Brun och vit mönstrad blus



Den här blusen kommer ur min garderob. Eller den var mammas från början, men sen började jag låna den och då sa hon att den passade bättre på mig och då blev den min. Den kommer från Urban Outfitters i USA. Jag tycker att den är sjukt fin och även väldigt skön att ha på sig vid många tillfällen! Gillar ni den?

Fortfarande sjuk



Hej! Fortfarande sjuk är vad jag är, fast idag mår jag faktiskt lite bättre än igår, men jag är hemma från skolan. Jag har bara tagit det lugnt idag, placerad i min sackosäck framför tvn och en del i sängen för att sova. Egentligen måste jag plugga lite, men det gör jag sen.

Ni kommer lära känna mig mer

Klickade mig in på Andreas blogg och för ett tag sedan så kom hon på idén att göra en lista så att hennes läsare ska få chansen att lära känna henne bättre. Jag fick låna hennes idé och jag hade även tänkt innan det att fixa något liknande. Men här nedanför har ni en lista med tio olika punkter jag tänker fixa i olika inlägg. Jag får se när jag börjar med den, men snart ska det bli. Låter det bra?

Familjen annorlunda



Just nu sitter jag i soffan med mamma och Douglas och tittar på första avsnittet av säsongens Familjen annorlunda. Det är faktiskt rätt roligt att se det programmet! Jag har bara tagit det lugnt idag, har fortfarande på min pyjamas som jag levt i två dygn nu utan att ta av den. Tyvärr känner jag mig ungefär lika sjuk som förut, så därför räknar vi med att det inte blir någon skola för mig imorgon heller. Men nu ska jag fortsätta att kolla. Slå på fyran ni också för att se det här programmet!

I'm sick and home from school

weheartit.

Jag är hemma från skolan idag eftersom att jag fortfarande är nästan lika sjuk. När jag vaknade satte jag på mig pappas stora morgonrock, la mig i soffan framför GG och mamma fixade en smoothie till mig. Det är typ det enda jag kan äta, försökte trycka i mig pizza igår, men nej. Nu när jag är sjuk och är hemma hela dagen kanske ni tänker och tycker att jag kan blogga mycket under dagen, men jag orkar helt ärligt inte, allt bara mår dåligt inne i mig. Är det någon läsare som är sjuk?

Gossip Girl, säsong två


Det här är vad min lilla överraskning från pappa var. Andra säsongen av Gossip Girl, det kan inte vara mer passande att få den än när man är sjuk och ligger i sängen hela dagen. GG har verkligen allt en serie ska innehålla, jag är helt besatt av den. Tänkte slå på det första avsnittet nu på direkten! Tack bästa pappa ♥

Sjuk tjej



Hej! Igår när vi spelade fotbollscup kände jag mig sjuk i fjärde matchen, så jag spelade lite mindre än de andra de två sista matcherna.. När vi satt i bilen på väg hem mådde jag så dåligt, jag svettades och grät. När vi skulle gå ut ur bilen kunde jag inte stå, så jag la mig ner på marken och pappa fick bära mig.

Idag vaknade jag av att solen trängde sig förbi mina rullgardiner, men jag mådde fortfarande lika dåligt. Jag gick till pappa för att lägga mig i hans säng, satte på en film och åt lite frukost då jag inte hade ätit på nitton timmar. Lite senare kom pappa hem med en liten överraskning till mig, kan visa er sen. Idag ska jag absolut bara ta det lugnt och försöka bli en aning friskare. Hoppas att ni är friska och får en bra söndag!

Våran morgon i bilder ♥



Godmorgon! När vi vaknade idag så tog vi med kuddar och vårat täcke till soffan och låg där i en timme och bara kollade på tv. Sen fixade vi en god frukost, medans vi fotade massa härliga bilder. Till sist låg vi på golvet och dog av skratt. ♥ Vi får se var dagen tar oss för vi sitter fortfarande i pyjamas, men ikväll ska jag iallafall spela min första fotbollscup.

L O V A


Runt fyra tiden skjutsade pappa mig till min löpträning och den var helt okej, det var rätt jobbigt men vi hann med mycket saker som är bra för oss som tränar gymnastik. Sen åkte Lova med mig hem och vi duschade och åt värsta goda tacosarna innan vi satte oss med chips, godis och läsk framför tvn. Det är så skönt att bara vara hemma och mysa och dega i soffan en fredagskväll, och en människa som Lova gör ju alltid det dubbelt så mysigt! Ha en fortsatt bra fredagskväll!

