nätter, och åker redan på måndagmorgon direkt efter jag kommit hem från Helsingborg. Jag vet att jag kommer ha det helt underbart där, och det kommer bli shopping, bad och sol, massor av god mat, skratt, prommenader längs shoppinggatorna, sena kvällar och säkert så mycket mer även fast det bara är tre dagar. Jag fick välja bland vissa land, och Barcelona låter ju så jäkla härligt! Livet leker ♥

För mycket kärlek


Jag älskar den här bilden, och jag älskar dig, Tilde Olsson ♥

Olika frågar

SVAR: Jo, det kanske jag kan.. Visar min favorit isåfall.

SVAR: När jag och Lova var med varandra så sa jag att vi kunde göra ett av era förslag, men hon tyckte det var för pinsamt men det är ju det som är grejen, eller hur? Så fråga henne istället.

SVAR: Jag köpte inte dem själv, utan jag fick dem utav min kompis Julia eftersom att dem var för små för henne. Men jag kan fråga henne. Kram!

SVAR: Har spelat in den hemma hos Tilde, ska bara få den först.. :)

SVAR: Hej! Jag förstår inte riktigt hur du menar, men om man vill ha spegelvänt så dubbelklickar du på bilden och då kommer det upp en symbol där man ser att den ska vändas. Hoppas du förstår vad jag menar!

På förträningen

Hej! Just nu sitter jag på förträningen med Iza & Astrid och tittar på alla lagen när dem voltar och så inför tävlingen som börjar kvart över tio, så det här är inget tidinställt inlägg.. Våran grupp ska iallafall snart förträna tumbling, och har kört trampett och fristående för en stund sedan. Dem är så sjukt bra mina tjejer! Så nu är det bara att säga; LYCKA TILL! ♥

Veckans blogg



Det var längesen jag hade någon tävling, och därför så kör vi på en såkallad veckans blogg. Reglerna är hur enkla som helst; Kommentera bara att du är med i tävlingen med en länk till din blogg. För mer chans att vinna så kan du skriva ett inlägg om tävlingen, om du gör det måste du också länka till inlägget i kommentaren. Nästa fredag, alltså om en vecka ska jag nog ha hunnit kolla igenom alla bloggarna och utsett en vinnare, det blir roligare om många är med. Det man vinner är en länk i menyn en månad och ett eget inlägg. Låter det bra? Alla ska vara med!

USM



Hej! Just nu sitter jag förhoppningsvis på tåget som rullar mot Helsingborg om jag inte missat det eller något sådant, men det tror jag inte. Jag ska som sagt dit för att det är USM och jag egentligen skulle tävla men det går ju inte med mitt ben så jag följer bara med och tittar och hejar på mina underbara tjejer som ska tävla! Dem har ju tränat och tränat i flera veckor tillbaka, så jag hoppas att de får en drömtävling vilket dem är värda. Jag tror att ni tänker att bloggen kommer vara utan uppdatering, men nej, jag har suttit nästan varje dag i veckan och fixat tidinställda inlägg + att det kanske blir något mobilinlägg. Ha det så bra!

Som en sommarkväll

Just nu befinner jag mig i sängen i pyjamas och ska snart sova eftersom att jag ska upp lite extra tidigt imorgon.. Jag har haft en sjukt härlig kväll! Egentligen skulle vi åka ut med båten ju, men pappa kom inte hem förrän klockan sex så därför fick det bli en annan gång. Istället så åt vi kycklingklubba med potatissallad ute på terassen och sen drog vi ner till stranden. Jag träffade Tilde där, och vi badade massor faktiskt, det var så skönt! Vi hade även "krig", och det första var när vi tog av varandra våra bikinis så det slutade typ med att vi stod där utan underdel och sen kastade vi massor av äcklig lera på varandra, haha! Kom hem vid åtta och då duschade jag, packade, åt kvällsfika och bara tog det lugnt. Men nu måste jag faktiskt sova, det kommer upp ett inlägg imorgon med lite info om USM och sen kommer det tidinställda som jag suttit med i veckan. Puss & Kram ♥

Besök på den nya skolan

Hej! Kom hem för en timme sen och har legat på terassen i solstolen och ätit grapefrukt sen dess, sjukt soft! Skolan idag var som vanligt, fast vid klockan ett så åkte alla i 5:an till skolan där vi ska börja i höst. Vi hälsade på där, och vi blev guidade genom skolan, fick titta in i alla klassrummen och i slutet fick vi träffa och äta glass med dem flesta som redan går i den här skolan. Jag var hemma halv tre och bytte direkt om till bikini, och nu ligger jag här som sagt.

