Sista mars



Hej! Nu är jag tillbaka lite smått igen här på bloggen, och med det menar jag att uppdateringen kommer börja rulla igen. Det känns mycket bättre med mitt brutna ben och jag har fått nytt gips som är skönare för mig, och försöker vara så glad som det går ändå. Dagarna jag inte har bloggat kommer jag skriva mer om i ett annat inlägg, eller iallafall visa lite bilder.

Idag är det lördag och jag har redan hunnit äta frukost, se på tv, duschat och klätt på mig. Jag ska träffa Lova och Tilde om drygt en timme. Det ska bli skönt att få träffa två av sina favoriter och bara få prata, skratta och mysa. Sen ikväll ska jag packa, äta god middag och sen tillbringa hela kvällen med pappa och Dogge. Och juste, det snöar, skojar vädret med mig? Jaja. Ha en bra lördag, så hörs vi under dagen! ♥

Det känns hopplöst

Förlåt för att jag inte har bloggat de senaste dagarna! Det är lika bra att jag säger som det är, det är så att jag har brutit benet, har ett stort och jobbigt gips på hela underbenet och förflyttar mig på kryckor. Därför orkar jag inte riktigt med bloggen just, allt känns så hopplöst. Som tur är har jag vänner och familj som stöttar mig mer än någonsin, och ni ska veta att jag är glad att jag har er läsare som också är ett sådant stöd för mig. Jag åker iallafall till Åre på söndag, men eftersom att jag inte kan åka skidor kommer jag få hitta på andra saker där men då kommer jag få tid till bloggen och då tror jag att smärtan har lagt sig lite. Kommentera vad ni vill att jag ska skriva om när jag kommer tillbaka på riktigt vilket är om bara några dagar. Hoppas att ni respekterar att jag brutit benet och förstår att jag inte riktigt är så sugen på att blogga! Kramar i miljoner till er ♥

28 mars


Fotograf: Filippa, Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll Modell: Lova Redigering: Filippa

Hej! Idag var jag hemma från skolan eftersom att jag har sjukt ont i benet från igår. Jag kommer berätta om hela kvällen och min skada i ett inlägg lite senare. Hela dagen har gått åt till att ligga i sängen, skrika och gråta. Massor av vänenr har ringt, och Tilde, Moa och Blanciz kom förbi med en godis påse till mig. Jag skulle egentligen vara med Lova idag, men jag har helt enkelt aldeless för ont för att träffa någon en längre stund. Just nu ligger jag i soffan och smsar med bästavännen, Lova stöttar verkligen mig till tusen nu när det gäller mitt brutna ben. Men vi hörs!

På sjukhuset

Hoppade trampolin och körde en och en halv skruv, tappade bort mig i volten och vred till benet, ambulansen kom, fick en nalle, dem tror att det är brutet, ligger just nu på sjukhuset och väntar. Varför ska det här hända just mig?

Tisdags-videoblogg

Ingen vidare bra måndag

image description
Hej! Jag har verkligen inte haft någon vidare bra måndag idag. Dagen började med att jag vaknade för sent och fick stressa till skolan. Själva skoldagen var helt okej med tacobuffé som lunch och rätt sköna lektioner. Efter skolan tog jag bussen som vanligt till tennisen, men efter en timme väntande där visade det sig att det inte var någon tennnis och jag fick vända hem. När jag äntligen kom hem pluggade jag lite framför tvn och bara tog det lugnt. Har precis ätit middag och är redan ombytt och redo inför fotbollen. Jag tror tyvärr att det inte blir någon mer bloggnng idag, vårat internet krånglar men mamma skulle försöka fixa det lite senare. Hoppas att ni haft en bra måndag!

You call me bitch

Fotograf: Lova, Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll Modell: Filippa Redigering: Filippa

No update today

Hej! Jag är så ledsen över att jag inte bloggat idag, men jag har inte hunnit. Jag kommer berätta om helgen i ett inlägg i veckan, men redan nu kan jag säga att den har varit underbar. Jag har bara varit med massor av kompisar i stort sätt och jag älskar ju att vara det! Det här är ett mobilinlägg, jag orkar inte starta datorn och ska snart hoppa in i duschen. Men vi hörs imorgon med fler inlägg än idag. ;) Hoppas att ni haft det bra! ♥

 

 

Vad jag har på mig framför kameran


Det har varit några som undrat över min outfit som jag hade på photoshoten med Lova. Det jag har på mig är en volangkjol som jag hade som en tröja, vita jeans och mina Converse. Jag kom på idén att ta min gamla bruna och volangliknande kjol och istället för att ha den som vanligt använde jag den som ett linne. Sen tycker jag att det är hur snyggt som helst med vita jeans, dem bästa jeansen helt klart. Vad tycker ni?

Dagens

Blus, Vero Moda / Jeans, H&M / Converse

USA 2008

Jag satt och kollade på lite bilder från när vi var i USA i tre veckor hösten 2008. Det är sjukt hur mycket jag längtar tillbaka dit! Vi var och hälsade på några kompisar som bodde där, men vi var även runt i USA och bodde på alla lyxiga hotell. Vi badade, solade, besökte olika platser, shoppade, var på tivoli och vattentivoli, umgicks med våra kompisar, var med på amerikansk halloween, skrattade, sprutade chokladsås från en högstol över hela mig, solade i solstolar som fanns i poolen och livet bara lekte. Det var typ den bästa resan jag varit med om och jag tror aldrig att man kan tröttna på USA. Jag tänkte bjuda på lite bilder som tagits under resan. Titta och njut!

