Kvällsfika


Nu har Lova och jag precis druckit te och ätit mackor som blev vårat kvällsfika. Träningen var jätteskoj idag, man fick köra nästan vad man ville och så var alla lite sisådära flummiga, haha. Tre stycken i gruppen hade bakat till oss alla, det var riktigt mumsigt.  Direkt när vi kom hem bäddade vi nya lakan, så det luktar gott och mysigt när vi ska lägga oss. Som jag tror ni märker sover Lova här, vi nästan bor hos varandra ju ♥

Monday


Tjena! Idag vaknade jag och Lova runt nio och då kollade vi på två avsnitt av något program och åt samtidigt frukost. Klockan tolv ungefär var vi här hemma hos mig med Sofia och Hannah, vi drog och hoppade och sen tog dem bussen efter en halvtimme. Nu har Lova och jag precis ätit lunch och ska bara ta det lugnt nu. Sen är det träning och efter det sover hon hos mig.

Program på datorn


Just nu är jag hemma hos Lova och vi tittar på ett program på datorn. Innan så var vi på träning och det gick faktiskt inte så jättebra för mig, men så är det. Vi åt iallafall minch för ett tag sen, det är alltså en måltid mittimellan lunch och middag, haha. Men nu måste jag kolla vidare med min Lova. Älskar bilden ♥

Påminnelse

Ni får abslout inte missa frågestunden som jag har här på bloggen, nu har ni chansen att fråga hur mycket ni vill till mig och lära känna mig ännu bättre. Ta reda på mer om mig, mina vänner, bloggen eller vad som helst. Klicka på bilden för att komma till frågestunden!


 


Söndagsmorgon

weheartit.

Godmorgon! Idag vaknade jag runt halv nio eftersom att man ställt tillbaks klockan en timme till vintertid, så jag vaknade halv tio om det skulle vara sommartid. Jaja, inte så intressant. Direkt när jag vaknade hoppade jag in i duschen och ska snart äta en mysig söndagsfrukost med pappa och Douglas. Sen har jag träning och efter det tror jag att jag är med Lovis.

Friends


Nu har jag och Lova kommit hem till mig efter en grymt bra dag. Sist jag bloggade skulle jag på outlet med mammsen och köpa oäkta Uggs, och det gjorde vi. Sen träffade jag Tilde och Lova igen och vi drog direkt iväg till Dina och var där i drygt tre timmar, haha. Senaste timmen har jag och sötnosen legat under täcket och pratat. Så mysigt ♥ Hon äter middag här så det blir trevligt.

Lördag



Hejsan! Under förmiddagen har jag varit med Sofia, Tilde, Lova och Dina. Vi var för det mesta på trampolinen och hade det jättekul. Tycker det är rätt så mysigt höstväder, soligt och kallt. Nu är jag iallfall inte med dom längre, men ska kanske träffa Lova och Tilde lite senare. Ska snart åka iväg på en outlet med mammsen och köpa ett par låtsas uggs om dem finns kvar.

On the tree, a heart

weheartit.

Nu är vi vakna och har precis ätit frukost. Ska snart byta om och fixa oss lite, sen tänkte vi kanske gå hem till en kompis och studsa på hennes trampolin. Senare idag har vi inget planerat, vi får se vad som händer, men man har ju alltid lika skoj med Sofia. ♥

Mysigt

Jag berättade aldrig att jag skulle hem till Tilde på gymnastikmiddag med laget och att Sofia skulle sova över hos mig ikväll. Men så är det, haha. Nu har vi nästan precis kommit hem från Tilde där vi åt middag, pratade och hade det roligt. Snart ska Sofia och jag sätta oss i soffan med en skål chips och bara chilla. Det här blir nog en jättemysig kväll! ♥

Flummiga tjejer, loooov hörrni.

Frågestund

Höstlooooov



Hej! Som ni ser på alla bilder här ovanför gör jag tummen upp och det gör jag för att jag har höstlov nu. Så grovt skönt verkligen! Jag bjuder på bilderna liksom..

Idag har det varit en bra dag, började med att jag åkte till doktorn på morgonen och sen när jag kom tillbaka till skolan hade vi nästan inga lektioner utan vi var med våra fadderbarn och det blev pannkakor till lunch.