Pappa är på väg hem från jobbet nu tror jag och sen ska vi ut med båten ikväll. Vi tänkte bada och ta båten till någon resturang vid vattnet, det ska bli så mysigt! Jag ska iallafall försöka blogga lite senare.. Hoppas ni haft en bra dag!

LOVE LIFE



Lite bilder från stranden. Helt otroligt, vilken underbar dag!

Days like this one, I would dress me in this way


Blus med volanger, Zara / Linne, JC / Shorts, H&M / Armband, Abercrombie & Fitch / Converse

Wednesday

Hej! Den här onsdagen har varit en av dem bästa faktiskt. Skolan var i och för sig inte så speciellt rolig, men med sköna raster och dans som sista lektion gick det bra. Efter skolan cyklade jag och Dina hem till henne och fixade en liten picnik som vi sedan tog på pakethållaren ner till stranden. Det var rätt mycket folk nere på stranden, men alla typ gick när kom så det var skönt! Vi åt först lite maränger, sockriga jordgubbar, riskakor och drack saft innan vi sprang ner i vattnet. Det är andra gången jag badar för i år, och den här gången var det faktiskt mycket varmare + att vi badade ganska många gånger! Kameran följde med såklart, och därför har vi fotat en del, men det kommer upp lite senare.

Just nu sitter jag och Dina ute på deras terass och har precis ätit en skål glass som nästan smälte av solen, det är ju ett tecken på att det är sommar nu! Klockan sex ska vi iallafall till hallen och ha genrep tillsammans med ET som också ska tävla USM i helgen. Den slutar klockan åtta och när jag kommer hem måste jag packa och plugga, men tidinställer något inlägg som kommer upp under kvällen. Hoppas att ni njuter av vädret och får en fortsatt trevligt onsdag!

Outfit 22/5


Skjorta, Levis / Shorts, H&M / Strumpbyxor, Lindex

Imorse innan jag gick till skolan så tog jag en outfitbild i spegeln med det jag har på mig idag. Vill ni att jag ska fortsätta med det?

En bättre tisdagskväll

image descriptionimage description

Sjukgymnasten som var klockan fyra gick bra och jag fick veta att mitt ben blivit mycket bättre efter övningarna, det känns jättebra! Efter sjukgymnasten köpte jag och pappa varsin glass, och jag valde såklart Magnum Ghana. Det är den bästa glassen som finns, seriöst. När jag kom hem gjorde jag mina övningar innan jag satte på ett avsnitt av GG och åt middag i soffan framför det. Just nu sitter jag ute i kvällssolen med datorn och tar det lugnt, sjukt nice att man kan sitta ute vid den här tiden utan att frysa!

Alla tisdagar ser likadana ut



Hej! Kom nästan precis hem från skolan och har ätit lite mellis. I skolan så var det ganska okej faktiskt, eller den första långa svenskalektionen var hur tråkig som helst, men sen rullade det på med matte, frågesport och idrott. Jag ska iväg till sjukgymnasten om typ en timme, men tills dess ska jag fixa lite inlägg. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, packa, plugga och sånt där så det blir nog lite mer uppdatering iallafall. Är det bra med er?

webuildcastlesintheair.tumblr.com


Ni måste bara kolla in den här tumblr'n och det gör ni genom att klicka på bilden ovanför. Det är så otroligt underbara bilder och man kan sitta i flera timmar och kolla igenom deras foton, iallafall jag. ♥

21 maj


Hej! Nu är jag tillbaka igen efter en långhelg utan bloggning, och det har faktiskt varit riktigt skönt men det var bara en liten stund, aldrig att jag slutar blogga. Jag kommer berätta och visa bilder osv lite senare i veckan. Idag är det iallafall måndag och min har varit helt okej, förutom vädret som varit helt underbart :) Jag kom hem från skolan typ vid halv tre och har precis lagt in en minibaugette i ugnen som jag ska äta tillsammans med juice ute på balkongen. Senare har jag friståendeträning som är idag istället för imorgon och sen ska jag även ta det lugnt och plugga matte innan dagen är slut..

