Beyoncé


 
För en liten stund sen så ringde pappa mig direkt från New York. Då visade det sig att han bor på samma hotell som den kända artisten Beyoncé. Jag hoppas verkligen att han tar en autograf till mig, skulle vara så kul och lite småballt liksom, hehe.

Men den här låten som jag lagt ut här ovan är så himla bra och störtmysig att lyssna på såhär på kvällskvisten. Älskar verkligen hennes röst, och visst är hon snygg. Är det bara jag som gillar hela henne, eller finns det någon annan som håller med mig?

H&M


I onsdags så sprang ju jag som sagt in på H&M. Där inne hittade jag ett par jeans och en stickad kofta till hösten. Tyckte att koftan var så mysig i sin gråa färg och jeansen satt perfekt, så dessa två plaggen fick bli mina direkt. Gillar ni dem?

Känner mig gosig


Nu har varit hemma i någon timme efter löpträningen. Sprang 1000 meter på tid, så det var lite tufft. Men har precis ätit en god middag, kött och pommes med bea.

Just nu tittar jag på tv och har dragit på mig myskläder. Nu väntar en mysig kväll med mumsigheter tillsammans med familjen. Känner mig gosig på något sätt.

Friday


Hejsan!
Idag är det äntligen fredag, vilket är så grymt skönt. Bara lägga skolan, läxor och allt det där åt sidan. Men idag var det inte så farligen ändå. Hade expriment en hel lektion och sedan lite vanligt, fick sluta en timme tidigare då vi inte hade någon idrott.

Nu kom jag precis hem, och ska byta om till lite bekvämare kläder. Klockan fyra ska jag på löpträning, och sedan väntar fredagsmyset med mamma och min brorsa. Men vi hörs senare, hoppas ni är lika glada över att det är fredag som jag. ♥

Tagga träning snart.

Snart ska jag iväg på träningen, men är lite stressad för mamma har inte kommit hem än och han ska fixa mat till mig.
Men just nu skypar jag med min sötaste kompis Lova och har precis bytt om.

Godmorgon

Nu har mamma förhört mig på Norge till det lilla provet som är idag medans jag åt frukost. Ska bara borta tänderna och fixa mig lite.

Men jag kommer hem säkert ganska direkt efter skolan och då bloggar jag, kan även slänga in min outfit för dagen. Ha en bra torsdag hörrni ♥

Testar nya appen

Tänkte inviga den nya appen med en bild på mig som jag tog igår. Ville bara se om det funkar liksom. Tycker att den är asbra faktiskt, dem har fixat en lyckad app. Men ser ni det här inlägget? Så det funkar eller?

Du och jag, mamma


Ikväll så hade min brorsa rätt så lång fotbollsträning, så min mamma och jag har haft en liten myskväll denna onsdag. Först så var vi i centrum för att handla lite och då sprang vi även in på H&M och efter en halvtimme där inne hade jag med mig en H&M kasse med två plagg i. Blev jättenöjd med mitt köp så kan kanske visa er lite senare eller imorgon. Sen tog vi bilen till sushiresturangen och köpte en tiobitars.

När vi kom hem tände vi ljus, åt sushi och sashimi och pratade. Supermysigt ♥ Men snart ska mamma på innebandy och min Douglas kommer hem.

Blogg.se app


Blogg.se har äntligen kommit ut med en app! Det var på tiden måste jag säga, har väntat på den i drygt ett halvår nu. Tror faktiskt att alla med blogg här blev lika glada som jag. Men vad innebär detta då? Jo, att jag kommer kunna blogga vart jag än är och om jag inte har tillgång till dator. Yeah.

Trötter



Hejhej!
Först vill jag bara säga att jag inte hann blogga igår då jag hade läxor och träning, med det vill jag säga förlåt till er. Jaja.

Idag så var jag ovanligt trött i skolan, somnade nästan på lektionerna. Efter så drog jag nästan hem på direkten och har suttit och pluggat sen dess. Svenska, SO och lite matte, inte dem roligaste ämnerna men det måste göras. Nu tog jag en paus för att blogga och ta det lugnt. Men hur är det med er då?