Yes, it's friday


FREDAG! Bästa dagen på veckan faktiskt, delad plats med lördagar. Idag hade vi hemkunskap, matte och idrott i skolan, när vi slutat drog jag hem på direkten. Har precis ätit mellis och om en halvtimme ska jag på löpträning. Sen ska jag sova över med Lova här hemma hos mig. ♥

Torsdag



Hej! Jag har haft en rätt bra torsdag! På morgonen var jag hos tandläkaren och ändrade med min tandställning lite, sen tog jag och pappa en frukost på ett café innan jag åkte tillbaka till skolan. Det var som vanligt där, men på bildlektionen skrattade jag så sjukt mycket! Just nu är jag med Tilde, och vi ska snart skypa med en killkompis. Sen ska vi mixa smoothie och äta toast innan vi har träning.

Lite skoj sisådära


Jag har märkt att min blogg nästan bara är seriös, och jag vill att ni ska se en annan sida av mig ibland. Den där sidan när jag skrattar hur länge och mycket som helst, mina skämt och allt annat. Så videobloggar är ju ett perekt tillfälle att inte vara så seriös, utan bara skämta till det med roliga effekter, röster och ihopklippta videoklipp. Här har ni mig och Lova idag, hon är ju så underbar!

Videoblogg med Tilde


Här har ni videobloggen jag och Tilde slängde ihop idag. Bilderna som vi lagt in ser jag så knasig ut på, men jag bjuder, haha.. Den här skulle iallafall publicerats innan träningen. Vill ni ha fler videobloggar?

En rubrik



Hej! Min tisdag har jag spenderat i skolan, hemma hos Tilde och i gymnastikhallen. Jag och Tilde slängde ihop ett videoinlägg till er som vi inte hann ladda upp, men så fort Tilde får tid ska jag få den så jag kan lägga upp den här, ni kommer få se den senast imorgon. Jag har iallafall varit hemma från träningen i en timme nu och har hunnit äta middag och tvättat bort allt smink vi hade på träningen idag, då vi hade vampyrtema. Just nu sitter jag och pluggar engelska medans musiken är på.

Little brother in the sand


Den här bilen är på min lillebror när han var två år och sitter i sanden. Han var verkligen världens sötaste bebis och jag har massor med fler bilder. Men den här bilden är så himla fin tycker jag, bakgrunden, Douglas som leker med sanden och den påminner mig om somrarna när man var liten. Jag älskar den!

Monday


Hej! Min måndag har faktiskt varit bättre än vad mina måndagar brukar vara. Lektionerna i skolan var helt okej, men rasterna var skitkul! Sen hade jag ju tennisen efter skolan och sen hängde jag med Saga hem. Det var längesen vi gjorde något, så det var mysigt. Vi pluggade, fixade med hennes blogg, fikade och så lånade jag hennes rullskridskor som jag åkte runt i för det mesta, haha.. Men nu har jag varit hemma i en timme och kom precis ut från duschen. Tänkte lägga mig redan nu, jag är så trött.

På tåget hem till Sthlm

Hej! Sitter på tåget påväg hem till Stockholm nu. Vi har åkt i fyra timmar redan och jag har försökt att plugga lite, smsat, lyssnat på musik och ätit choklad. Har iallafall haft det hur kul som helst i Åre tillsammans med kusinerna!

Sleep tight

Kvällen har varit mysig, tittat på tv och ätit godis är det vi gjort den största delen av kvällen. Tänkte lägga mig i sängen nu och kolla på något program med mamma som jag kan somna till. Imorgon fyller min Dogge år, så vi ska upp tidigt och fira han med presenter och annat innan vi ska upp i backen. Sen vid tre tar vi tåget hem till Stockholm igen.. Men jag bloggar mer imorgon, godnatt ♥

Looking away


Canon EOS 350D + EF 50mm f/1.8 ll / Fotograf: Lova

Snowing saturday



Har haft en jättebra dag ute i skidbackarna! Det var verkligen skön skidåkning, men rätt så kallt så vi värmde oss ett par gånger. Men när vi kom hem hoppade jag direkt in i duschen, sen bytte jag om till myskläder och fixade varm choklad med grädde och marshmellows till allihopa och pluggade i någon timme. Nu väntar vi på maten och ikväll blir det lördagsmys med godis, B&J och tv. Har ni haft en bra lördag?