Lördag



Hej! Idag är planerna att jag först ska äta en mysig lunch tillsammans med pappa, Douglas & Astrid på Djurgården för att sedan möta upp Isabelle, Ella och Ellen och det är de som är på bilden + Astrid. Jag har längtat hur länge som helst efter den här dagen för det kommer bli så himla roligt! Det är lite oklart vad vi ska göra under dagen, men ikväll ska vi ha en riktig sleepover hos Astrid. Ellen ska ha med sin systemkamera tror jag, så bilder kommer det bli. Jag kommer bara vilja umgås med mina fina kompisar, så därför har jag tidinställt tre inlägg som kommer upp under dagen. Ha en underbar lördag! ♥

Min skola

Listan rullar på och Min skola ska jag skriva om nu. Den här punkten var lite svår, för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Först och främst vill jag inte ge ut namn på min skola pågrund utav olika anledningar. Iallafall, min skola är verkligen hur bra som helst och jag som gått där i ungefär sex år känner verkligen allt och alla. Jag går just nu i femman och det är mitt sista år vilket känns sorgligt, men samtidigt ser jag verkligen fram emot att byta skola och få något nytt. Jag började på min skola i sex års och har aldrig fått tanken att byta, jag har alltid trivits där och jag har behandlas på ett bra sätt av både "barn" och vuxna. Alla dessa år, alla minnen och alla kompisar, jag kommer sakna min skola när jag byter. ♥ Ja, det är väl vad jag kommer på som jag kan skriva om min skola..?

Den här bilden är tagen på en gammal skolavslutning, jag är tjejen i vit kjol, en blus och en blå kofta, ser ni mig?

Det är fredag



Hej! Det är fredag och jag är hur glad som helst. Vädret har varit och är så himla härligt, pappa står ute och grillar, det är fredag, vi har typ fem påsar hemma med snacks, det blir myskväll, jag har massor av planer inför imorgon och de är bäst. Därför är jag glad, haha.. Min dag har varit bra, och kvällen kommer bli jättemysig. Jag skippade löpträningen, kände mig lite hängig och min mage gör så ont, så jag följde med pappa och handlade mat. Det blir grillat ikväll, första gången på hela året, förstår ni hur gott? Sen blir det myskväll, vi har hyrt film och har som sagt massa gott i skafferiet. Hur har eran fredag varit?

Close eyes, open your heart

Fotograf: Filippa, Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll Modell: Lova Redigering: Filippa

Fyra frågor, fyra svar

SVAR: Jag vill inte skriva ut namn på de personer som behandlar mig så, men dem är ett till två år äldre än mig.. Det inlägget där jag skrev det här om att äldre behandlar mig konstigt fick inte låta som om att jag är ledsen eller något, för det är jag verkligen inte. Jag har även underbara vänner som är äldre än mig, och som tar mig som att jag skulle vara lika gammal :)

SVAR: Hej Astrid! Jag hade ingen frågestund i det där inlägget egentligen, jag svarade på frågor som kommit när jag haft frågestund. Men jag kan svara här på direkten på dina frågor: 1) Jag har inget speciellt turnummer, men ett som jag ofta väljer när man spelar typ på Gröna Lund är 10 eller 3. 2) Det kan du kolla när jag svarade på den "riktiga" frågestunden, det är en blus iallafall. 3) Om du menar i skolan är det absolut hemkunskap. Vill ni att jag startar en frågestund snart igen?

SVAR: Jag måste bara lägga upp den här kommentaren, även fast jag redan besvarat den personligt till Julia. Jag fick en sån kick med att ha tandställning när jag såg den här kommentaren, det första jag tänkte var: "Det är kanske värt att ha tandställning ändå!". Tack finaste Julia ♥

SVAR: Tack så mycket! Jag redigerar i Picnik, det är faktiskt bättre än vad man tror. Hur jag liksom redigerar är lite svårt att förklara såhär direkt i ett inlägg, jag kanske kan visa er någon gång :)

15 plusgrader



Hej! Dagen började med ett besök hos tandläkaren där jag fick bestämma en sak om min tandställning (om jag ville ha där nere för att tänderna skulle bli perfekta) och såklart svarade jag ja. Påvägen hem körde vi nercabbat, alltså utan tak på bilden och det var hur härligt som helst. Skoldagen var bra, vi hade en vikarie och då blir det lite flammsigt osv i klassrummet, haha.. Direkt när jag kom hem gjorde jag lite läxor i solen innan jag bestämde mig för att dra på mig shorts och gå ut och sola magen och benen. Jag ska nog fortsätta med det en stund till, jag har träning klockan fem, är så taggad inför träning! 15+ är det ute just nu, så det är ju underbart!

When you laugh, you prolongs your life

Fotograf: Lova, Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll Modell & Redigering: Filippa

Solig dag



Hej! Idag gick jag som sagt till skolan och det känns faktiskt lite skönt att vara tillbaka till det vanliga. Även fast jag mycket hellre skulle vilja vara hemma och sova och äta Ben&Jerrys känns det lite bra för det värsta som finns är att vara sjuk. Min dag har iallafall varit rätt rolig, både skolan och eftermiddagen. Efter skolan som innehöll allt möjligt cyklade jag hem tillsammans med Ida. Vi drack smoothie ute i solen och hoppade studsmatta, det var jätteroligt! Just nu pratar jag med Astrid och Ella och ska alldeless strax plugga lite samtidigt.

