love this day

 
DUUDES, DET ÄR HELG, FATTA NAAJJS. Även fast jag har haft en ganska skön vecka är det skönt med helg, men det är det ju typ alltid. Eller liksom, det är ju inte så att man tackar nej till helg? Nej, men ni fattaar säkert! Jag hade en lång dag i skolan idag, sju timmar ungefär med raster och allt, men ändå, det är ju typ barn-plågerii.
 
Efter skolan drog jag typ direkt på löpträning, men eftersom att det regnade så mycket så att man typ kunde fylla en pool med det så blev det inne i hallen. Kunde inte springa så mycket, men körde på fett bra med styrka måste jag säga! Till middag blev det lax och avokado sashimi, och nu tittar vi på tv och äter choklaad (eller jag ska göra det nu, thihihi). 

träning nu

Idag så hade jag en sovmorgon till nio och vi började med en IT lektion, det var ju fett kul! Sen hade vi rast och en till lektion innan vi slutade. Sen så var jag med Tilde, Elli, Moa, Dina & Victoria och vi hängde lite i centrum och vid typ två åt vi på Grill In allihopa. Jag och Tilde delade på en stor kebabtallrik och det var så sjuuukt gott! Jag gick sedan till min sjukgymnast och kom hem för en halvtimme sen. Nu ska jag iväg på träning, får se hur mycket jag tränar eftersom att jag både har ont i mitt ben och mitt lår, men hoppas jag kan köra lite iallafall! PUSSPUSS ♥ 
 
 

sweethearts

Min granne, och även kallad klasskompis Hjalmar har sen några veckor tillbaka fått kattungar. I lördags så gick jag & Alva dit i typ två timmar och hade även med oss hennes systemkamera och fotade tusen bilder. Alla fyra kattungar är dem sötaste varelserna som finns på denna jord, och jag lovar, jag typ dog när jag såg dem ♥
 
Här är tre bilder på den minsta vit-grå-svart randiga kattungen, nästan min favorit.

två dagar

Tjäänna! Jag bloggade inte igåår, men så blir det ibland (eller väldigt ofta för mig just nu).. Igår så var jag i skolan till klockan halv ett och där hade vi lite lektioner och Tilde spräckte upp sina jeans i hela rumpan så vi fick åka hem under en lektion. Efter skolan som slutade typ halv tolv så skulle jag typ vara med Anna, men jag hittade henne inte och sen fick jag inte tag på henne så jag var med Tilde & Victoria istället. Vi var hos Hjalmars kattungar, bakade hallongrottor, skrattade och jag & Tilde gjorde en sminkvideo och vi blev gaaleet snygga måste jag säga! Sen var det träning och jag tror jag inte skrattat så mycket på en träning förut, serrii, det var så sjuuukt kul! När vi kom hem vid typ halv tio badade vi kvällsdopp i Tildes pool och sen sov vi öveer.
 


 
Imorse blev det fett stressigt, men vi hann med bussen och kom i tid till skolan.. Hade lite lektioner och slutade halv ett, sen drog jag hem till Elli med Elli & Moaa och vi stekte pannkakor till lunch. Våra pannkakor, det är greejer det! Sen fick jag typ för mig att jag skulle kunna gå på pool-täcket typ som låg över Ellis pool, och dem sa att jag inte skulle sjunka ner utan typ kunna stå på det så jag körde med kläder men dem lurade förstås mig, haha! Elli filmade så jag kanske kan lägga upp den.. Typ vid tre hade jag utvecklingsamtal och det gick bra, när jag kom hem gjorde jag typ något IUP-papper och sen la jag mig i sängen och tittade på ung & bortskämd, bäästa juu! 
 

hej kaoss-dag

 
Idag hade vi typ en riktig skoldag, och med det menar jag att vi körde efter vanligt schema. Det är måndag och vi kommer starta varje vecka med typ världens längsta dag, och sen på fredagar avslutar vi veckan med en lika lång dag. Åhh vad jag älskar vårat schema, veeerkligen! Iallafall, imorse fick vi reda på att det var skolfoto och jag var liksom klädd i gummsistövlar och en påse till tröja, och då uppstår ju den här känslan - panic paanic paaaniiiccc. Nej, men det löste sig, mamii var ändå i svängarna och hade hämtat upp lite kläder från pappa så hon lämnade en skjorta och mina converse. Tyvärr känns det som att jag såg ut som en gris med håret åt alla håll och ett tjockt lår p.g.a mitt bandage. Let's go kaaozz-bilder.
 