Thursday


Hej allihopa! Idag har det varit en närmare mysig dag i skolan. Vi fick se på film och jag och Tilde hade med oss kladdkaksmuffins och Fanta Lemon. Filmen blev Big Momma och den var jätterolig. Nu är jag iallafall hemma med Tilde och Moa hemma hos mig. Klockan fem gäller träning.

Morgonblogg


weheartit.

God morgon! Nästan aldrig jag hinner blogga på morgonen, men idag steg jag upp en halvtimme tidigare än vad jag brukar. Idag är det jättechill dag i skolan faktiskt, musik direkt, sen efter första rasten blir det film och efter lunchen bild. Fast innan det har vi också två miniprov, men det ska nog gå bra. Efter skolan hänger Tilde med mig hem och sen är det träning. Jag bloggar i eftermiddag..

Vi har världens bästa humor! ♥

Hej, nu är det Lova som lägger upp den här videon. Varsegod Filippa! Tack för en underbar dag! ♥

Plugg och prat


Under kvällen har jag för det mesta pluggat, men har även klämt in några samtal med vänner. Ska alldeless strax sätta mig och kolla på tv, men med mig har jag mina glosor och so-boken.

Imorgon blir det först skolan och sedan åker jag vidare hem till Lova. Vi ska på någon höstfest som angageras av deras skola, tror det blir trevligt. Men jag ska försöka få in någon mobilblogg när jag sitter på bussen kanske. Godnatt ♥

Under truppligan

Jag tänkte visa er tre stycken videosar som är på mig och mina tjejer i laget under tävlingen Truppligan. Eftersom att jag tränar en hel del gymnastik så kanske det skulle vara kul för er att se mig springa och köra volter och inte bara veta att jag tränar. I den här tävlingen var mitt lag uppdelat i två lag, bara så ni vet.

Här ska vi köra hopp, jag är med på alla varv men kommer inte riktigt ihåg vart jag står på alla varven. Jag var med i stjärnorna, så när det kommer upp en stjärna är det mitt lag.

Den här kvällen skulle vi tävla i tumbling. Men här vet jag att jag är sist på alla varven, och jag vet att jag trillade på det sista, men sånt händer. Denna gång tävlade jag i essen.

Igår tävlade jag i friståeende med RC3 laget. Jag tyckte vi var jätteduktiga faktiskt, men det tyckte tydligen inte domarna, haha. Men då så filmade vår tränare lagen var och för sig, så här är det laget jag tävlade med.


Var det roligt att se mig göra det jag älskar? Kommentera om ni vill ha mer av det här eller något annat som jag älskar.

Inte så segt

weheartit.

Hej! Idag så var det inte så sega lektioner faktiskt, lite matte och svenska men annars var det helt okej. Lunchen var på topp också, hamburgare, åh. Men nu har jag kommit hem och har pratat med Lova och Tova ett tag. Ska nu ta tag i dem läxorna jag har som ska vara inlämnade i veckan. Hörs sen!

White and blue


Den här enkla vita t-shirten med ett mörkblått tryck blev min i torsdags när pappa kom hem från New York. Som jag tror att ni ser är den från Abercrombie och jag tycker att det märket har jättefina kläder, fast det har jag ju redan berättat i och för sig. Jag gillar att den är vit med mörkblå text eftersom att det passar så bra till ett par jeans. Men jag fick även tre andra klädesplagg av pappa, om ni vill se dom får ni skriva en kommentar.

Måndag

Hello! Nu är jag hemma från en lagom bra, men lite seg dag i skolan. Rackarns, vad det ska bli skönt med höstlov nästa vecka! Har som sagt kommit hem nu och har precis ätit två rostisar som blev min mellis medans jag pratar med Ebba. Ska strax göra en läxa som vi har till imorgon och sedan byta om och äta middag. Ikväll blir det tävling i friståeende.

På ön igen



Hejhej! Jag kom precis innanför dörren efter en fem timmars lång bilresa hem från Göteborg. Vi åt snabbt middag på McDonald's när vi hade en timme kvar men annars körde vi bara på. Nu ska jag duscha och sen kolla på tv.