Första skiddagen



Hejhej!
Idag har vi åkt skidor hela dagen, åkt runt i massa olika backar för att kusinerna skulle få testa de flesta och sen åt vi lunch som bestod av hamburgare och pommes. Vi kom hem runt halv fem och då satte jag igång med pluggandet på en gång, men nu tog jag en liten paus innan middagen. Ikväll blir det chillkväll för oss,  säkert tv, chips och sånt.

Papaya body butter

Jag var inne på The body shop i lördags med två kompisar. Jag hittade faktiskt en body butter med lukten av papaya och den luktar faktiskt extremt gott och fräsht! Det var rea och då passade jag ju såklart på att köpa den. Defenidivt en av mina favoriter! Love!

Framme i Åre



Hej!
Tågresan gick jättebra, vi sov, lyssnade på musik, var med en hund, gottade oss med fika och läste en del. Vi kom fram klockan två och då gick vi till våran lägenhet och packade upp, sedan vidare ut på torget för att kolla in skidsaker och fixa det sista till imorgon när vi ska åka skidor. Runt sex tiden satte vi oss på en resturang här i Åre med namnet Broken och det var verkligen sjukt gott! Nu är vi hemma igen och tänkte bara chilla ikväll.

På tåget som rullar

Just nu sitter jag på tåget med min kusin Hanna, vi tog några platser lite längre bort från de andra så vi ligger på sätena och typ pratar och läser tidningar. Men vi var på sekunden att missa tåget, kusinerna satt fast i kö på väg till centralen, fast nu sitter vi ju här och tåget rullar mot Åre. Ska bli så roligt och mysigt med en helg i Åre tillsammans med kusinerna!

image description

Mysonsdag



Hej!
Jag har haft det jättemysigt idag. Eller skolan var ju som vanligt, så där halvt seg och tråkig, men det hände lite saker. Men efter skolan drog jag hem och bytte om till bekvämare kläder, sen kom Lova och vi har pluggat, ätit pannkakor, kollat på Elsas värld och bara pratat. Det blev som en mys onsdag.

Just nu tittar jag på tv och har packat det sista inför imorgon, jag kanske inte har berättat det men imorgon tar jag tåget till Åre tillsammans med mina kusiner, min mamma och moster. Så jag är ledig från skolan imorgon och på fredag, men min lärare har proppat min resväska med läxor. Men vi hörs imorgon!

Yesterdays outfit


Blus, Usa / Jeans, H&M / Boots, Zara / Jacka, River Woods

Träning nu

Hej! Sitter i bilen påväg till träningen. Fristående är det som gäller idag och efter träningen är det föräldrarmöte inför vårterminen. Jag hann inte blogga när jag kom hem från skolan, pluggade lite engelska och så åt jag tacos. Det var jättegott och säkert bra innan träning!

Monday in my schooloutfit


Boots, Zara / Jeans, Lee / Skjorta, Ralph Lauren / Jacka, River Woods

Hej! Idag är det måndag och det är ju inte den dagen som alla längtar efter. Men vi hade biologi, matte, litet svenska prov som vi inte visste om och till sist slöjd. Sen hade jag ju tennis efter skolan, och nu är jag hemma igen. Ikväll har jag fotbollsträning ute i snön, och det kommer ju vara jättekallt så jag kommer ha massa dubbla lager på mig. Men det blir nog kul ändå!

Elsas värld


Jag har med ett ord bara chillat sen senast jag bloggade. Tittat på Elsas värld, städat rummet, gått runt i mystofflor, packat inför mammavecka och till middag åt vi pizza. Det passade verkligen perfekt, det var så gott! Just nu pratar jag med Sofia, men måste inom en halvtimme lägga på och lägga fram kläder, fixa mig och så innan jag lägger mig i pappas dubbelsäng och läser någon tjejtidning.

Sleepover


Igår så mötte jag upp Ella och Sofia och vi tog en sväng in till stan. Vi kollade runt lite i butiker och åt på McDonalds. Jag hittade en kräm inne på The body shop som var på rean och Sofia köpte två tröjor inne på Hollister. Sen efter fyra timmar på stan tog vi en trång buss hem till Sofia och packade hennes väska för att sedan åka hem till Ella där vi skulle sova. Vi hade det verkligen så mysigt och kul, runt 300 bilder togs, ansiktsmasker, Solsidan, godis, chips, skratt, snack sent på natten och bara mys. Sleepover med två fina vänner helt enkelt ♥

Söndag


weheartit.