Gymnastik Olivia


Igår så hoppade jag, Tilde och hennes lillasyster studsmatta i typ tre timmar och då lärde vi henne lite nya volter. Senare på dagen så filmade vi lite av dem och satte ihop en film i iMovie. Olivia är bara sju år och kör riktigt bra redan nu, hon kommer bli en otroligt grym gymnast :) ♥

En mer underbar tjej får man leta efter

Så är det

Hej! Jag är ledsen för att jag uppdaterar så sjukt dåligt, men jag har ingen lust och inspiration just nu.. Det är långhelg och min tillbringas med Tilde. Jag kommer börja blogga som vanligt snart igen, och då berättar jag om dagarna. Hoppas att det är bra med er och att ni har en rolig helg :)

Träning nästa

Nu ska jag på träning, har haft en ganska stressad morgon med Lova men ändå hur mysig som helst med massor av jordgubbar till frukost. Puss ♥

Nu är det långhelg


Hur befriande som helst med långhelg nu! Jag är ledsen att jag uppdaterar så sent på kvällen, men har inte haft tid och det är ju bättre att jag bloggar någon gång under dagen istället för inget alls. Idag var jag först i skolan och efter skolan satt jag på trappan vid skolan med en dubbel nougat och väntade på pappa som skulle skjutsa mig till Lova. När jag kom hit åt vi lite mellis, spelade in videos där vi sjöng, försökte spela in lite andra roliga videos, åt ett helt paket med pringels, skrattade och sånt där innan vi åt middag.

Efter middagen så satt vi ute på terassen med en glass och pratade i telefon med Oscar. Vi bestämde sedan att vi skulle komma ner till en brygga och grilla marshmellows, så vi drog på oss mjukiskläder och tog sparkcyklarna. Men sen blev det pinsamt eftersom att vi inte kände hans "gäng" så vi gick hem till han och där blev det godis och tv. Kom hem för en halvtimme sen, och nu ska vi sätta på en film eller något i sängen för att sedan sova då vi ska upp klockan åtta för träning. Jag ska alltså sova över här efter en otroligt mysig dag ♥

Svar på kommentar

Just nu ligger jag i sängen och håller på med mobilen vilket jag typ alltid gör på kvällen, haha! Jag tänkte iallafall svara på en kommentar jag fick för någon dag sen; Jag och Lova har tyvärr haft ett bråk och det var det som påverkade min uppdatering lite eftersom att jag var otroligt ledsen och besviken, men mer detaljer vill jag inte gå in på. Det ni ska få veta är att det är helt löst nu, och vi är vänner igen ♥ Åh, jag hatar verkligen att bråka med kompisar, men det löser ju sig oftast som tur är.. Och det där med The Challenge; Jag ska faktiskt träffa Lova imorgon, och då ska jag försöka komma ihåg att fråga henne om vi kan göra en video, men då måste ni ge fler förslag och det kan ni göra i kommentarsfältet i det här inlägget! Men nu ska jag snart sova.. Godnatt!

 

Tandställning

Det var några som kommenterade att de ville se hur det blev med min tandställning, och vad gör jag inte för mina läsare? Jag blev tyvärr inte alls nöjd med nedre, men det får jag leva med i något år och som jag sagt flera gånger förut så är det sjukt värt! Bara så ni vet så ler jag överdrivet stort på bilderna, men det var bara för att ni verkligen skulle se hur det ser ut. Hoppas bilderna funkar bra, och vad tycker ni?

Femtonde maj

Hej! Kom hem från skolan för typ en timme sen, och har precis ätit mellis som bestod utav yoghurt och crunchy. Jag hade en bra dag i skolan.. Hade en halv lektion innan jag och några andra i klassen hade ett samtal om en sak som hänt under en tid, och det samtalet höll på i cirka två timmar. På rasterna solade jag i rampen och låg och snackade kompisar, det är så man ska spendera en rast alltså! Lunchen blev lite annorlunda för mig, eftersom att jag inte kan äta någonting så hade jag med mig smoothie. Sen hade vi idrott, och när vi slutade gick jag hem på direkten.

Just nu pluggar jag svenska, jag ska skriva ett kapitel i min bok så vi får se hur långt det här tar. Egentligen har jag träning idag, men jag ska åka och klippa mig så det blir ingen träning för min del. Jag ska bara klippa de slitna topparna ifall någon undrar, det kommer bli så kort! Jaja, nu måste jag plugga vidare, bloggar mer sen.