Imorgon är det måndag vilket betyder skola, men jag missar tennisen och fotbollen pga tävling med gymnastiken i friståeende. Jag hoppas att jag hinner blogga, men annars så vet ni varför. Godnatt ♥

Tjugoandra oktober

Idag har vi hunnit med mycket här i Göteborg. Först slappade vi hela förmiddagen, så först vid ett var vi inne på Frölunda torg. Då satte vi oss på en sushibar och lunchade där. Sedan drog vi iväg på Universeum där man får se djur och får testa en massa grejer. Skoj! Efter två timmar där åkte vi till min gammelfarmor och fikade, mysigt.

Har varit hemma i lite mer än en timme och ska snart äta god middag. Sen har jag en myslördagskväll att se fram emot.

Saturday


weheartit.

Hejsan! Nu fick jag chansen att låna min farbrors dator, så då ville jag uppdatera er lite. Jag vet att alla mina mobilbloggar varit hur tråkiga som helst, men det får ni faktiskt leva med nu när jag är här i Göteborg. Fast när jag kommer hem blir det andra bullar..

Idag är inte planerna så klara ännu, eller vi ska iallafall äta sushi till lunch, så det kanske blir att gå runt i affärer. Men nu måste jag iväg, ha en bra lördag ♥

Great day

Idag har det varit en väldigt bra och rolig dag. Runt elva tiden var jag, brorsan och farmor på ett äventyrsbad och där hängde vi i cirka fyra timmar. Sen så åkte vi till nått ställe och satte oss i sköna soffor med två stora kulor glass.

Nu är vi hemma hos farmor igen och jag tar det bara lugnt.

En timme kvar

Som ni ser på rubriken är det drygt en timme kvar tills vi är framme hos farmor. Det jag gjort under bilresan är väll att lyssnat på musik, smsat, sovit en stund och ätit på donken.
Jag tror att jag inte kommer blogga mer ikväll, men vi hörs imorgon såklart. Godnatt ❤

Torsdag

Hej allihopa! Idag är det torsdag och jag har varit i skolan som vanligt. Jag kom hem vid tre tiden och har bara tagit det lugnt.

Det här har jag inte berättat än, men just nu sitter jag i bilen påväg till Göteborg för att hälsa på farmor. Jag hoppas att jag kan låna en dator där, men annars får det bli mobilbloggning.

Pälsigt



Här får ni se mina vinterstövlar som jag köpte för några veckor sedan på Zara. Som ni ser liknar dom moon boots, fast dem är dubbelt så sköna och lite snyggare och fräsigare enligt mig. Bootsens päls är precis samma päls som jag har på min vinterjacka så det blir ju perfekt till vintern, men dom är även lättpassande till andra klädesplagg. Jag älskar dom rent ut sagt. Men vad tycker ni?

Kex är gott



Hej!
Nu är jag hemma efter en bra onsdag i skolan. Just nu försöker jag få in en del fakta om Danmark i huvudet och samtidigt så smaskar jag på några kex. Klockan sju ska jag och mitt fotbollslag spela våran första match mot ett år yngre tjejer, nervöst men jättekul.

Tisdag



Tjena!
Idag så var det faktiskt inte så farligt med plugg och sånt i skolan. Men en killkompis som har legat på sjukhus kom till skolan idag och sa hej och så. Nu har jag varit hemma i cirka tre timmar och har den sista timmen pratat med sötnosen Lova på Skype.

Ikväll har jag träning, sista friståendet innan vi ska tävla på det. Snart ska jag äta middag så jag kan köra gärnet på träningen.

Matte

Nu har jag suttit och pluggat några mattesidor, men nu orkar jag inte mer. Jag har precis placerat mig i soffan och har slagit på tv'n, tror det blir Ensam mamma söker. Efter det så tror jag att jag lägger mig ganska direkt, är jättetrött verkligen. Så med det vill jag säga att jag inte kommer blogga mer ikväll. Godnatt ♥

17/10


weheartit.

Hej! Måndag igen nu, fast dagen var helt okej faktiskt. Har varit hemma i lite mer än en timme och har tagit det lugnt och fikat lite med mormor sen dess. Ska inte på fotbollen idag, känner mig för trött för det och har en del matte att plugga ikväll..