Two question

SVAR Hollister är också ett fint märke och dem är ju typ som systrar, alltså Abercrombie och Hollister. Men eftersom att min pappa reser till New York imorgon vill jag helst ha kläder av Abercrombie då pappa inte har så mycket tid när han reser med sitt jobb för shopping. Så kan jag gå på Hollister i Täby Centrum. Förstår du hur jag menar då?


SVAR Just nu har jag runt 60 unika per dag, vilket är lagom bra enligt mig. För att innan min blogg blev raderad så hade jag i genomsnitt 90 unika per dag. Men så är livet, och jag hoppas verkligen på att min blogg äger mer plats i bloggvärden snart.

Monday


Nu har jag kommit innanför dörren efter att ha varit på tennisen med Amanda. Det var faktiskt en riktigt rolig träning enligt mig. Efter så åt vi lite mellis och sedan körde Tobbe mig hem. Men nu är jag som sagt hemma och bara tar det lugnt, lyssnar på musik och chattar. Glömde min loggbok i skolan i fredags så vet inte vad vi har för läxor den här veckan. Klockan sju ikväll har jag fotboll som vanligt, bara så ni vet liksom.

Brådis


Hej! Under den tiden jag inte bloggat har vi varit i nya Gallerian, ätit makaroner och pratat. Om fem minuter måste jag dra till bussen för att åka vidare till tennishallen och spela tennis, och Anna följer mig för att gå på prommenad med vovven. Men nu blev det lite brådis med allt. Hörs sen!

Studiedag

Idag har vi studiedag vilket är grymt skönt, och jag ska spendera den med Anna. Nu har vi vaknat eller vi har faktiskt varit vakna i typ två timmar. Har käkat frukost och ska börja fixa oss lite. Men nu hinner jag inte skriva mer. Puss ♥

♥ Anna ♥

Just nu så äter jag och Anna lite kvällsfika och småpratar. Under kvällen har vi för det mesta bara suttit i hennes säng och chillat, skypat med kompisar. Men nu ska vi spela tv spel och ha det så kul som bara jag Anna kan ha det. Hoppas att ni haft en mysig söndagskväll ♥

Duschat


Hejsan! Nu har jag kommit hem från platsen där jag var i tre timmar. Det var faktiskt tråkigare än vad jag trodde, för vi gjorde nästan ingenting. Men efter så blev man en tröja rikare med något springartryck, och så hade pappa köpt en godisrem till mig, supergott.

Jag har iallafall precis duschat och bytt om till vanliga kläder från leriga mjukisbyxor. Ikväll ska jag först äta tacos med min familj. Sen så schussar pappa mig till den mest saknade, Anna Swan. Min bästavän. ♥

Frågor

SVAR Såg din kommentar igår tror jag och nu har jag och pappa kollat på kläder från Abercrombies kids. Tack så mycket tjejen!

SVAR Nej, det gör vi inte. Vi är bara väldigt nära kompisar från gymnastiken.


SVAR Men nu är jag frisk igen som tur är. Jag tror jag sov i västern med alla tjejer i min klass.


SVAR Ja, vi var på Vässarö. Visst var det roligt där?

Jättekul att ni frågar, fråga på bara så svarar jag i inlägg lite då och då.

Sundaymorning



Godmorgon alla söndagströtta! Vaknade för en halvtimme sedan och har kollat på tv sen dess. Rätt så skönt faktiskt. Men snart tänkte jag äta frukost och fixa för dagen.

Idag vid klockan tolv ska jag först vara med och starta tjejmilen på Lidingö loppet tillsammans med min gymnastikgrupp. Sen när det slutar ska jag bara hem och umgås med pappa lite. Ikväll händer det något megamysigt och kul, ni får se lite senare.

Love

Idag så har jag haft en awesomedag rent ut sagt. Först så var vi ju på den där festen, det spelades hög musik, fanns mycket gott att äta och så hejade man såklart på alla som sprang. Men efter några timmar så träffade vi Lova och Ebba. Så vi drog hem till Saga och hoppade studsmatta, pratade och hade det allmänt roligt. Runt sex tiden hämtade pappa upp mig och nu har vi varit i centrum och handlat.