Summer will always be the best

Idag är det den 14 maj och det betyder att det är en månad kvar tills vi får sommarlov, det är ju skolavslutning den 14 juni. Jag kan nästan inte vänta mer, längtar så otroligt mycket! Jag ska göra hur mycket saker som helst, det blir massor av "resor" för mig, inom Sverige och utomlands, för vem vill vara hemma i Stockholm hela sommaren? Ni får veta mer om mina sommarplaner någon annan gång.. Om allt blir som planerat blir det perfekt. Jag ska njuta av varenda sekund, och bara låta livet leka! Jag tror att sommaren 2012 kommer bli en av dem bästa i mitt liv, det ska bli en sommar som jag minns tills jag inte lever längre ♥

Bild från weheartit.

 

Halv skoldag och tandläkarbesök

Hej! Idag har jag varit i skolan ungefär halva dagen där vi hade matte & geografi för att sedan åka till tandläkaren. Som jag skrev igår så skulle jag få tandställning i de nedre tänderna, och så blev det! Jag visar en bild lite senare, om ni vill se förstås? Efter besöket som tog runt en timme åkte jag och pappa till en resturang, Ciao Ciao och tog en pizza som lunch. Så sjukt gott, bästa italienska resturangen på länge! Jag åkte inte till skolan sen, det var bara knappt en timme kvar på dagen.. Nu är jag hemma hos mamma och tittar på tv. Vi hörs!

Tandställning där nere imorgon



Gissa vad som händer imorgon klockan elva? Jag får tandställning där nere och jag är så sjukt nervös! Alla säger att det gör mycket ondare i nedre käken plus att det känns som att jag inte alls kommer passa i det. Jag fick välja mellan att ha tandställning där nere eller inte, det är bara en tand som är lite sne men jag valde att ta det! Det kommer vara så värt i framtiden, tänk när alla andra går med tandställning så har jag redan haft det och har perfekta tänder! Tycker ni att jag gjorde ett smart val?

Vilma Lishajko



Vilmas blogg måste jag bara tipsa om, den är så himla bra! Hennes blogg handlar om livet, och hennes liv är typ perfekt så det är riktigt roligt att läsa om! Därför kommer ni ångra er ifall ni inte trycker på bilden. Jag lärde känna Vilma i somras, och märkte redan då hur obeskrivligt fin hon är som vän! Vi har tappat kontakten lite, fast nu har vi bestämt att vi ska träffas massor i sommar och återupphämta det som finns mellan oss. Jag älskar dig

Så bra dem är



Just nu sitter jag i soffan och tittar på Mästarnas mästare och äter en risifrutti som lite gott kvällsmål såhär på kvällskvisten! Jag är riktigt trött efter den här söndagen.. Jag kom till hallen runt elva och filmade dem när de tränade fristående om och om igen, och sen åkte vi till tävlingen typ två timmar senare. Jag var tvungen att defilera helt själv för mitt lag, och dessutom först av alla lag men som tur var så gick det bra med det! Det gick även hur bra som helst för tjejerna, de är så sjukt duktiga! Efter tävlingen åkte vi som sagt hem till en tjej i min grupp och där åt vi mellis, hoppade studsmatta, pratade om tävlingen och jag råkade göra sönder en gunga tillsammans med Wilma och Fanny, det var så pinsamt! Kom hem vid fem och har bara tagit det lugnt sen dess.

Magtröja



Det var sjukt längesen jag uppdaterade i kategorin "Ur min garderob", men mina läsare ha alltid gillat det så jag tänkte visa er ett plagg vilket är min magtröja. Den kommer från H&M divided, och kostade kanske 150-200 kr, men den är köpt för ett års sen ungefär. Det är en av mina favoriter på sommaren, och den är så skön och fin att dra på sig! Jag har bara en, men jag måste och vill ha flera! Har ni några tips vart man kan köpa snygga och inte allt för korta magtröjor?

11/5 & 12/5

Jag bloggade ju inte på både i fredags och lördags, så därför kommer det ett inlägg om dem två dagarna nu :)

FREDAG Jag var först i skolan där vi hade hemkunskap, och sen hade jag bild resten av dagen innan idrotten. Efter skolan cyklade jag och Tilde hem till henne där vi först satt ute i en soffa och drack läsk och åt kakor. Sen fick vi för oss att baka hallonpaj, och det gjorde vi och den blev faktiskt ganska god. Lite senare träffade vi två killkompisar och vi gick typ runt och snackade. Runt halv åtta behövde vi komma hem för att äta middag med våra syskon och pappor, det blev grillat och det var så otroligt gott! Efterrätten blev våran hallonpaj med grädde. Resten av kvällen pratade vi i telefon med Wille, planerade sommaren och hade pruttävling i Tildes dubbelsäng tillsammans med hennes lillasyster, haha! Vi somnade vid två på natten typ..