Onsdag



Startar morgonen med en bild på Lova, hon klädde på sig allt möjligt av mina kläder ovanpå sin OnePiece och då passade jag på att ta ett kort. Hur söt är hon inte? Iallafall, idag ska jag dra till skolan och nu känns det som att jag är tillbaka till riktiga skollivet efter en vecka som sjuk. Fast det enda jag ser fram emot är att träffa alla kompisar, och att få träna imorgon. Men att sitta i skolbänken, det skulle jag helst skippa, men så är det.. Efter skolan ska jag vara med en kompis, vi kanske bakar eller hoppar trampolin. Jag tänkte kanske ta cykeln till skolan idag, det är ju underbart väder! Ha en bra dag!

Före & efter

Fotograf: Filippa, Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll Redigering: Filippa Modell: Lova

Här får ni se en bild som kommer direkt ur kameran och en bild fast av samma som är redigerad av mig. Jag gillar bäst den andra bilden, alltså den redigerade! Den är så ljus och fin och blir därför mycket underbarare att kolla på. Det jag har redigerat är ljuset, färgerna och kurvorna, absolut ingenting på Lova. Det känns som en helt ny bild och jag tänker fortsätta med att redigera mina bilder. Jag har som sagt aldrig hållt på med redigering av bilder, så jag tycker att det är jätteroligt att se bilderna bli dubbelt så vackra. Vad tycker ni?

Jag blir så glad

Den här kommentaren fick jag häromdagen och jag blir bara så otroligt glad. Ni ska vet hur mycket sådana här kommentarer höjer mitt bloggsug och gör att jag vill fortsätta blogga. Tyvärr kan jag inte hålla med dig om att min blogg är den bästa någonsin, men jag försöker att göra min blogg så bra som möjligt och när du skriver en sån här kommentar känns det som att jag lyckats lite på något sätt! Det är som sagt sånt här jag behöver från er ibland för att jag ska fortsätta att blogga, kom ihåg det. Kärlek till dig som skrev kommentaren!

Fyra bilder från min sjukdag


Här ovanför ser ni fyra instagram bilder som jag laddat upp under troligtvis den sista dagen som sjuk för den här gången iallafall. Jag har ätit bästa medicinen vilket är Ben&Jerrys, kollat på en gammal film som heter Glappet, mixat smoothie-lunch och strosat runt i min OnePiece. Dagen är inte slut än, och jag måste bara ta det lugnt hela kvällen. Jag skulle egentligen få träna fristående på Kungliga operan, men nej. Lite bloggning och lite plugg ska jag få in mitt i all chillandet. JAG SKA BLI FRISK TILL IMORGON!

Två veckor tills jag fyller år


Jag fyller år om bara två veckor och jag längtar som bara den! Jag fyller 12 år den tredje April och jag har lite saker på min önskelista. Det brukar alltid vara sånt tjat om mina önskelistor, men ni har ju inte vetat att jag fyller år snart och därför undrar jag nu om ni vill se min önskelista? Jag önskar mig direkt inte någon stor sak eller vad man säger, så det är kanske något som är roligt att se. Jag älskar verkligen att fylla år, det kan jag säga redan nu ♥

Kanske sista dagen som sjukling


Hej! När jag vaknade idag var min feber nästan borta, och likaså med mitt dunkade huvud och illamåendet. Jag är bara lite snorig och hostig och min hals svider, men jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon. Jag har varit sjuk i en vecka om man räknar med idag och jag måste verkligen bli frisk. Mamma kommer iallafall och plockar upp mig lite senare, hon är ändå hemma så då kan jag vara lite med henne + att hon skulle hyra en film åt mig. Och jag ska verkligen ta det så lugnt som jag kan för att bli frisk. Jaja, tråkigt för er att läsa om mina sjukproblem, fler och roligare inägg kommer under dagen. Ha en bra tisdag!

You are my favorite

Fotograf & redigering: Filippa, Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll  Modell: Lova

Just nu: Skype


Just nu pratar jag med mina två kompisar Isabelle och Ella på Skype och det är dem ni ser på bilden. Vi har aldrig skypat förut, så det är riktigt roligt faktiskt! Dem är ju så sjukt sköna, så vi skrattar typ för det mesta och pratar om lite kärleksproblem som händer för Issa. Iallafall, jag var hemma från skolan idag vilket jag tror att jag är imorgon också. Jag har typ inte gjort något alls, och det tänker jag fortsätta med hela kvällen. Förutom att jag måste plugga lite. This suck's.

Photosession

Fotograf: Lova & Filippa, Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll Modell: Lova & Filippa Redigering: Filippa

Äntligen kan ni få se två bilder från Lovas och min photosession som vi hade förra fredagen. Vi valde att fota i en skog nära mig och det var en jättebra plats för fotografering, och även passande för våran klädsel. Redigeringen blev jag faktiskt också väldigt nöjd med, jag hittade saker jag kunde redigera med som jag inte vetat om förut och enligt mig blev det mycket snyggare än orginalet..? Jag kommer att visa er massor av bilder från photoshoten, så var berädda på det! Tycker ni om bilderna? Kommentera gärna!