Ikväll ska jag bara ha det så mysigt jag kan med familjen. Min mamma kommer över på middag tror jag. Sen blir det lördagsmys i soffan vid vår tv antar jag. Vet ni en grej? Jag älskar lördagskvällar ♥

weheartit.com

Lördag


Hejsan! Idag är det lördag och vädret är det bästa. Har haft en superbra start på morgonen också, hallonsmoothie och studsmatta. Nu har dem gäster här hemma på lunch och sen ska vi alla tillsammans dra iväg på någon liten fest där man hejar på dem som springer Lidingö Loppet och äter lite mumsigt. Blir nog en trevlig dag. Sen ska jag bara hem till pappa och ha myskväll med honom. Men vi hörs då, ha en bra lördag ♥

Jumped in the dark


Har varit ute hela kvällen tillsammans med Livia och Saga, har hoppat studsmatta och fotat i luften. Har förstås tagit ett mängd mer bilder, får se om jag hinner ladda upp dem imorgon. Det var iallafall superkul. Sen vid halv nio stack Livia hem så då kollade vi på Idol och åt Ben&Jerry's, vilken lyx. Innan allt det här så åt vi också sushi med Sagas familj.

Stafetten


Idag så hade vi skolstafetten på Grönsta med alla skolor från där jag bor. Fast jag var inte med och sprang utan jag var coatch till ett jättesnabbt och bra lag. Vårat lag ägde namnet Melåånas, vilket var ett awesome namn som passade in på alla springare, Ernesto, Jonte, Hjalmar och Tilde. Men dem hamnade på platsen sex av alla kill lag på ön där jag bor. Min skola vann även årsbukalen som är det viktigaste priset som vandrar vidare efter varje år, våran skola hade sprungit på tre timmar ungefär. Min skola äger ♥

Friday with Saga


Hej! Jag vet att jag inte har bloggat, men har inte haft tid helt enkelt. Men nu är jag tillbaka igen och ska göra mitt bästa i helgen. Jaja.

Nu är det fredag igen, så grymt skönt verkligen. Har varit halvtrött hela veckan och skolan är seg, men nu är jag fri i hela tre dagar då vi har studiedag på måndag. Just nu är jag iallafall med Saga och vi har hoppat, ritat, lyssnat på musik och snackat i sängen. Inatt ska jag sova här, åh, så mys ♥

Skypeskype

Nu har jag kommit hem från skolan. Skrattade så sjukt mycket när jag åt mellis, jag typ dog. Men snart ska jag fixa lite mat och sedan byta om till träningen, och efter den är det föräldrar möte. Just nu så skypar jag med Lova, Oscar, Saga och Tova. ♥

Måndagskvällar

Just nu sitter jag vid mitt skrivbord och har pluggat några sidor matte. Men nu orkar jag inte mer så jag ska placera mig i soffan framför Ensam mamma söker med nybakade muffins och te. Ibland är livet mysigt hörrni.

Kommer inte blogga mer ikväll tror jag. Ska lägga mig i tid så jag blir frisk till imorgon, så jag kan gå till skolan och vara på träningen. Godnatt ♥

Film och bullar


Nu har jag kollat på två filmer som mamma lånade åt mig idag. Det blev Tusen gånger starkare och Kid Svensk, den andra filmen kan jag faktiskt göra en resencion av sen för den var verkligen värd att se.

Men Douglas bakar muffins just nu, så efter middagen då han bakat ska jag och mamma baka bullar, älskar det. Men ikväll kommer jag ta det lika lugnt som jag gjort hela dagen idag, ska plugga lite men annars kolla på tv och sånt.

Abercombie & Fitch


Sitter och kollar på massor av klädhemsidor och så klickade jag mig in på Abercombies & Fitch hemsida. Tycker alltid att man sitter och dreglar över deras kläder, dem är så snygga. Vet ni vad det bästa är? Jo, att min pappa kommer resa till New York om drygt en vecka och han har lovat mig några klädesplagg därifrån. Åh, älskar min pappa ♥

Halsduk


Den här mysiga halsduken fick jag av min mamma i vintras. Jag älskar färgen och allt med den, så passande till det mesta. Den är köpt på Zara för endast 200:- tror jag, den är verkligen värd dem pengarna. ♥ Vad tycker ni om den?