Yesterday

Igår så var jag först i stan med Lova, vi letade efter present och träffade Sonja och Anna. Sprang runt i gallerian i timmar innan det blev en kräm från The body shop som Lova och jag gav Ebba. Ungefär vid fyratiden var vi hemma igen och fixade oss för tjejmiddagen.

Det var sååå kul och mysigt igårkväll på tjejfesten. Vi åt mat, snacks och godis, pratade, blev sminkade och massor av annat. Tror vi var runt tolv tjejer som var bjudna, det var några som jag lärde känna och några som jag kommer närmare vilket var väldigt roligt. Tack för en jättemysig lördag alla ♥

Vanlig söndag



Nu har jag varit hemma från träningen i cirka en och en halv timme. Det var en rätt så bra träning idag, var lite trött och kände mig lite seg i kroppen. Den tiden jag har varit hemma har jag bara slöat för det mesta, ätit lunch och bytt om. Jag tror det här blir som en vanlig söndag, slapp och fixardag. Vad har hänt idag och vad händer resten av dagen för er?

Redan vaken


weheartit.

God morgon! Jag vaknade nyss av att min brorsa gick upp för att spela match och snart sova lite till kanske. Men jag hade en mega kul och mysig dag igår, jag kan berätta mer senare.

Idag vid elva tiden har jag träning och jag ska vara med, vilket ska bli jätteroligt. Efter gymnastiken ska jag hem till min mormor och morfar och vara med dem.

Min fredag



Hejsan!
Förlåt att jag inte har bloggat förrän nu på kvällen, jag har inte hunnit. Först var jag i skolan till klockan tre ungefär, sen drog jag hem med Ebba och vi var runt lite i området. Klockan sex var det tjejmiddag hos Kajsa som gällde, det var verkligen jätte mysigt och roligt. ♥

Nu har jag kommit hem och kollar just nu på Idol med brorsan och mamma. Tänkte faktiskt lägga mig i sängen om typ en halvtimme då jag är trött och vill vara riktigt pigg inför imorgon.

Pannkisar


weheartit.

För någon timme sedan så lagade mormor och jag jättemumsiga pannkakor som blev våran lunch och nu är dem uppätna. Just nu pratar jag med min söta bästis Lova i telefon, vilket jag gjort i snart en halvtimme och bara slappar. Klockan fem ska jag iväg och kolla på träningen, ska inte vara med pga av tandställningen, men jag får ju hålla i kameran och träffa alla kompisar.

Mormi

Om ungefär tio minuter kommer min mormor hem hit. Hon ska laga mat till mig och så ska vi bara vara och prata tror jag eftersom att jag har ont i tandställning. Jag har saknat henne något enormt och det ska bli väldigt trevligt att träffa henne. Snacka om att hon kommer få en bamsekram. Min mormor är bäst ♥

Tummen ner


Hello! Jag är tyvärr hemma från skolan idag också, med tanke på hur ont jag verkligen har i tänderna. Det är bättre än igår, men om jag vilar idag så hoppas jag på att jag kan gå till skolan imorgon.

Har precis tittat klart på ett program här på datorn och ska snart kolla på något mer. Till det har jag min skål med vaniljglass, det blir typ min frukost.

Två frågor

SVAR Nej, min pappa hittade tyvärr ingen Abercrombie butik med kids avdelningen, men igår beställde vi tre plagg därifrån som kommer skickats till hans hotelll i USA. Han ska dit på måndag igen. Men tack så mycket för tipset!

SVAR Jo, det skulle jag kunna. Om ni kollar på videobloggen ser ni mig i tandställning, fast om ni vill ha bättre bild så kan jag försöka fixa det idag.

Kvällsbilder

Jag stod ute på balkongen lite och då såg jag den jätte fina himlen som är. Nu har också dessa mörka höstkvällar bli, så det gjorde bilderna extra mysiga. Vad tycker ni om dem?

Nu ska jag slänga ihop en smoothie som blir min middag. Kan inte äta något annat, har så ont kan jag säga. Sedan ska jag plugga en stund och kolla på tv.