Ny design

Fotograf: Lova, Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll Modell & Redigering: Filippa

Jag har precis ändrat designen en del. Jag har bytt bild i headern, gjort bloggen bredare och tagit bort bakgrunden. Jag ville ha en bild jag är mer nöjd med i headern (bortsett från mitt babyhår i pannan), sen har jag alltid velat kunna ladda upp bilderna i större format och det har jag fixat nu. Bakgrunden tog jag bort för jag kände helt enkelt inte för att ha någon. Bilden ovanför är precis den jag har i headern, fast med en helt annan redigering. Vad tycker ni? Jag gillar den!

Jag vill inte vara sjuk längre


Min söndag har rent ut sagt varit hur tråkig som helst eftersom att jag fortfarande är sjuk. Det enda jag gör är att ligga i sängen och kolla på tv halvsovande med en alvedon i munnen liksom. Okej, där överdrev jag kanske lite.. Iallafall, ungefär vid sex tiden plockade pappa upp mig för att nu är det pappa-vecka som gäller. Jag har bara tagit det lugnt, dock så åt jag två rostbiffsmackor på ungefär en och en halvtimme, haha. Nu ska jag sätta mig framför tvn, är hemma imorgon från skolan. Hörs mer då! Godnatt ♥

Svar på frågestunden från i höstas

Jag har helt glömt bort frågestunden som jag startade i höstas, så jag tänkte faktiskt svara på den nu.

Brukar du sminka dig?
Ibland sminkar jag mig, men inte dagligen.

Har du varit ihop med mer än fyra personer?
Nej, det har jag inte.

Favoritgodis?
Jag älskar alla sura godisar.

Vilken sport gillar du mest efter gymnastiken & tennisen?
Jag spelar fotboll också, så det får väl bli fotboll.

Favoritprogram/film?
Gossip Girl, om det räknas..?

Snyggaste killen?
Lätt den här killen som är på bilden, jag dör så snygg.



Favorit rätt?
Sushi & tacos.

Favorit läsk?
Alla Fanta + Sprite.

Hur många gånger i veckan tränar du gymnastik?
Fyra gånger i veckan.

Vilken grupp tränar du i?
YE, Yngre Elit.

Spelar du något instrument, eller har du spelat?
Nej, jag spelar inte och har aldrig spelat.

Vilken är din favorit i sushilådan?
Laxbitarna.

Svåraste saken du kan på gymnastik?
Svårt att säga, jag har kört dubbelsträckt halv på trampolin, rondat flickis dubbelsalto på tumbling & dubbelskruv på trampett.

Favoritblogg?
Jag har ingen speciell, dem jag har tipsat om är mina favoriter + några andra.

Gillar du någon?
Nej, det gör jag inte.

Närmaste vänner?
Jag har många nära vänner.

Tror du att du kommer upp till ET i sommar?
Absolut inte.

Vad gillar du bäst på din kropp?
Mina ögon tror jag.

Vad gillar du minst på din kropp?
Mina fräknar.

Favoritkläder?
Jag tror den här blusen från Urban Outfitters.


Hur är en bra vän för dig?
En bra kompis för mig ska vara en äkta person, ingen falsk människa som ljuger och spelar med vänskapen. En vän ska såklart vara snäll, skön, omtänksam och underbar. Det viktigaste är nog att kompisen ska tillåta mig vara den jag vill vara. Den här frågan ställde Lova, och hon är precis allt det här jag skrivit.

Vill du ha ett husdjur? Vilket isåfall?
Jag vill ha en hund mer än något annat djur, kanske en lurvig och ganska liten vovvsing. En bulldog.



Din favorit volt på gymnastiken?
Jag älskar att köra dubbelvolter både framåt och bakåt, men även tzuka och skruvar på tumbling och trampett.

Vad gillar du att göra på helgen?
Jag är helst med kompisar och har sleepovers en kväll av fredag och lördag, jag tycker faktiskt det kan vara mysigt att vara med familjen också! Sen tränar jag även.

Surt eller sött godis?
Helt klart sura godisar, så obeskrivligt gott!

Tacos eller pizza?
Tacos, fast räkpizzan på en resturang i Åre är lika gott som tacos.

Snyggaste killen i klassen?
Jag kan inte säga någon, ingen är speciellt snygg direkt.. Haha!

Favoritklädaffär?
Jag tycker att JC, H&M och GinaTricot har snygga kläder.

Sourcream eller potatischips?
Sourcream, favoriten bland chips.

Bästa årstid?
Utan tvekan, sommar.

Kommer du börja i Källängen?
Nej, det kommer jag inte.

Top tre bästa vänner?
Lova, Anna och Ella.



Har du varit i London eller New York?
Nej, det har jag inte. Jag har varit i USA, men inte just i NY.

Vill du festa och så när du blir äldre eller vill du hellre vara hemma typ en fredagskväll och mysa med familjen och kolla på Idol eller Lets dance eller vad det nu kan vara?

Jag vill inte vara hemma varje fredagskväll, men någon fredag kan det ju faktiskt vara mysigt att umgås med familjen. Jag vill absolut träffa kompisar och gå på fest någon gång sådär.

Har du varit tillsammans med någon?
Ja, det har jag.

Isåfall, vilka/vem?
Privat.

Vem är den snyggaste killen i din ålder?
Svårt att säga, finns som sagt inte så många som är snygga.

Kan du länka min blogg i något inlägg?
Jag länkar inte personers bloggar bara när dem vill, tyvärr..

Hur många unika läsare har du per dag?
80 i genomsnitt.

Hur många sidvisningar har du per dag?

Sidvisningar har jag runt 200-250 i genomsnitt.