Sjuuk


Hejsan! Imorse bestämde jag mig för att vara hemma idag, och min mamma tyckte det också. Men under dem timmarna har jag legat i sängen för det mesta med musik i hörlurarna, men även spelat Wii med brorsan som också är sjuk. Lite senare ska jag baka bullar med mamma, var så länge sedan. Men nu måste jag ner och äta lunch, passar perfekt, är så hungrig.

Får se

Jag gick precis upp från sängen och känner mig sådär, får se om jag går till plugget idag. För om jag är sjuk idag missar jag även min tennis och fotboll. Men nu ska jag äta frukost och kolla lite på tv. Ha en bra måndag!

Hooomeee


Hejsan! Nu har jag varit hemma i en timme efter en flummig bilresa hem från Vässarö. Har haft det så grymt roligt med min klass! Som lovat ska jag också skriva ett inlägg och visa bilder från klassresan, fast jag och min kamera var inte riktigt vänner över helgen så kunde inte fota men Ida ska skicka bilderna från hennes kamera.
Ska ner och kolla på tv en stund med pappa innan han åker till Frankrike med sitt jobb. Ikväll så ska jag få träffa mamma också. Men när jag kommer hem till henne ska jag checka mobilen, räknar med minst 1000 sms, höhö.

Puss


Nu drar vi på klassresa. Ska bli så sjukt kul, är taggad till 110%. Ni vet vad ni ska göra för att ni ska göra mig glad när jag kollar bloggen på söndag. Bomba med kommentarer och frågor i min frågelåda till vänster. Ni få ha det så bra som ni kan, och slösa inte bort helgen nu. Kom ihåg att ni betyder för mig ♥

Min skola ♥


Idag så fyllde min skola 25 år, så det firade vi med lite lyxigare dag. Som att vi hade extra lång bild, fick pannkakor med glass till lunch, hålla en dans för klassen, och fick sluta runt en halvtimme tidigare. Alla samlades innan rasten och sjöng sånger, sen fick man en heliumballong som man skulle släppa i luften. Min skola är och kommer alltid vara jordens bästa skola. Har så många underbara minnen därifrån ♥

Thursday


Grymt söta Ebba innan musiken imorse.

Hej! Nu har jag kommit hem från en ovanligt bra dag i skolan, kan berätta varför lite senare. Under den tiden jag har varit här har jag packat inför helgen och bara tagit det lugnt så jag orkar hela träningen ikväll. Sen måste jag byta om till dräkten och äta middag. Får se om jag hinner blogga ikväll, men kan göra något tidinställt kanske innan jag åker till hallen.

20.14


Tjena mittbena!
Jag har nu varit hemma från träningen i 45 minuter kanske. Det var en bra träning idag, jag och två andra av mina kompisar i gruppen fick en utmaning som vi rent ut sagt klarade galant. Eller inte för att vara skrytig då, haha.

Idag så hade vi ju orienteringsdag halva dagen efter den långa sovmorgonen. Det var roligare och gick bättre än vad jag själv trodde imorse. Jag orienterade och gick tipsrunda med Dina, och sen så hängde några killar på och körde med oss. Träffade många kompisar på bussen och när vi bytte buss i centrum, ovanligt många faktiskt. Men jag drog hem nästan dirket och pluggade matte, drack oboy och smaskade i mig riskakor innan träningen.
Nu ska jag titta på Idol och äta melon.

Ska snart dra vidare

Just nu så sitter jag i soffan och kollar på tv, läser engelskan till och med. Ska om en liten stund dra vidare till skolan och jag tror att det faktiskt lutar åt att det blir orientering. Hoppas att jag då får sammarbeta med någon som kan alla tecken och allt det där inom orientering, för det kan inte jag. Höhö. Men nu ska jag fixa det sista med min matsäck och borsta tänderna. Ha en bra dag!

Tisdag


Hejsan!
Som ni märke så bloggade jag inte igår, och det var för att jag nästan inte hade någon ledig stund för att chilla. Först var jag på tennis, sen pluggade jag lite och efter det så var jag på en sjukt rolig fotbollsträning. När jag kom hem kollade jag på både Ensam mamma söker och Svenska Hollywoodfruar.