Hej! Måste börja det här inlägget med ett förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar. Jag har umgåst med familj och vänner och har inte hunnit med bloggen, men nu ska jag fixa några inlägg till er.

Jag kom iallafall hem från min träning för en liten stund sedan och väntar nu på att pappa ska fixa någon slags mat till mig. Träningen var bra, förutom styrkan i slutet och att det inte gick så bra för mig i vissa lägen av träningen. Resten av den här söndagen tänker jag bara ta det lugnt, jag har inga läxor eller något, så det är skönt!

Brådis till träningen



Hej! Har precis ätit upp min toast som jag fixa till mig och nu ska jag fylla vattenflaskan innan jag ska dra till träningen. När jag kom hem idag drog jag på mig lite bekvämare kläder, satte mig och pluggade med musik och kladdkaka. Idag i skolan var det som vanligt, inget speciellt hände förutom att vi fick fruktsallad på no-lektionen. Men nu har jag bråttom, min träning börjar om en halvtimme.

Skolstarten



Hej! Just nu pratar jag med Lova och Ella på skype. Idag var det skola som gällde, kändes lite småsegt och jag var verkligen trött på morgonen. Men det var jättekul att träffa alla kompisar igen som jag inte träffat under lovet. Jag kom iallafall hem för drygt två timmar sedan och om en timme igen ska jag och mamma på en kostföreläsning med gruppen som man måste gå på.

Tisdagsmys


Jag har för en halvtimme sedan ätit hamburgare till middag och nu sa pappa att han hade fixat tisdagsmys till ikväll, han tyckte att det behövdes såhär sista kvällen innan skolan börjar och där har han ju helt rätt. Så vi har hällt upp varsin skål med ostringar och till det har vi coca cola. Klockan åtta är det ju Sveriges mästerkock på tv, så vi tar tisdagsmyset till det. Men jag kommer inte blogga mer idag, för att jag måste lägga mig senast nio idag. Godnatt ♥

Mitt jullov i bilder

Jag tänkte visa er lite bilder från min instagram som tagits under mitt jullov. Det är absolut inte alla, men trettiotre stycken som jag delar med mig av, fast den här gången tänker jag bara skriva att mitt jullov har varit jättemysigt, roligt och bra. Åre, kompisar, jul, nyår, skidor, varm choklad, marabou, GG och massa mer ♥

Mumsigt tips


I lördags när jag och Lova hade varit ute och fotat frös vi och då fixade Lovas mamma en lyxig varm choklad. Den var verkligen så sjukt god! Tänkte bara visa er vad som var i den: oboy, skum, minimarshmellows och kakao på toppen. Testa det, rätt lätt och helt otroligt gott!

En fråga

SVAR Oj, tack så mycket, du ska veta hur glad jag blir av kommentarer som denna. Innan julen höll jag på med en design med lite julbilder, men den blev aldrig helt klar och nu är det inte så passande med dem bilder jag hade. Jag ska fixa en design som jag är nöjd med, kanske börjar lite idag. Sen skulle det vara jättekul om du skrev namn nästa gång. Kram

Sista lovdagen

weheartit.

Jag vaknade för drygt en timme sen och har bara ätit frukost. Känns så skönt att vara ledig idag, fast att jag bara ska fixa lite inför imorgon, blogga, kolla på tv, duscha och sånt. Precis som det ska vara ibland, eller hur? Just nu sitter de flesta vid skolbänken och jag kan göra precis vad jag vill. Ha en bra dag!

20.51

En bild från igår på mig och Lova, har lite bilder att visa er så dem kommer i lite olika inlägg.

Jag är nu hemma efter att ha varit hos Lova två dagar och en natt. Efter inlägget jag gjorde senast åt vi våfflor med vanlijglass och hallonsylt framför lite program på svtplay. Nu hade jag tänkt att kolla på en film med pappa, Douglas och hans två kompisar som sover över här ikväll, fast jag är väldigt trött så tar kanske med kudden om jag somnar. Imorgon börjar de flesta skolan, men jag har lov en dag till. Så en lång sovmorgon kan ni räkna med, lite inlägg och sen ska jag bara ta det lugnt. Ha en bra kväll!

Bara chillat



Hej! Jag och Lova vaknade av väckarklockan som ringde klockan sju imorse, för jag skulle till tandläkaren och Lova ville följa med. Hos tandläkaren satte de på ett fäste som hade lossnat, men det tog ungefär tio minuter och sen efter en stund sprang vi runt i Gallerian för att hitta något på sista rean, fast vi hittade inget.