Efter skolan åkte jag hem, satte mig i sängen och typ klottrade sönder min svarta fina almenacka, eller jag skrev in massor av saker, men det är bara bra. Sen sov jag typ från fem till klockan sju, och nu sitter jag med mamma  & Dogge fastklistrade framför Robinson. Vi hejar på Michaell, som mamma känt sen hon var 8 år, kom igen nuu!

klantig kan man kalla mig

Heej! Idag behövde jag & Alva gå upp rätt så tidigt då jag skulle vara i hallen typ en timme innan vi började som vanligt. Men vi låg typ & dega oss så det blev jäättestressigt! Men när jag kom till hallen träffade jag Matti som masserade och behandlade min fot och sen startade träningen men jag körde bara styrka. En övning var att stå på händer och då fick jag typ skrattanfall så jag typ tappade balansen och då kom jag typ på värsta kroken som typ kom emot mitt ben & jag bah: AJ AJ AJ och typ skratt-grät på golvet. Det var helt kaozz för dem visste inte vad som hade hänt, shit pommess alltså!! Sen fick jag lägga mig på båren och han dog hand om mig, och nu går jag med hela låret i bandage och det ska jag ha på mig tills tisdagkväll, haha!
 
Efter träningen åt jag & Tilde lunch innan vi gick över till mina grannar som har kattungar, sen kom även Lova dit & där var vi i typ två timmar och bara gosade med dem! Ni får se bilder såsmåningom, ni kommer smältaa.. Nu är jag hemma & har precis ätit dumblings med pappa. Ikväll blir det att bara ta det luugnt. Sorry för mitt val av bild, men hittade ingen passande bild för inlägget så tog en bild med webbisen och såg lökig och ful ut som fasen så suddade ut den, just so u knoww.
 

sushi i mitt hjärta

 
Ikväll sover Alva över hos mig, och även hennes bror som är bästis med min bror sover över. Så pappa fixade massa sushi till oss allihopa och det var såå gott! Sen har vi varit med mina grannars kattungar & skrattat som aldrig förr, alltså herreguud ni skulle vara med! Men iallafall, jag bloggar om gårdagen och dagen idag imorgoon! Hoppas ni njuter av helgen, vilket jag också gör men jag vill ändå till skolan & träffa alla kompisaar ♥

On my way to tandizzz

Sitter just nu i bilen påväg till tandis inne i stan där jag typ ska kolla att tandställningen sitter som den ska och så. Sen ska jag till skolan, och efter den kanske jag är med någon kompis innan jag har träning. Fruktansvärt tråkigt inlägg, men jag ville bara uppdatera :)

wednesdayyy

 
Heej finisar! Idag har jag varit i skolan och det var jäättekul! Jag har lärt känna eller iallafall snackat lite med mer än hälften av alla som går i sexan. Efter skola så var jag med Vera & Lova, och vi åt kladdkaka och riskakor till mellis innan vi gick ner till vattnet där jag fotade lite bilder på dem. Sen tog vi bara det lite lugnt i Veras rum & Lova tog massor av Veras kläder & jaa, det var iallafall sjukt mysigt att vara med mina sötnosar! Mammsen plockade upp mig vid sju ungefär & det blev tomatsoppa till middag, nu har jag precis tittat på Robinson & druckit varm choklaad.

i'm a schoolgirl again

 
Jaa, nu är första skoldagen i 6:an avklarad, eller om man ens kan kalla det skoldag.. Vi började vid tio för upprop i ett klassrum och så fick man typ träffa alla & såå. Det slutade lite innan elva och då var jag med Tilde, Elli & Moa och vi åt en suuupergod lunch på Princess - en tallrik med avokado, rökt lax, skagenröra, melon, sallad och dressing. Det var så gott verkligen! Sen var vi i centrum och typ chilla och åkte sen hem till Tilde där vi badade i hennes pool.
 
Klockan 16 behövde jag gå på sjukgymnast och där fick jag laser på min fot och det är helt sjukt vad det blev bättre i foten! Jag åkte hem, åt middag och nu så skypar jag med Ida, haha hon är så himla skön så kommer sakna henne i klassen! Alla lektioner då vi skrattat och blivit utslängda av Irma, när vi typ gick i slimmade kill-mjukis-byxor på idrotten, alla gånger Wilsson dampat på oss, alla gånger vi skämt ut oss & allt, ååh ♥

filippastrid

 Tjena! Eftersom att jag inte bloggade igår tänkte jag berätta vad jag gjorde och såå. Igår vid två-tiden mötte jag upp Astrid och vi drog in till stan. Där kollade vi läget på Ung08, men gick sedan vidare lite i gallerian och tittade i affärer tillsammans med Ella som också kom då. Vi prommenerade lite i stan och fick gratis Häagen-Dazs & sen åkte vi mini-taxi tillbaka till kungsan och sen tog vi en båt hem. Jag och Astrid gick hem till henne och vi fortsatte hela kvällen att bara ha det mys. Vi bakade egen dajm, åt god middag, sminkade varandra sjukt fult, badade, skrattade, kollade tv och massor av er.
 