LÖRDAG Vi vaknade halv åtta av att Wille ringde oss, och då låg vi och pratade med han samtidigt som vi låg och drog oss i sängen. Till frukost lyxade vi till det med pannkakor och oboy med mini mashmellows. Sen cyklade vi ut i området och delade ut speciella lappar (hoppas någon ringer Tilde!) innan vi hade fotbollsmatch tillsammans med ett annat lag, det gick jättebra för dem! Påvägen hem köpte vi en korv och massor av godis, och vi cyklade sedan ut igen! När vi kom hem pratade vi i telefon i typ en timme och sen drog jag hem. Jag, Dogge och pappa åkte till en resturang vid havet och åt otroligt god mat! Kom hem vid halv tio och då la vi oss i soffan och kollade på tv.

Jag har för det mesta tillbringat tiden tillsammans med Tilde, och vi har skrattat nästan hela tiden som vi alltid gör! Tack för att du lever ♥


Focus


Fotograf: Dina, Nikon D40 + standard objektiv Modell & Redigering: Filippa

Jag älskar att man kan ta så otrooooooligt bra fokus med symstemkameror!

Sunday



Hej!
Jag ska precis åka iväg till hallen efter en skön morgon hemma med frukost framför tvn och sånt där. Jag
har ingen vanlig träning idag, utan mina USM-tjejer ska tävla i fristående idag och därför ska de träna i en stor hall innan det. Jag följer med som en del av laget eftersom att jag egentligen skulle varit med på alla tävlingar som varit och som kommer, men mitt ben förstör allt. Efter tävlingen så skulle vi hem till Lovisa, och typ kolla på filmen på deras fristående och prata om poängen dem fick. Så ni märker ju att jag kommer vara borta hela dagen, men för att kompensera min dåliga uppdatering har jag tidinställt tre inlägg som kommer upp medan jag är borta och sen tror jag att vi hörs senare ikväll! Ha en bra dag!

I'm not always strong enough to be able to show me strong



Förlåt för att jag inte uppdaterat på två dagar, men det finns lite olika anledningar till det. För det första har jag varit med Tilde och för det andra så har det hänt en sak som tagit mig hårt i hjärtat, men det är snart löst hoppas jag. Hoppas ni förstår, vi hörs imorgon med mycket inlägg! Kram ♥

A&F


Jag fick precis några presenter av pappa från Abercrombie & Fitch eftersom att han varit i USA. Det var tre klädesplagg och två accessoarer och allt var verkligen hur fint som helst! Vill ni att jag ska visa er det?

Thursday



Hej! Jag har haft en väldigt bra torsdag! Efter skolan som var hur soft som helst lånade jag och Tilde våra killkompisars longboards och körde i rampen innan vi drog hem till henne. Vi tog ut filtar, juice och ballerina kakor och satt och snackade en liten stund. Sen spelade vi in ett skolarbete med hennes kamera som blev lite misslyckat, men det blev nog lite roligt ibland och vi ska redovisa det imorgon. Vid ungefär halv fem tiden skjutsade Tilde mig på hennes cykel till skolan och där var det dagen då alla i skolan har massor av aktiviteter, sumobrottning, korv och fika och massor av mer, men tyvärr så var det riktigt tråkigt den här gången :( Jag kom därför hem redan vid halv sex och har bara tagit det lugnt sen dess och det ska jag fortsätta med hela kvällen. Har ni haft en bra dag?

Perfect

Mina drömmar

Min lilla blogglista måste bli klar snart känner jag, så vi kör vidare.. Punkten jag egentligen skulle skriva om var Mina favoritbilder men jag har inte så många bilder på den här datorn så därför hoppar jag över den sålänge och då hamnar vi på Mina drömmar. Jag har faktiskt ingen speciell dröm just nu, eller kanske, jag vill bo utomlands när jag bli stor med en familj, stort hus med pool, ha pengar så jag klarar mig och bara leva så länge jag vill! Jag önskar att jag kommer leva utan sjukdomar och alldeles för svåra problem. Har ni några drömmar?

