Mitt rum i Torekov

Här är lite bilder på mitt rum som jag hade i Torekov. Jag valde absolut det bästa rummet, och speciellt hängmattan var min favoritplats i huset vi hyrde. Hela rummet var rosa och rött, såå mysigt! Tycker ni om det? 
 
 

A day at the beach

 
Idag har vi haft en heldag på stranden! Det var såå härligt, och alla blir så glada av solen och vädret ju! Vi har
bus-badat med Zoe i haveet, softat på en badring, solat, spelat strandtennis och ätit gottigt. Det var faktiskt jätteskönt i vattnet och när solen steker på som den gjorde vill man ju bara bada hela tiden! Helt proppfullt var det iallafall, men så är det ju under dagar som dessa.
 
Just nu sitter jag i soffan och tittar på Pippi med Zoe, och bara tar det lugnt. Ikväll blir det tacos ute på altanen, och jag hoppas solen håller i sig hela kvällen! Förövrigt så har jag blivit tomat i ansiktet, haha! Har ni också haft det soligt idag?

10.50

 
Godmorgooon! Jag har precis ätit upp min skål med jordgubbs-yoghurt och chrunchy. Nu ska vi alldeless starx börja röra oss till stranden där vi kommer vara hela dagen. Jag ville bara slänga in ett litet inlägg så att det inte bara blir inlägg sent på kvällen/natten och sååå. Ha en skööön dag! :)

Yellow and Lacoste

Gul pikétröja, Lacoste / Shorts, H&M / Bikini (som är under mina kläder), Ralph Lauren / Mobilskal, Marc by marc Jacobs

Vessigebrobadet

 
Heyy! Idag så har det varit fullt upp hela dagen, även fast vi bara softat. Jag & mami började med en sväng in till stan för att se om en blus fanns kvar som jag testade igår men det gjorde den inte tyvärr. Sen åkte vi till ett ställe där det finns pooler och lite sånt där utomhus, och det var jättekul! Vi badade, åt goda baugetter med rostbiff och potatissallad, skrattade, busade med lilla Zoe och såå. Kom hem vid halv sex tiden och mådde så dåligt p.g.a solen tror jag, men det gick över och jag åt en god middag som bestod av grillat tillsammans med dem andra. Under kvällen har vi chillat, men för det mesta suttit ute och jag har fått lära mig massor av foto-redigering vilket är roligt! Nu ska jag precis sova i brorsans kalsonger då jag inte hittade mina trosor, hahaha! Men jag slänger in dagens outfit innan jag släcker lampan. Puuss ♥
 
 

I miss Barcelona ♡

24/7

Heej! Idag var det första dagen här i Falkenberg, och den har varit riktigt bra! Jag körde på en lång sovmorgon idag och åt frukost vid 12 typ innan vi åkte iväg till en mini golfbana som låg vi stranden. Jag gillar verkligen att spela det, och speciellt när det är en sån rolig bana som det är och när man vinner över bror ;) Sen åkte vi vidare till den lilla stan där vi var inne i affärer och jag hittade ett plagg på JC för halva rea priset, wohoo! (fast inte det på bilden)
 
Vi kom hem och tog det lite lugnt, och sen skulle vi till min riktiga morfar som har en lägenhet här. Det var trevligt, vi spelade kort och åt glass! Kom hem vid halv tio och jag satte mig ute med dem vuxna med filtar! Det kom även en igelkotte på besök, haha jag var så himla rädd.. Jajaaa. Hoppas ni haft en bra dag!
 

1 år sen

Idag så är det ett år sen Breivik slog till med en bomb och döda massor av människor på Utoya. Jag kan inte berätta för jag tycker det är för hemskt, så här är en länk till en film där en kvinna från aftonbladet berättar om den 22 juli 2011. Länk till filmen! Jag vill bara att alla ska skicka en extra tanke till Norge idag, till alla 80 personer som dog den dagen, till familj och andra nära & kära till dem. R.I.P ♥

I Falkenbeeeerg

Hej! Nu tror jag att jag är tillbaka lite smått igen, även fast det är hur skönt som helst att slippa bloggen nu under sommaren. Jag kanske bara bloggar lite ibland, ni lär ju märka, haha! Just nu är jag i Falkenberg och hit kom jag idag efter 9 dagar i Torekov. Det har varit helt underbart och roligt där, och jag ska berätta & visa bilder för er! 
 