Idag har vi fortsatt att bara haft det gött - vi har badat hur mycket som helst, gjort en film med utmaningar, fikat, varit med Wilma & Karolina ett tag och lite annat. Tack för dem här två dagarna dagarna, du är en sån fin människa hjärtat ♥ Nu är jag iallafall hemma och ska snart äta middag. Egentligen skulle vi ha Alva med familj här under kvällen, men mamma blev lite sjuk så det får bli familje-mys. Mamma har hyrt Hunger-spelen på film tills ikväll & åhh, jag är så taggad för att se den på tanke hur bra boken var!! Men vi hörs säkert mer under kvällen :)
 

todays challenge

 
 Jag och Astrid fixade ihop en "Todays Challenge". Tycker den blev fett bra ändå, haha! Förlåt förresten att jag inte bloggade igår, men vi hörs ikväll, DET LOVAR JAG. ♥

onsdag och torsdag

 
Heej! Igår så hade jag en jättebra dag, och därför hann jag inte blogga. Typ runt ett så träffade jag Alva & så drog vi in till ung08 som var i Kungsan. Det var fett kul, och så träffade vi lite folk & bara va' där typ :) Sen när jag kom hem åt jag middag lite snabbt innan jag packade ner snacks, choklad, badkläder, handduk osvosv för att jag sen skulle ta cykeln till stranden. Där skulle jag ha typ lite knytis-mysis-kvällis med lite kompisar! Vi blev ett superhärligt gäng - jag, Alva, Julia, Simone, Elvira, Amanda, Ebba, Jacke och Johan! Vi snackade, skrattade, åt massa goott, badade i solnedgången & det var verkligen sjukt mysigt! Alla dem är 99:or, men dem tar mig som om jag är lika gammal och det är sååå kul ♥ Alva & jag kom hem runt halv elva och då la vi oss i sängen och tittade på tv.
 
Imorse rullade klockan som bara den så plötsligt var klockan tolv och vi bestämde oss för att fixa en brunch, bilder kommer! Under dagen tog vi bara det lugnt och så fotade hon mig och jag var översminkad typ, haha! Dem bilderna kommer upp i olika inlägg också, eller om ni vill se dem? Runt fem åkte vi till min gudmor & här ska vi sova inatt. Vi har ätit tacooos, chillat i en park och just nu håller vi på att scrapbooka. Hoppas det är soft med er & såå, puss ♥

svar på kommentar

Har Alva någon blogg? Om inte, säg att hon MÅSTE skaffa och sedan länka på bloggen :D
SVAR: Jodå, Alva har en blogg! Hon bloggar om sitt liv och beskriver det med massor av bilder. Hon delar med sig av så härliga & fina bilder att man bara vill se mer & mer. Så nu tycker jag att alla går in på hennes blogg & kommenterar lite & sånt där - alvabagedals.blogg.se. Puss på dig Alvaa ♥
 

my day

Tänkte dra lite snabbt om dagen bara i det här inlägget. När jag vaknade mixade jag ihop en hallonsmoothie och tittade på ett avsnitt av GG innan jag fixade mig iordning. Sen drog jag till Alva där jag var hela dagen. Vi hade jättekul även fast vi inte gjorde så mycket. Vi fotade galeeett, haha bara Alva som förstår men sen så bakade vi chokladsnittar, softade ute i solen, skrattade åt ingenting osv. När jag kom hem blev det pannkakor med glass till middag och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Hoppas ni haft en braa dag ♥
 

hello

 
Jag lever, jag lovar. Jag vet att jag inte har bloggat under några veckor, men det är för att jag har velat njuta av sommaren så mycket som det bara går. Det är ju bara lite mindre än en vecka kvar till skolstarten, inte för att jag har någon ångest till det eftersom att jag börjar i sexan i en ny skola och allt blir nytt utan för att jag inte har haft något bloggsug när det är sommar & man kan göra andra saker istället för att sitta inne & glo på en data-skärm.
 
Jag har iallafall haft det superbra medan jag inte har bloggat, jag har varit i Falkenberg, Bohuslän & i Höganäs med gymnastiken. Hoppas att ni gillar mig ändå även fast jag inte har bloggat :) På tal om det här med bloggen & allt så har jag lite planer som jag måste fundera över, bloggvärlden kanske inte passar mig längre? Eller så kanske jag bara behöver en nystart eller något, vi får helt enkelt se hur det blir.. 
 
Jag tror jag är tillbaka nu, det säger jag hela tiden så lita inte på mig, haha. Puss puss!
RSS 2.0