Såhär klär jag mig en dag som denna

Turkos jacka, River Woods / Tröja, Lily & Scott / Linne, JC / Jeans, H&M / Converse / Väska, Adidas

Regnet har kommit tillbaka

Hej! Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen, och har precis plockat fram lite fika och tänkte plugga till förhöret imorgon. Skoldagarna ser ut nästan likadana nu för tiden, så det var helt okej helt enkelt.. På sista lektionen hade vi musik och vi dansade till skolavslutningen, hoppas att den blir bra! Påvägen hem från skolan regnade det som tusan, och därför är det hur gott som helst med varm choklad nu. Jag valde att inte vara med någon kompis idag, och det ska bli skönt att bara ta det lugnt. Men nu ska jag börja plugga, vi hörs lite senare!

Kik

Har några av mina läsare kik? Det är en app som finns på iphones och kanske androids där man t.ex. kan smsa, skicka bilder och videos till kompisar helt gratis bara man har internet. Eftersom att jag inte ger ut min facebook, skype-namn eller mobilnummer kanske det här skulle vara en lösning för er som vill prata med mig? Jag heter filippasfilippas (samma som på instagram) och svarar på alla meddelanden jag får. Så kika mig på direkten!

Bosse



Jag måste bara visa er de här bilderna på Bosse. Det är min kompis, Mathildes lilla hund som jag träffade förra helgen när jag sov över hos Lova. Jag och Bosse blev nästan direkt hur bra kompisar som helst, och vi myste och busade hela tiden med varandra. Han är så himla fin så jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag kan verkligen inte släppa mina ögon från honom! Det är verkligen den bästa hunden jag träffat, och jag önskar verkligen att han var min hund, så snälla Mathilde, kan jag få han i julklapp? All kärlek i mitt hjärta till dig Bosse ♥

Andra dagen i veckan



Hej!
Just nu sitter jag i min säng och lyssnar lite på musik, skönt att bara ta det lugnt! Skoldagen idag var helt okej, som jag sa igår rullar alla dagar på, men det hände en liten speciell sak, grattis A-B & J! :) Efter skolan bjöd jag Tilde på en magnum glass, och vi gick hem till henne. Där hann vi bara prata om en lite jobbig privat sak innan mamma kom och hämtade mig. Vi åkte vidare till sjukgymnasten som jag skulle till för första gången, och det visade sig att det var en vi kände, så det var ju trevligt! Jag fick testa lite övningar och hon kollade om jag kunde göra vissa saker, och fortsatte sedan med dem här hemma.. Jag hoppar träningen idag, huvudvärk och lite hängig helt enkelt, men snart blir det köttfärsås med spaghetti. Vi hörs!

Måndag

Hej! I skolan hade jag en bra dag, alltid lite extra segt med skola på måndagar men vi har en skön period i skolan just nu så alla dagar flyter på. Vi hade eget arbete för det mesta, och jag och Tilde jobbade tillsammans, vi hade även slöjd. Efter skolan hämtade Tildes mamma och lillasyster oss med bilen och vi åkte vidare till Fältöversten. Där kollade vi i äfferer, blev otroligt snygga i massor av konstiga kläder, åt två kulor glass och det blev också massa prat och skratt! Nu ska vi till gården för att ha femma-kväll, dem bjuder på hamburgare och mysigt häng, så varför inte? Jag kanske bloggar senare, hoppas ni haft en bra måndag!

Videblogg


Jag och Tilde orkade inte riktigt blogga vanligt, så det blev en videoblogg. Vi är sjukt oseriösa i vissa tillfällen, men här ser ni hur obeskrivligt roligt vi har tillsammans, jag skrattar alltid mest när jag är med Tilde ;) Titta och njut ♥

Fashion Against Aids


De flesta känner säkert till H&M's nya kollektion som kom ut i slutet av april. Det är en väldigt speciell stil på kläderna, men vissa av sakerna är faktiskt riktigt coola och snygga om jag får säga det själv. Det jag gillar mest av kläderna här ovanför är det vita linnet, och även "mobilväskorna" är rätt söta. Vad tycker ni om kollektionen?

Skype innan träning


Godmorgon ♥ Jag vaknade redan vid åtta idag, och har ätit frukost, klätt på mig träningskläder och skypar just nu med Tilde vilket jag gjort i lite mer än en timme. Snart ska jag borsta tänderna och sätta upp håret i en toffs innan jag ska åka till träningen. Där blir det styrka och filmning för mig, jag är en person som verkligen inte gillar att köra styrka men vad gör man inte för sitt ben och träningen i fortsättningen? Jag kanske ska vara med Tilde efter träningen, men vi får se hur det blir med det, annars åker jag hem till mamma för nu blir det hennes vecka. Tidinställer ett inlägg medan jag är på träningen.. Ha en bra söndag!