Söndag



Hej!
Igårkväll kom som sagt våra familjevänner hit för att umgås på kvällen och dem sov även över här. De hade med sig sina kaniner och dem känns seriöst som hårbollar, vilket var hur gosigt som helst. Vi spelade även spel, pratade, åt våfflor och Stella testade min bikini över sina kläder, ni skulle sett hur det såg ut, haha!

Imorse vaknade jag av att den minsta killen kom in i mitt rum och gav mig en kram, vi gick upp och åt frukost men jag mådde mycket sämre än igår. Nu har dem åkt hem och jag ligger i min säng och degar med datorn. Jag skulle egentligen vara med Anna idag, men det går ju förstås inte. Ha en fin söndag!

Underbart läger 2010



Jag satt och kollade igenom massa filmer från gymnastiklärgret i Höganäs som var sommaren 2010. Det var verkligen underbart! Jag lärde känna massa nya kompisar, fick testa massa nya volter och blev därför mycket bättre under lägret, vi hade roliga kvällar med aktiviteter av olika slag och sen blev jag även nertryckt i en tårta av min förra tränare. Just det sista har ni på film här ovanför, kolla säger jag bara!

Mina intressen

Listan fortsätter och det är Mina intressen som står på tur. Mina intressen är typ det jag lever för. Ett av mina största intressen är att träna, vilket jag gör cirka tolv timmar i veckan uppdelat i tre sporter. Gymnastik, fotboll och tennis. Jag är mest besatt i gymnastiken och tränar fyra gånger i veckan bara där, jag gör det för att jag tycker att det är bland det roligaste som finns och jag älskar att volta! Jag förstår självklart att jag inte kommer kunna gå på tre sporter när jag blir äldre eftersom att man får mer plugg genom åren och då kommer jag absolut satsa på gymnastiken.

Jag umgås även väldigt mycket med mina kompisar vilket jag älskar att göra! Jag hoppas att man kan kalla det ett intresse eftersom att det är det för mig. Jag skrev ju om mina vänner tidigare i listan, så ni vet ju lite. Men jag älskar att ha en riktig sleepover med vänner och bara skratta hur mycket som helst! Det här är nog mina två allra största intressen ♥

11.14


weheartit.

God morgon!
Jag har varit vaken i några timmar och har hunnit äta frukost, duschat och ta det lugnt. Jag är fortfarande sjuk, men mår faktiskt lite bättre idag och därför ska jag ta det så lugnt som jag kan. Framåt kvällen kommer några vänner hit som sover över här, de valde själva att komma trots att jag är sjuk, men som sagt så är det bättre med mig. Har ni några planer för dagen?

Fredagskväll



Jag har haft en bra fredagskväll trots att jag fortfarande är sjuk. Jag och mamma har haft en myskväll utan min brorsa, skönt ibland att få egen tid med mamma! Vi dukade iallafall upp på vårat soffbord och åt en jättegod middag vilket var natchos med tillbehör och efterrätten blev jordgubbar med vit choklad. Jag vill inte lägga mig för sent ikväll eftersom att jag måste bli helt frisk innan jag får träna, träffa kompisar och så. Får se om jag bloggar mer idag, annars hörs vi såklart imorgon. Hoppas att ni haft en bra fredag!

Minilägret i Falun



Som ni vet så var jag på ett miniläger i Falun i helgen och det var verkligen hur roligt som helst! Vi fick umgås, skratta, träna, "leka" i hallen, fick reda på lagen under våren (jag kom med i USM) och så. Vi sov i stugor och jag sov med Sofia, Astrid, Izza och Matilda och vi hade så extremt kul, det går inte att beskriva! Det var alltså en toppenhelg i Falun med underbaraste gymnastiklaget ♥

At the moment



Just nu ligger jag i soffan i pyjamas och pratar med Sofia vilket jag gjort i mer än två timmar. Haha, men så får det bli när man har en kompis som också är sjuk. Vi pratar om allt möjligt, och den bästa medicinen är nog glass som jag ska ta nu och ett Skype samtal!

Min drömkille



Jag har fått några kommentarer med en & samma fråga - hur min drömkille ska vara.

Min drömpojkvän ska framförallt ha en fin personlighet och om han är snygg skadar det ju inte. Han ska våga visa mig inför andra, inte skämmas för mig och hålla mig i handen. Han ska vara omtänksam, snäll och rolig. Att påminna sin flickvän att han älskar henne är aldrig fel, och att skicka gulliga sms är ett plus.

Sjuk tjej



God morgon!
Igår framåt lunch kände det som att jag skulle svimma i skolan, så jag behövde gå hem. Jag hade ont i magen, huvudet, jag kräktes, hade hög feber och därför låg jag i sängen hela dagen. Jag hoppas att ni förstår varför jag inte bloggade igår, och tyvärr kommer inte uppdatering bli särskilt mycket bättre idag heller. Jag är hemma från skolan förstås, och det är Ella, Sofia och Tilde också så vi ska skypa lite senare.

Tinkerbella



Jag tänkte tipsa er om en helt underbar blogg jag läser dagligen! Isabella heter hon som äger den, men är kallad för namnet Tinkerbella. Hon tar verkligen sjukt fina bilder och har ett snyggt, men lite annorlunda utseende! Uppdateringen skulle kunnat vara bättre, men den är hur bra som helst ändå! TINKERBELLA.BLOGG.SE

Glass, converse och trampolin



Hej igen!
Jag har haft en jättebra eftermiddag tillsammans med Moa. Direkt när vi kom hem hit till mig gjorde vi mellis vilket var ljusa mackor och oboy innan vi tog en prommenad i solen. Vi köpte också årets första glass och sen hoppade vi trampolin hos en kompis. Nu är vi hemma hos mig igen, och jag måste byta om och äta något innan jag ska på träning.