Idag började vi att åka från Torekov vid 11-tiden och åkte till Falkenberg direkt och åt lunch på en god thai resturang. Sen träffade vi mamma och sa hejdå till pappsen innan vi hälsade på hos min gudmor Petra, Peter, Nattis & Elias där vi fikade för full rulle. Nu är vi hos mammas kompis och här ska vi sova i tre nätter. Puuuusss & kraaaam ♥
 
Ni får se en klonigsbild gjord av mig & Alva, haha visst är dem roliga?

Han är ganska bra att ha i livet ändå ♥

Fotograf Filippa, Canon EOS 550D + EFS 55-250mm Modell Douglas, min bror Redigering:
 

I'm on my way to Torekov

Nu är jag påväg till Torekov, och har suttit i bilen i knappt en timme eftersom att vi kom iväg en timme för sent än planerat, men bara vi kommer dit så spelar det ingen roll :) Med P3 på radion, min iPhone och sura winigums i mängder kommer jag nog klara mig tills jag somnar här i baksätet som är proppfullt med väskor och annat, men då får jag iallafall några halvsköna kuddar. Bättre än inget iallafall och man ska alltid tänka positivt, eller hur? Jaja, hoppas vädret blir bättre under dagen för nu öser regnet ner och pappa kör med vindrutortorkarna för full rulle. Bilden ni får nöja er med nu är... *trumvirvel* en bild på mig från min senaste bilresa på flera timmar. Visst är den charmig? Nej, jag skoja, den är riktigt ful men den får ni i det här inlägget iallafall. Ni vet: Jag bjuder bara på mig själv. Puss, och hej ♥

Torekov imorgon

 
Imorgon ska jag faktiskt iväg igen efter några dagar på hemmaplan, och jag ska nämligen till Torekov med pappa & Douglas. Jag har aldrig varit där, men många har tipsat om det och det ska bli kul att testa något nytt ställe. Vi kommer vara där samtidigt som Tilde & hennes familj, och t.o.m. bo granne med dem. Det kommer bli så underbart och roligt, och jag kommer få umgås med min älsklings-Tilde hur mycket jag vill ♥ Som ni kanske märker i mitt skrivande kommer jag inte vilja blogga i veckan, eller jag kanske slänger in något mobilinlägg någon gång. Men som sagt, ni får följa mig på instagram; filippasfilippas. NJUT SÅ ATT DET RYKER NU AV SOMMARLOVET!

12 juli i 12 bilder

Här får ni bilder som vi tagit idag med Alvas kamera. Hoppas bilderna kan beskriva dagen bättre en vad jag skrev, den var iallafall riktigt härlig med personer som jag gillar väldigt mycket ♥
 

Mörkblått

Shorts, SPRIT / Linne, JC / Kofta, Zara / Skor, Italien (mammas egentligen)

Alvisen & gänget

Heey! Jag har haft en sjukt skön och bra dag. Jag tog det lugnt på förmiddagen och åt pannkakor till lunch innan vi åkte till Fågelöudde tillsammans med samma gäng som dem tidigare dagarna, alltså jag, Alva, våra brosor & mammor. Vi badade, hoppade från trean och femman i hopptornet, körde volter från bryggan, solade, åt dragster, melon & kex, skrattade & bara njöt av att det var hyfsat väder. Sen blev det att dra hem till Alva, äta lite kladdkaka som var gömd i hennes underkläders-låda och pratade. Till middag blev det tacos och nu håller jag på att packa till imorgon lite smått, berättar senare vart jag ska. Jag bloggar mer senare med massor av bilder från dagen, min outfit och lite annat kanske. Ni får en bild på söta Alva sålänge.
 

Walkin' on the beach

Canon EOS 550D + EFS 55-250mm

På gatan där jag bor

Fotograf Alva, Canon EOS 550D + EFS 55-250mm Modell Filippa Redigering Filippa & Alva

Stan och sushi

 
Hejhej! Idag vid tolv tiden så åkte jag som sagt in till stan med Alva och våra mammor + brorsor. Först körde vi på en sushibuffé i Kulturhuset som heter Nooshi, och det var hur gott som helst! Jag blir helt galen när det är buffé och äter mer än vad jag typ orkar, haha ni vill inte se min tallrik! Sen efter det gick vi på stan men alla andra förutom jag och Alva tröttnade snabbt så det blev inte så mycket alls. För mig blev det bara ett par blåa jeans Crocker, otroligt nöjd iallafall!
 