Blusen lyfter min outfit

Jeans, H&M / Linne, JC / Blus, Urban Outfitters / Converse

Som en lördag ska spenderas


Hej! Imorse vid elva tiden tog jag som sagt bussen och träffade Lova, vi köpte lite godis (eller lite och lite..) och sen hem igen. Vi började direkt med att steka pannkakor, ta fram festisar, glass och sylt, choklad, filtar och allt till våran lilla picknik vi skulle ha i trädgården, men precis när vi plockat ut lite av maten så kommer typ fem getingar och vi förflyttade oss lite längre ner, men då var det samma sak där så det slutade med att vi satt i deras baklucka på bilen, men det var mysigt ändå! Sen fortsatte vi dagen med massor av skratt, godis och fotografering. I enkla ord; en helt otroligt bra lördag. ♥

Fick skjuts hem och direkt så slog jag på ett avsnitt av GG. Sen kände jag lukten av grillat, och middagen blev då grillat lyxigt kött med någon potatis som var formad som en cupcake, sjukt gott var det! Nu ska jag gå ner till soffan och där tvingar jag pappa och Dogge att se på film istället för hockey. Imorgon reser pappa bort igen, så nu ska jag tillbringa hela kvällen med honom och mysa tills jag spricker. Hoppas att allt är bra med er!

Bussen till Lova



Nu ska jag snart gå till bussen för att möta upp Lova i centrum, och sen åker vi vidare hem till henne. Vi hoppas att det blir lite finare väder så vi kan fota otroligt fina bilder och ha picknik någonstans..? Vad vi än gör blir det alltid något mysigt och roligt. Bloggar mer senare. Ha en fin lördag ♥

I give you truth

My eyes is not perfect, but this picture is perfect

Canon EOS 550D + standard objektiv

Jag älskar den här bilden! Sofia tog den på mitt öga från sidan, och hon är sjukt duktig som kan få fokus på mina ögonfransar. Hon kan verkligen bli en proffsfotograf! Jag tycker bilden är riktigt häftig iallafall. Den är tagen med en svartvit effekt direkt på kameran, och därför finns den inte i färg, men jag tror att den ändå skulle passa bäst i svartvit. Vad tycker ni om den här bilden?

Det är den dagen vi älskar



Hej! Jag har inte haft tid att uppdatera tidigare idag, och det kommer inte bli så mycket mer ikväll tyvärr, men imorgon blir det massor av bloggning hoppas jag! Det är iallafall fredag, och jag är lika glad som jag alltid blir på fredagar eftersom att det betyder helg och allt. I skolan så hade vi typ eget arbete hela dagen, men även engelska teater visning och idrott. Efter skolan var jag med Tilde, eller vi var först med några killar från klassen och stod och pratade i typ två timmar innan vi gick hem till henne. Där bakade vi kladdkaka, fotade och skrattade. Vid halv sju kom jag hem, och nu har jag precis ätit middag med pappa.

Nu blir det myskväll här hemma, det ska bli hur skönt som helst plus att jag inte mår helt bra. Pappa vill se hockey, men jag är mer sugen på någon bra film och vi plockar väl fram gottigheterna snart, haha! Jag vet inte om jag gillar att äta chips eller godis mest på fredagar..? Nej, nu ska jag inte tråka ut er med mitt snack om allt gott i världen. Hoppas ni haft en bra fredag!

3 maj

Hej! Jag har haft en bra torsdag! Vädret har varit lika fint som vi haft de senaste dagarna, och bara det gör ju dagen mycket bättre! Jag var först i skolan där vi hade blandade ämnen, och efter skolan var jag med Tilde. Vi svängde in på affären och hon bjöd mig på en magnum och hemma hos mig dansade vi, skrattade och solade lite. Runt halv fyra hade jag utvecklingsamtal, och det gick jättebra! Jag var duktig i skolan, men skrattade lite för mycket. Nu ska jag på träning, vi kanske hörs senare!

Ny header


Jag kände för att uppdatera min header lite och därför gjorde jag en mycket enkel men fin design. Den gick på tio minuter att fixa, men sen blev det lite i stilmallen jag ändrade också. Det som är synd är att den på något konstigt vis blir lite suddig, eller är det bara min dator? Jag har iallafall en idé om hur jag vill ha min nya design, då ska verkligen hela bloggen kännas som ny och det kommer nog bli jättebra, men den kommer jag lägga ner tid på och därför blir det när jag känner för det. Vad tycker ni om den nya?