Maja och Amanda

Jag har ju haft tävling här på bloggen med temat Gissa Kändisen och nu har det gått prick en vecka efter att jag startat tävlingen, så nu ska jag utse en vinnare.
Dem flesta gissade på att det var Selena Gomez och två stycken gissade på Miley Cyrus. Det var faktiskt Miley på bilden. Så Maja och Amanda, här ni era länkar - majagum.blogg.se och mandysss.blogg.se.

Videoblogg

Klassfoto

Jag tänkte visa er mitt klassfoto som togs i början av terminen. Jag blev ganska nöjd med hur jag såg ut det här året faktiskt, brukar inte bli det i vanliga fall. Enfotot blev jag inte lika nöjd med, men om ni vill så kan jag visa det bara för att vara snäll. Lämna en kommentar om ni vill att jag ska visa det och skriv gärna hur ni tycker att jag blev.

Är hemma från skolan

God morgon!
Idag är jag hemma från skolan eftersom att jag har jätteont i mina tänder. Jag har precis ätit den första frukosten med tandställning och det gick bra, fast det var lite svårt. Kommer säkert gå runt i myskläder hela dagen och hörrni, räkna med rätt så mycket uppdatering idag.

Lite ont

Ur arkivet.

Under kvällen så har jag inte gjort så mycket alls, legat och kollat på tv och ätit soppa med makaroner. Tandställningen har börjat värka lite, men ännu är det inte så farligt. Ikväll ska jag titta på fotbollen som är mellan Holland och Sverige och plugga en del engelska. Jag får se om jag går till skolan imorgon, det är tandställningen som bestämmer. Juste, som ni kanske märkt hoppade jag över min träning idag. Tänker inte blogga mer ikväll, så detta blir sista inlägget. Godnatt ♥

Min handstil

Tuesday

Hej! Idag så var jag bara i skolan till klockan tolv. Lunchrasten var så mysig på något sätt, var med Tilde och Moa i skogen och pratade. Men nu undrar ni säkert varför jag bara var i skolan till klockan tolv? Jo, för då så åkte jag till tandis med pappa. Där inne fick jag tandställning och det gick faktiskt väldigt bra. Jag kan visa bild sen. Nu har jag kommit hem och ska bara ta det chill.

I bilen påväg till tandläkaren.

Sötkorv

Idag fyller mina söta kompis Ebba 12 år. Ebba och jag har inte känt varandra speciellt länge, men det klickade på direkten. Hon är så otroligt snäll och gullig, man kan prata med henne och hon lyssnar. Med detta vill jag bara säga stort grattis och jag skänker kramar i miljoner till dig ♥

Halvt segt


Hejsan! Nu är det måndag och det känns ju som vanligt lite halvt segt. Men dagen var okej och så. Nu är jag hemma och ska äta mellis och ta det lugnt en stund, sedan sätta igång med pluggandet. Hade ingen tennis idag, men ikväll ska jag spela fotboll.

Söndag




Hejhej! Idag har jag inte kunnat blogga då jag har varit i en gymnastikhall och tränat för det mesta under dagen. Eller det var någon kurs som var så det gjorde dagen ett steg sämre, det var alltså lagom kul. Men kom hem vid halv fem ungefär och då var plötsligt Vera och Anna där, så vi snackade i mina fotöljer. Sen drog vi ut lite och då kom Lova, så hängde vi utanför mitt hus och pratade.

Nu har dem tagit bussen hem och jag ska snart äta pizza som pappa är iväg och köper. Sedan ska jag duscha, plugga och kolla på tv.

Tagga fest

Nu har jag dragit på mig mina kläder, fixat mig och trixat med Moa och Tildes presenter. Snart blir det middag och sen möter jag Ebba så cyklar vi hem till Tilde där deras fest är. Sov faktiskt två timmar innan, var riktigt skönt. Men nu är jag pigg igen och är redo att dansa från åtta till elva, haha.

Får se om jag bloggar när jag kommer hem, det lär ni ju märka isåfall. Ha en grym lördagskväll! ♥

15.12

Nu är jag hemma igen efter fyra timmar på stan med pappa. Tittade i en massa butiker och så lunchade vi på McDonald's, hihi. Men det var mysigt och trevligt att umgås med pappa där inne. Hittade ett par vinterskor på Zara och ett par jeans på H&M.