Skön tisdag

Hej! Just nu sitter jag och väntar på att min kompis Moa slutar som hon gör om typ en timme, så jag har tid att blogga ett litet inlägg från mobilen.

Jag har haft en rätt bra dag i skolan faktiskt, på rasterna låg vi och solade på ett tak och lektionerna var inte så farliga. Jag vet inte riktigt vad jag & Moa ska göra, men något kul blir det innan jag ska på träning. Bloggar säkert sen, ha det bra!

Mina vänner

Jag har legat efter med min lista, men nu ska jag få igång den igen. Den här gången är det Mina vänner jag ska skriva om. Ja, vad ska jag skriva? Mina kompisar är dem underbaraste som finns, jag kan skratta med dem och bara vara mig själv i deras omgivning. Alla mina vänner är bara så himla bra, och jag älskar dem! ♥

12 mars



Hej!
Min måndag har varit en utav de bättre måndagarna. Imorse ringde klockan någon halvtimme tidigare än vanligt för att jag skulle mixa en smoothie & slå in en present till mamma som fyller år idag. Jag gick sen till skolan som vanligt och var där hela dagen med helt okej lektioner, köttbullar till lunch. Efter skolan tog jag bussen till tennisen.

Jag har haft fullt upp hela eftermiddagen och första delen av kvällen. Men jag har precis ätit en lite mer lyxigare middag eftersom att mamma fyller år och vi gjorde egen sushi, så gott! Snart ska vi äta efterrätt och sen blir vi troligtvis placerade framför tvn. Och juste, grattis älskade mami ♥

Min kamera



Jag har faktiskt en kamera men har inte skrivit så mycket om att jag fotar med den. Det är ingen systemkamera, utan en vanlig digitalkamera som tar rätt bra bilder! Jag vill ha en systemkamera, men är inte så proffsig på att fotografera så den här kameran funkar faktiskt perfekt för mig! Det här känns lite pinsamt att säga, men jag har aldrig hittat vad den heter, men så fort jag vet det talar jag om det för er!

Ett halvår i tandställning



Idag har jag haft min tandställning i ett halvår och det känns faktiskt jättebra! Jag har absolut inte ångrat mig att jag valde att ta tandställningen så här tidigt i livet, för jag har inte haft något jobbigt med den förutom att det lossnat ett fäste två gånger. Nu har jag ungefär ett år kvar med tandställning i munnen, och sen har jag fina tänder! Tycker ni jag passar bäst i tandställning eller utan?

The Challenge



Jag och Lova kom plötsligt på idén att varje gång vi är med varandra ska vi hitta på utmaningar som vi filmar och lägger ut på bloggen. Vi ska kalla det The Callenge och vi är riktigt taggade för att göra utmaningar och skämma bort oss lite! Självklart ska ni få vara med och bestämma något som vi ska göra, så kommentera det nu! Visst låter det här sjukt roligt?

Melodifestivals final



Ikväll är det ju finalen av Melodifestivalen 2012 och mina favoriter är utan tvekan Ulrik och Loreen. Tyvärr är Ulriks låt inte den bästa, men hans utseende gör ju låten så bra och hans röst är så mysig! Loreen däremot verkar så charmig och hennes låt är faktiskt den bästa i den här Melodifestivalen. Eller har jag helt fel? Jag hoppas att någon av Ulrik eller Loreen vinner det här!

A&F shorts



Jag klickade mig in på Abercrombies kläd hemsida och fastnade för ett par shorts. Alltså, det är nog dem snyggaste shortsen jag sett på länge och det är ett måste för mig i sommar! Jag hoppas att det där inte lät överdrivet, men jag har länge letat efter ett par shorts som sitter som en smäck och jag kan drömma mig bort med dem här shortsen på ett par bruna ben. Tycker ni att dem var snygga?

Fem saker



Jag raderade mitt första inlägg där jag skrev fem saker ni inte visste om mig, men jag känner för att skriva det igen, fast jag ska försöka att komma med lite andra punkter!

♥ Jag är mer lik min mamma i utseendet och mer lik min pappa i sättet att vara. Förstår ni hur jag menar?
♥ Förut så hittade jag på saker vad jag gjorde för att det skulle låta bättre i bloggen, men nu gör jag aldrig det längre.
♥ Jag umgås ibland med kompisar som är äldre än mig, och jag gillar när dem visar att dem inte tycker det är pinsamt att vara med en yngre tjej. Jag har träffat några som jag ser på att dem tycker det är pinsamt och försöker "gömma" mig.
♥ Jag har en väldigt ärlig relation med mina föräldrar, och kan nästan berätta allt för dem. Såklart är det lättare att prata med en kompis om vissa saker!
♥ I fredags var det första gången någon sa något taskigt till mig om min tandställning. Jag har alltid fått fina komentarer när det gäller min tanställning, men i fredags sa en kille i min klass en sak.

Fredag



Hej! Min skoldag var rent ut sagt hemsk, allt hände på en gång och jag & Tilde grät. Efter skolan gick jag hem på direkten, och efter någon timme kom Lova till mig. Efter jag fått en stor kram av henne blev jag glad igen! Iallafall, när hon kom till mig så tog vi hennes kamera med oss ombytta i vita jenas och ett volanglinne för att fota ute i skogen. Det blev jättebra bilder, men sen ville inte kameran och datorn sammarbeta så dem får ni se någon annan gång.