Runt tolv så var vi hos Lova igen och vi spelade kort och fikade med hennes syster och mamma. Vi har myst runt i OnePiece hela dagen, och det är faktiskt skönt att bara ta det lugnt tillsammans ibland!

Fina bilder


Alla bilder blev så fina och mysiga i svartvitt, och jag älskar bilderna hur dem är. Underbar människa är vad Lova är. ♥

Mys i värmen


Jag kom hit för ungefär två timmar sedan och vi har redan hunnit vara ute och fotat och druckit en varm choklad med minimarshmellows. Tog en prommenad längs vattnet och när hennes pappa var med så kunde vi ta bilder tillsammans, resten visar jag er sen. Men nu ska vi ha det mys med fika som Lovas mamma fixade.

Träffa min saknade ♥



Hej! Jag vaknade för några minuter sen och tänkte snart slänga i mig någon frukost innan jag ska dra på mig kläder och fixa mig för idag ska jag vara med Lova. Jag har saknat henne hur mycket som helst under jullovet, det går inte att förklara. Så värsta feta kramen ska hon allt få.

Hemma


Nu är jag hemma i Stockholm efter två veckor i Åre, eller jag har varit hemma i lite mer än två timmar.. Under den tiden har jag haft lördagsmys med chips, ostbågar, bilar och cocacola framför premiären av tv-programmet Gladiatorerna. Sprang upp till datorn för att kolla facebook och för att blogga, har inte haft dator på mer än en vecka nu, haha. Jag ska snart byta om från myskläder som jag levt i ett dygn nu (somnade med dem) till pyjamas och lägga mig i sängen med min bok. Men nu är jag tillbaka som vanligt, imorgon kommer jag visa er bilder från Åre och lite annat. Godnatt ♥

Fredag

Hej! Idag mötte jag och Astrid upp Astrids kompis Victoria som även jag träffat innan. Efter vi åkt skidor drog vi till Astrids stuga och drack oboy framför tvn. Pappa hämtade mig ungefär halv sex och jag har hunnit duscha och äta middag. Drog på mig min OnePiece och nu ligger jag i dubbelsängen och kollar på tv, igen. Nu ska jag ner till Ica för att handla fredagsmys.

image description
En bild Astrid tog på mig igår, haha.

Mysig dag

Hej! Har nästan precis kommit ur från en lång dusch efter mysprat i telefonen med saknade Lova. Innan det åt jag sushi från Dahlboms och den var verkligen jättegod och lite extra lyxig på något sätt. Just nu kollar jag på en spännande film med Ben & Jerrys.

Idag när jag träffat Astrid i liften bestämde vi oss för att åka hem till mig istället för att åka skidor. Det var en liten snöstorm och det kändes inte kul att åka skidor, så vi tog snabbaste vägen hem. Hemma hos mig lagade vi först lunch, och sedan fikade vi framför GG. Efter en stund gick vi ut och la oss i snön och bara snackade. Det har varit en väldigt mysig dag för mig!

Söta Astrid på bilden

Min dag började med att Astrid och jag vaknade runt tio och åt frallor och drack oboy till frukost. Sen åkte vi ut i backen, åt daim-marabou i liften och åkte i sköna snön. Just nu väntar jag på tills klockan ska bli åtta, då blir det en film på trean som sägs vara jättebra. Tänkte bara slänga in ett inlägg till er. Hoppas att ni har det bra!


image description

Like

Hej! Idag så åkte jag och Astrid med familjen till ett skidområde lite längre bort. Jag och Astrid lallade runt lite i backarna, sen trillade vi båda i en backe, jag upp och ner och Astrid satt fast i snön, haha. Vi åt också på en lunchbuffé.

Just nu är vi påväg till en restaurang där vi ska äta med några vänner till Astrids familj. Sover över hos henne ikväll, så bloggar bara kanske mer under kvällen.

Tre härliga bilder från dagen:

 

1 januari

Hej allihopa! Vaknade klockan tio idag när väckarklockan ringde, brukar gå upp nio för att möta Astrid, men det blev ju lite senare än vanligt igår så därför sov vi en timme längre. Hade en bra dag i backen, satte oss inne i en värmestuga med lite gottigheter och sen träffade vi på en kompis till Astrid som vi åkte lite med.

Sen har jag kollat på GG (bara fyra avsnitt kvar nu, kommer aldrig klara mig), lagat pannkakor och bara haft 'inte göra någonting'-stunden.

RSS 2.0