Förövrigt så är jag väldigt trött nu, så tror att jag lägger mig sängen vi har i det här rummet och sätter på något program på datorn. Vad gör ni just nu?

Godmorgon

Godmorgon! Har precis ätit frukost efter att ha legat och pratat med mamma i sängen i runt en timme. Idag tänkte jag dra in till stan en sväng tillsammans med pappa. Kolla i affärer och sen måste jag även handla två presenter, till Moa och Tilde som har fest ikväll.

Idol

Har suttit bänkad vid Idol hela kvällen med chips och coca cola. Nu har jag fredagsfinalerna börjat sändas varje fredag. Mina favoriter är nog Olle, Moa och Molly. Alla dem tre är så grymma. Vilka idoler hejar ni på?

Starkaste ♥

Jag kom snabbt in på denna tjejs blogg. En vanlig 13-årigs liv tänkte jag tills jag bläddrade mig igenom bloggen. Juliah har under sitt liv förlorat sin mamma, pappa och yngsta syster. Tänk att förlora tre av sina närmsta i livet och tre av dem man älskar mest av allt.

Det här får mig att tänka på saker som jag kan klaga över, liksom skitsaker. Saker som verkligen inte har någon betydelse. Här kan man ligga och gråta för att man blivit dumpad, sårad och massa annat. Det har fått mig att börja öppna ögonen och få en nyckel till en annan dörr av livet.

Jag förstår inte hur hon kan vara så stark den här tonåringen. Hon har förlorat tre av sina familjemedlemmar och går ändå vidare i livet. Stark är nog bara förnamnet.

Jag vill bara visa mig som ett stöd, och verkligen skicka en tanke till dig Juliah. Kom ihåg att du är stark och att du har ett hjärta av renaste guld. Du är värd det bästa livet någonsin nu resten av din tid på jorden. Ta hand om dig ♥

T.G.I.F


Hello! Hur skönt som helst med fredag, håller ni inte med mig? Har just kommit hem från min löpträning och efter den så åkte jag och pappa till centrum för att handla lite mat. Ikväll blir det lasange till middag och efter det väntar mysig fredagskväll.

Answer

SVAR Kan börja med att fråga vad du tror? Klart att hon inte skolkade, nästan alla skolor på den ön jag bor på hade studiedag den dagen. Skriv ditt namn nästa gång, tack.

SVAR Jadu.. Jag vet inte riktigt vad alla i mitt lag ska tävla på, men mina varv kommer jag ihåg. Det är rondat flickis salto, handvolt sträckt och rondat flickis helskruv. Vem är det som undrade?

Regnig torsdag


Hejsan! Nu har jag precis kommit hem från skolan och har satt på mig en mysig flis, Ida körde mig hem på hennes pakethållare i regnet. Sista lektionen idag var bild, blev klar med min teckning på musse pigg och mimmi och sen resten av timmen chillade jag med ett gäng vid datorn.

Snart tänkte jag fixa lite mellis till mig och bara ta det lugnt. Gissa vad som händer ikväll? Jo, då är det tävling som gäller. Jag är jättenervös kan jag tala om, men det blir askul. Kommer ha med mig plättar med socker och sylt som matsäck, om någon ville veta.

Snackisnack

Nu har jag kommit hem till pappa, och här sover jag inatt. Det var ju tänkt att jag skulle plugga hemma hos mamma förut men jag gjorde bara exprimentläxan, så får se om jag gör resten här lite senare. Just nu pratar jag med Anna i mobilen, vilket jag gjort i cirka en halvtimme nu. Men snart ska jag fixa något att äta och placera mig i soffan.

Gissa kändisen

 
Tänkte ha lite små tävlingar då och då där man vinner en länk. Denna gång ska ni gissa kändisen på bilderna över. Jag utser en vinnare inom en vecka och det är alltså den som gissar rätt, låter det bra? Lycka till!

Lugn dag


Hejhej! Idag så hade vi en ganska lugn dag, med svenska, eget arbete och sist musik. Men nu är jag hemma hos mamma och ska plugga klart exprimentläxan som vi har till imorgon och kanske lite svenska. Skriver mer sen hörrni.