När vi var klara åkte jag med Alva hem och vi skrattade för det mesta. "Wiiiih", bara Alva förstår vad jag menar, haha herregud.. Jaja, när jag kom hem åt jag middag, spelade pingis och nu har jag precis kört sommarstyrka och fått i mig massa bär och vanlijsås! Hoppas ni haft en bra dag!

Dagens outfit

Svarta jeans, Crocker / Linne, JC / Jeansjacka, Barcelona / Halsduk, H&M / Skor, Converse

Nya converse?

 
Det här är en bild som jag tog i Barcelona vid stranden, och jag tycker faktiskt den är fin! Eftersom att det är mina converse på bilden så kom jag precis på att jag behöver nya till hösten. Men det är bara det att jag inte vet vilken färg på dem det ska vara.. Jag verkligen älskar mina nuvarande som är vita, men jag vill ha en annan färg! Om ni har några tips på färger får ni jättegärna kommentera det. Tacksam tjej här isåfall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

09.55

 
Just nu sitter jag i min säng under täcket och dricker frukt te samtidigt som jag har med mig Alva på skype, igen haha.. Jag gick upp redan klockan halv sju idag, och var på sjukhuset där jag tog på och bort gipset klockan åtta. Jag har känt att det gör ont (som sjukgymnasten sa att det inte skulle göra) och att det är vridet, men det är så att själva benet är läkt men det runt om är typ fortfarande inte vana vid att jag har ett helt ben igen. Förstår ni hur jag menar? Jag kommer iallafall känna av benet i ungefär 7-8 månader till, åh :(
 
Jaja, nu ska jag sluta deppa över det. Idag är planerna så att jag ska till stan tillsammans med mamma, Alva och Alvas mamma Eva och shoppa på rean. Vi ska även förhoppningsvis äta sushibuffé, och alla vi är helt förälskade i sushi så det blir nog perfekt! Men vi hörs säkert senare! Ha en bra dag!

Tisdag

 
Jag har haft en jättemysig dag som tillbringast med Alva. Vädret har varit ungefär samma hela dagen, och då menar jag ruskigt och molnigt så vi kände bara för att sitta i soffan och testa massor av grejer på hennes nya Photoshop, fota inomhus, leka café (haha, mobba oss inte) och sånt där ni vet. Just nu sitter jag och skypar lite med Alva, men ska snart gå ner och mysa med sällskap av pappsen och sura winigums, det måste nog vara något bland det godaste som finns! Hur har eran dag varit?

Godmorgon

Godmorgon! Jag och Alva vaknade vid tio tiden och har ätit plättar till frukost. Det är regnigt och grått ute så därför ska vi bara chilla idag. Sen har vi förresten testat att göra en klonigsbild nu under morgonen och resultatet ser ni nedanför. För att vara första gången blev vi jättenöjda, haha, men vi har faktiskt hållit på i typ två timmar med att ta bilder som funkar för att klona, redigeringen osv. Skulle vara kul att höra vad ni tycker om den! 
 
 

Borta bra men hemma bäst

Hej på er! Igår kväll eller snarare i natt kom jag hem till Stockholm efter cirka tre veckor bortrest. Senaste veckan har jag, som ni vet varit på Mallorca tillsammans med pappa & Douglas och det var verkligen hur nice som helst! Tänkte att jag kanske kunde fixa en videoblogg om veckan till er, skulle det vara kul? Fast ändå så måste jag säga att det är skönt att vara hemma igen - borta bra men hemma bäst :)
 
Idag ska jag iallafall vara med Alva och vi ska åka iväg med våra mammor och brorsor till ett bad och ikväll ska vi förhoppningsvis grilla och åka banan bakom våran båt! Det verkar så sjukt kul, och eftersom att vi har båt och dem själva bananen, varför inte liksom? På tal om ingenting så funkar fortfarande inte blogg.se-appen för mig, men den verkar fungera för alla andra bloggare? Jaja, nu ska jag sluta babbla. Puss & hoppas att ni har det bäst ♥
 
RSS 2.0