Just nu sitter vi med varsin mini-glass och försöker komma på tidinställda inlägg till er som ni ska få läsa under helgen så att våra bloggar inte ligger helt döda. Snart kanske vi flyttar ner till tvn från mitt rum och häller upp en skål med chips. En sak är iallfall säker, vi måste lägga oss rätt tidigt ikväll och jag måste packa klart.

Sleep tight

 

 

Kom hem från träningen för typ en timme sen och har kollat på tv & druckit varm choklad sen dess. Borstade precis tänderna och ska nu byta om till pyjamas för att sedan lägga mig i soffan brevid mamma och kolla på Revange. Imorgon är det fredag, vad jag har längtat alltså! Men vi hörs mer imorgon. Godnattkram till er!

Q/A

SVAR: Kul att du är intresserad av gymnastik, för det är jag också! Jag kan absolut berätta mer om mina träningar, men på den här träningen som vi hade i tisdags gjorde vi inte något som var så jätteroligt!

SVAR: Hej Ebba! Just det collaget slängde jag ihop på mobilen lite snabbt, genom appen PicFrame. Annars gör jag mina collage på lite olika ställen, powerpoint & scrapblog är några exempel som man kan göra collage på som gratis på internet.

SVAR: Dem var från GinaTricot, snygga va?

SVAR: Yes, det har vi!

SVAR: Ja, det ska vi. Vi kommer bo i stugor nära campingen tror jag.. Så kul, var bor du då?

SVAR: Tack så jättemycket! Lovas kamera heter Canon EOS 350D och är en enkel kamera att förstå men hur bra som helst!

Med Tilde



Hej! Min dag har varit rätt bra faktiskt, även fast skolan inte var så speciellt kul.. Jag gick hem direkt efter skolan med Tilde som sällskap och nu har vi precis fotat lite bilder och två ser ni ovanför (Bilden när vi hoppar, haha..). Om ungefär en timme ska vi dra till träningen och vi ska hinna göra en snabb läxa, steka pyttipanna, byta om & fixa ett inlägg innan det. Hörs!

Dagens outfit


Jacka, Ralph Lauren / Tröja, Lindex / Linne, JC / Jeans, H&M / Converse, Converse

Promenaden


Den här prommenaden var hur mysig som helst verkligen, även fast solen försvann just när vi skulle ta en prommenad och vi hade Lovas kamera med oss. Vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är verkligen sådana här promenader man behöver ibland, för att bara kunna prata med sin bästa vän! ♥

En mysonsdag


Hej! Idag hade jag halvdag vilket var hur skönt som helst, direkt när jag slutade tog jag bussen till Lovas skola. Där mötte jag upp henne och vi tog tåget tillsammans hem till henne. Vi åt mellis lite snabbt innan vi drog ut på en prommenad med Lovas grannes vovve, hennes kamera följde med så några bilder blev det och nu är vi hemma igen. Mysonsdag!

Resten av veckan

6 mars



Hej! Kom hem från skolan för en stund sen, och har bara hunnit prata med Lova i telefon om en sak som hänt (Finns alltid här för dig ♥). Min tisdag har varit helt okej, inget speciellt har hänt direkt. Eller imorse kände jag för att plocka fram conversen och en lite tunnare jacka vilket jag gjorde, snart är våren här!

Tisdagsmorgon


Jag hinner typ aldrig blogga på morgonen, alltså på vardagarna när jag ska till skolan men idag hann jag det. Om en kvart ungefär möter jag mina kompisar och vi prommenerar till skolan. Där väntar en dag med olika lektioner, idrott och inte så god mat, men jag ska nog klara mig. Vi hörs efter skolan innan min träning, ha en bra tisdag!

Födelsedagspappa har somnat

Just nu sitter jag i soffan och tittar på tv, födelsedagspappa har redan somnat. Vi var och åt på en sushi resturang och det var jättegott och mysigt! Jag ska iallafall lägga mig snart, jag är hur trött som helst, men vi hörs såklart imorgon! Hoppas att ni haft en bra dag!

Lova och jag ♥

Det är en del av mina läsare som undrat över hur jag och Lova lärde känna varandra, hur stark våran vänskap är och så. Hon är min allra bästavän, men för mig känns hon faktiskt lite mer som en syster. Vi lärde känna varandra genom en annan kompis, gymnastiken och facebook och vi märkte på direkten att vi klickade som mest. Vi kan prata med varandra om allt, jag kan vara mig själv i hennes omgivning och hon är en person som bara gör mig så glad. Jag älskar dig, glöm aldrig det ♥

Första skoldagen efter lovet



Hej! Jag är ledsen för så dålig uppdatering, men igår hann jag inte blogga. Vi åkte skidor till klockan tre, sen satte vi oss i solen och delade på en pizza innan vi satte oss på tåget hem till Stockholm.

Men idag när jag vaknade fixade jag frukost på sängen till min pappa tillsammans med min brorsa för att min pappa fyller år. Grattis älskade pappa! ♥ Sen gick jag till skolan med lite ångest, men det gick bra och vi fick pannkakor till lunch då jag åt tio stycken, haha.. Efter skolan hade jag tennis som vanligt, och på bussen dit pratade jag med Lova om allt som hänt och så.