6 svar

SVAR: Frågor om mer videobloggar rullar in väldigt ofta. Jag kan absolut videoblogga mer, bara att det känns lite konstigt att typ prata med en dator, haha!

SVAR: Åhhh, jag blir så otroligt glad över kommentarer som denna! Ni gör mig så glada när ni skriver så gulliga ord om min blogg, önskade jag kunde tacka alla i verkligheten, men tack ♥

SVAR: Som jag skrev, tyvärr så ska dem det :'(

SVAR: Cirka 70 per dag, vill helst att det ska ligga runt 100 som det gjorde på min förra blogg, men jaja..

SVAR: Haha, tänk att jag alltid ska glömma av mina frågestunder och svara på dem så sent, men den ska komma upp innan veckan är slut. Juste, då får ni ju en videoblogg, eller vill ni hellre ha svaren skrifliga?

SVAR: Jag fixar det i en app på min iPhone, den heter PicFrame och funkar även för collage och lite bildredigering!

Onsdag

Hej! Kom precis hem från skolan och tänkte sätta mig på balkongen i shorts och linne och plugga en liten stund. Jag har faktiskt haft en skön dag i skolan efter den långa helgen! Vi hade lite blandade ämnen, lasange till lunch och på sista lektionen som var musik dansade vi på skolgården eftersom att vi tränar till skolavslutningen. Tror det kan bli en riktigt bra dans! På vägen hem svängde jag in i affären tillsammans med några kompisar och köpte slush, otroligt gott i det här vädret efter en dag vid skolbänken! Men nu ska jag ut på balkongen, hörs sen!

Ser ni på sista bilden att jag går utan kryckor? Jag kunde släppa dem idag, och har inte fått tanken av att sakna dem. Det gör fortfarande ont i benet, men det är sjukt skönt att inte behöva gå med kryckor!!

Min dag i bilder istället för text

Mina favoriter


weheartit.

Min lilla lista är inte slut än, så jag tänkte skriva om en punkt nu, nämligen Mina favoriter. Jag tror att man kan
tolka det lite som man vill, och därför gör jag det också. En av mina favoritstunder kan vara en solig sommardag. På en strand med massor av vänner eller familj och man har med sig massor av gott att äta, solar, badar, skrattar, kramas, pratar och på kvällen grillar man på en klippa med filtar och sånt mys. Det är nog det bästa jag vet, helt klart min favorit ♥

Bloggen i maj

Det är en ny månad och jag för första gången satt upp lite punkter för bloggen som jag ska försöka följa i maj. Jag tänkte att det kanske kan hjälpa mig att få en bättre och roligare blogg, därför kommer jag göra så här första dagen i månaderna framöver. Nu får ni kommentera om ni tycker att de här punkterna var bra?

Frukost på trappan



God morgon!
Jag vaknade prick halv tio och har precis ätit klart min frukost som jag åt utomhus på en filt. Jag ska snart göra mig iordning och sen får vi se vad som händer. Jag har inget planerat idag, så vi får ta den som den kommer. Det är ju faktiskt underbart väder idag också, så det kanske skulle sitta perfekt med en picnik eller något i den stilden? Vi får se hur det blir, ska försöka blogga lite mer idag än igår! Vad vill ni läsa om? Ha en fin tisdag!

Valborg

Kom nästan precis hem från våra kompisar där vi firade valborg och ska snart göra mig iordning för natten. Jag har haft en sjukt bra kväll! Vi kom dit ungefär vid sex-tiden och då var det fortfarande varmt ute så jag och Alva hoppade studsmatta och åt grönsaker och chips med dipp innan det blev middag. Runt klockan halv nio drog vi ner till maj-brasan, där träffade jag lite kompisar och sen tittade vi på elden och när dem smällde fyrverkerier! Resten av kvällen blev det Just Dance 3, skratt, prat med de vuxna och så fanns det typ fem olika efterrätter, alldeles för gott! Men nu är vi som sagt hemma igen, och jag tänkte sova även fast jag kan sova hur länge som helst imorgon eftersom att det är en ledig dag. Förlät att bloggen bara fått vardags-inlägg idag, men så blir det ibland. Hoppas ni haft en riktigt rolig valborg!

RSS 2.0