Idag så har jag sovmorgon, då vi har orientering och slutar en timme senare än vanligt. Men om det ösregnar vid den tiden ska vi inte dra dit och då slutar jag som vanligt. Hoppas det. Om någon är intresserad har jag med mig plättar med sylt och saft. Happyface, som inte behöver äta fisken i skolan. Hörs ikväll!

Måste

Nej, här kan jag inte sitta. Nu måste jag fixa allt inför imorgon och packa alla väskor osv. Imorgon ska jag först vara i skolan, sen är det tennis och efter det fotboll, måste också hinna plugga en del. Får se om jag hinner blogga eftersom schemat är proppfullt. Godnatt alla söta ♥

Tanställning


Om en månad så ska jag få tandställning, till och med räls. Oj, vad jag inte längtar. Men det är ett måste som dem flesta kommer gå igenom. Eftersom att jag är så tidig, så kommer inte jag behöva ha det senare i framtiden, och det är ju då man tänker mer på sitt utseende. Alla som jag pratat med om det här tror att jag kommer bli fin i tandställning, det kanske är sant men jag vill ändå inte. Fast mina päron tycker jag är värld någon dyr grej, mer om den punkten någon annan gång.

Tv


Just nu så sitter jag med datorn i knät och kollar på tv. La precis på efter ett kort samtal med Tilde på Skype, och ska träna på glosorna snart. Dem sista timmarna när jag inte har bloggat har jag kollat på tv och ätit middag. Känner mig seriöst som en soffpotatis, men så är det. Hihi.

Anjas design


Nu har jag suttit en liten stund och hållt på med min kompis design till hennes blogg. Tycker den passar in perfekt på hennes stil och personlighet, med gullig rosa och fin bild i headern. Tryck på bilden för att komma till hennes blogg.

11 September


Idag är det tio år sedan terroattacken mot Twin towers i New York inträffade. Den här händelsen har drappat och skakat hela världen. Så idag är det verkligen dags att lägga en extra tanke på dem som dog och blev skadade, även alla familjer och vänner som förlorade en person. R.I.P ♥

Känner mig lite som hunden

Funny-tired-dog-pug-wrinkled-face_large
Hej! Nu har jag varit på träningen och ätit fem pannkisar. Så gott. Har också bytt om från svettiga träningskläder till lite mer myskläder. Ligger i sängen och känner mig seg som hunden på bilden, nästan lite sjuk. På träningen så körde vi massor av olika volter, allt från hopp till småstationer på tumblingen.

Ikväll så måste jag träna på engelskaglosorna och fxa inför en ny vecka i skolan, annars kan jag bara ta det lugnt. Om jag ska vara ärlig tror jag att jag kommer ligga här som en degklump en timme till, hihi.

Charmig bild


Godmorgon!
Har vaknat nu hemma hos våra kompisar och har lånat Lottis dator, så jag skulle kunna blogga. Igårkväll åt vi sushi, hoppade studsmatta, ritade och kollade på tv. Just nu så tar vi lite charmiga bilder på PhotoBooth och ska snart äta frukost. Ni ser bara bilden, så tjusig. Idag har jag träning från 11 till 14, och efter kanske jag ska vara med Ella. Hoppas, för det skulle vara grymt awesome. ♥

Hihi

Hej! Idag så ska jag bara sova eftersom att jag var hos Ida igårkväll och sov över då vi dygnade. Jag kan skriva ett inlägg om hur det var och vad vi gjorde, även visa oseriösa bilder. Ikväll så ska mamma och jag hem till mammas bästavän och umgås med deras familj, ska bli så mysigt. Dem bor ute i Sollentuna så vi ska sova över där.
Smakprov av bilderna.

Raderat

Jag skulle gå in på min blogg för att kolla en grej, och då står det att den inte kan visas. Så då loggar jag in på mitt konto och den har raderats, blev ledsen och undrar vad som hänt. Men nu har jag slängt ihop en gosig höstdesign och tänker börja om på nytt. Ska byta lösen också.
 

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0