Download now

Tack för era bra appförslag! Har laddat ner några av dem faktiskt, nu är det min tur. Här är mina faveoritappar som jag lovade att jag skulle dela med mig av. Ordningen har inget med hur mycket jag tycker dem är bra, utan jag bara satte ihop dem på något sätt. Nu drar jag vad dem heter och så i den ordningen dem sitter.

1. Instagram - En riktigt rolig och bra fotoapp. Social genom att man kan följa sina kompisar och ladda upp foton själv.
2. Wordfued - knepig och kul app. Man kör alfapet mot sina kompisar.
3. Picframe - Grym app med många olika former av collage, sätt ihop dina bilder och ladda upp var som helst.
4. PS Express - Photoshop i miniformat, passar perfekt för enkel redigering.
5. Tiny Wings - Roligt spel enligt mig.
6. SMS Smileys - En app med tusen av olika smileysar, skicka sms med dem till alla som har iPhone.
7. Talkbox - Det är som pratsms, snacka med dina vänner genom telefonen. Helt gratis, bara man har internet.
8. Pig Shot - Ett spel som jag kan sitta och spela i timmar, alltså galet kul.

Dem här apparna är helt klart bäst. Ladda ner nu!

Rätt bra


Tjena! Nu har den här tisdagen redan rullat förbi. Idag så var det en rätt bra dag i skolan, hade inte dem segaste lektionerna och mitt humör var bra. Men nu är jag hemma igen och har ätit mellis. Ska snart hämta läxorna och sätta mig ner och plugga ett tag, men inte nu på direkten.

Kvällens macka

Nu har jag varit hemma i runt en timme efter fotbollsträningen och har pluggat matte sen dess. Ska äta lite kvällsfika nu och kolla på Svenska Hollywood fruar.

Måndag

Hejsan! Idag är det måndag och det känns verkligen som höst, tråkigt och kallt utomhus. Sen är det ju också ny vecka med nya läxor, vilket känns lagomt tungt.

Nu är iallafall Amanda här hos mig och vi tänkte räkna några mattetal i någon halvtimme. Efter det blir det pasta carbonara och sen är det fotbollsträning som gäller. Men nu ska vi ta tag i pluggandet. Hörs!

Slappdag


Idag så har jag bara slappat, kollat på tv och sovit. Gått runt i mystofflor och mjukisdress. Inte så socialt, men vad jag var trött alltså. Har piggnat till nu och har ätit middag med familjen. Just nu kollar jag på något program, men måste kolla om jag behöver plugga en liten stund.

Pink & blue

Hollister.Converse.H&M.Kicks

Satte nyss ihop en ljus och fin outfit till er och den ser ni här ovanför. Tycker att alla kläderna var så himla söta i färgerna och mitt shoppingsug stiger när jag kollar på den här outfiten. Gillar ni också den?

Trött Filippa

Hej gullisar! Nu är jag hemma från min träning och har hunnit äta kebab och bytt om till OnePiece. Träningen var extra rolig idag på något vis, vi tränade till tävlingen som vi har på torsdag och blev jättenöjd med mina varv. Men nu är jag riktigt trött och har bara lust att somna framför min tv. Vad har ni gjort idag då?




Barnvakter


Hello! Just nu så är Lova och jag barnvakter åt hennes småsyskon, en sjuåring och en fyraåring. Det är faktiskt riktigt roligt på något sätt. Har kollat på Schrek och ätit pizza än så länge med dem, och nu ligger dem båda i säng. Lova torkade precis Moltas i rumpan, haha, så gulligt. Om en stund börjar våran filmkväll, har hyrt tre filmer och köpt runt ett ton godis. Gud, så mysigt jag ska ha det med min festis ♥

HEJ SÖTIS!

Hahahaha Hej Filippa! Soffan och Julia här:D
SAKNAR DIG<3
Pussili puss puss

08.47


Godmorgon! Vaknade redan vid klockan halv åtta och så kunde jag inte somna om, ååh. Har legat i sängen med musik i mina hörlurar, men nu startade jag datorn eftersom att jag ville uppdatera en snabbis.

Just nu bakar min mamma scones till mig och kokar tevatten, blir nog en både mysig och mumsig frukost. Sen ska jag städa lite i mitt rum och efter det dra mig iväg till min söta Lova.

RSS 2.0