Jag är nu hemma igen och ska ta det lite lugnt. Vi kanske ska gå på resturang ikväll, men i vilket fall som helst skippar jag fotbollen. Ska försöka att blogga något litet, men det viktigaste är att göra pappas födelsedag guld, hoppas ni förstår!

Underbar dag



Hej!
Jag har haft en underbar dag! Det började med att vi var ute i backen vid nio tiden och åkte direkt upp på Åre skutan. Det var jättehärliga backar där uppe, men sen träffade jag Astrid. Vi åkte i lite olika backar innan vi tog en hambrugare och en festis i solen. Sen träffade vi Dina, vi åkte tre i liften, trillade in i granar och så, haha. Men vi åkte sen och hoppade till luftkudden, alltså det var bland det roligaste jag gjort. Filmbevis kommer. Vi slutade dagen med en afterski. Jag har massor av bilder att visa er från idag, kanske blir senare eller när jag kommer hem!

Airbag



Imorgon tänkte Astrid och jag testa att hoppa till en stor airbag. Alltså att man hoppar på ett stort hopp med skidorna på och sen landar man i en stor luftkudde kan man kalla det och där kan man inte göra illa sig typ. Det verkar sjukt läskigt, men ändå extremt kul! Mina föräldrar tycker att vi ska testa att köra volt, men där går det över gränsen, haha.. Tycker ni att vi ska testa att hoppa och ska vi filma det isåfall?

Bruna och ljusa färger



Jag har sen något år tillbaka velat göra om mitt rum hos pappa. Just nu är det en ljus-rosa färg på väggen med mycket annat rosa och jag vill helt enkelt möblera om, fixa ny tapet eller färg på väggen och så. Jag har tänkt på att hitta en tapet eller måla väggen i någon brun färg och sen köra på ljusa färger i den nyansen till möbler, detaljer osv. Tror faktiskt att det skulle kunna bli superfint och framförallt mysigt!

Sushi

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Sushi är nog den bästa maträtten som finns. Jag har alltid gillat sushi, faktiskt när jag var liten också men nu är det lätt min favorit. Idag beställde vi sushi från en resturang som heter Dahlboms och deras sushi är helt oslagbar, speciellt rullarna. Gillar ni sushi?

Bilder från idag

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Lite bilder från idag som är tagna med mobilen..

Hej!
Imorse valde vi att dega till klockan tio ungefär innan vi gick med skidor och allt upp till backarna. Där såg vi att massa liftar var stängda då det blåste för mycket, så vi stannade i samma lift och åkte tre olika backar hela dagen. Vi åkte bara till klockan tre och har bara tagit det soft sen dess.

Snart ska vi hämta sushi från Dahlboms och efter maten väntar en riktig myskväll med mamma & Douglas. Tänk vad gott med först sushi och sedan massa nödvändigheter för fredagsmys!

Nighty



Nu ska jag pallra mig iväg till badrummet för att borsta tänderna osv, och sen sätta på mig pyjamas. Efter det får jag äntligen sova, jag har ju behövt sitta fastklistrad framför massa koder & saker så hela jag längtar till dubbelsängen. Imorgon ska jag såklart åka skidor tillsammans med Astrid, men vi hörs mer då! Godnatt ♥

Bloggfix



Jag har suttit en del av min kväll och fixat en tillfällig design. Väldigt enkel, med ljusa gråa färger och bara en bild på mig själv som header! Jag kommer göra en mer ordentlig design när jag kommer hem, men jag behövde bara få lite nytt på bloggen. Det här förklarar varför jag haft lösenord i två timmar. Men vad tycker ni om den här tillfälliga designen?

Första mars

image description

Hej!
Kom precis innanför dörren och har bytt om till mjukisbyxor och en skön tröja. Jag har verkligen haft en jättebra dag, som man alltid har här i Åre! Vi kom ut i backarna ungefär vid nio tiden, sen träffade jag Astrid två timmar senare och åkte med henne hela dagen! Vi åkte skidor, spelade golf i skidkläder och vann godispåsar, drack mini-coca cola och tittade på när skidåkare hoppade till en airbag, vilket jag ska göra imorgon. Vi skrattade såklart också!

Besökrekord



Häromdagen hade jag besökrekord, 120 unika besökare! För er kanske det inte är så mycket, men för mig är det faktiskt rekord på den här bloggen. Om vi tillsammans fixar att jag får minst 150 besökare en dag lovar jag att ni får massor av bloggning och överraskningar! Vi klarar det här!

Runwaydreamz



Så stört hur snygga och tuffa shorts alltså! Tänk vad fint med en blus nerstoppat i shortsen och ett par Converse eller ballerina. Jag älskar stilen med att dem ska se ut att vara lite slitna! Mina favoriter är lätt de längst upp till höger, USA-shorsten och de brevid åt höger. Vad tycker ni om Runwaydreamz?

Jag gästbloggar



Just nu gästbloggar jag på min kompis Isabelles blogg. Det har jag gjort hela veckan och ska göra det tills på lördag eller söndag tror jag att det var. Det är även två andra tjejer som gästbloggar där, Ella & Astrid. Ni får gärna gå in på hennes blogg och där får ni jättemycket uppdatering! Isabelles blogg.

Ska snart ut i backen



Jag vaknade av att larmet ringde klockan sju då jag skulleöppna dörren för mamma. Hon kom med nattåget så vi har precis ätit frukost och ska snart ut i backen. Idag ska jag nog först åka lite med familjen innan pappa åker hem, och sen ska jag såklart åka med Astrid! Ha en bra dag!
RSS 2.0