Tagga nyårsafton

Hej! Idag har jag åkt skidor med Astrid och det var så hima kul! Jag trillar typ hela tiden, men bara när jag står stilla, ni kan bara inte förstå hur mycket jag skrattar, haha.

 

Just nu är några kompisar här på 'gott nytt år'-träff och vi typ äter snacks och dricker läsk, vuxnarna champange. Ikväll ska vi upp i backen till en resturang där vi kommer äta god mat, och vid tolvslaget blir det fyrverkerier och fackeltåg. Kommer fira med Astrids familj och två andra familjer, blir stört kul! Min outfit får ni se när jag kommer hem till Stockholm igen. Vad ska ni göra ikväll?

 

I sängen och tecknat

Hej! Har inte bloggat något idag, men det är skönt att slippa bloggen under en dag. Iallafall, jag åkte skidor tills klockan tre då liftarna stängde och sedan åt jag en baugette med köttbullar på. Under kvällen har jag suttit i sängen och ritat teckningar till Lova med Ben & Jerry. Hon målade till mig också, du betyder så mycket för mig. Tänkte kolla på ett avsnitt av GG nu och ta det lugnt innan jag ska sova.

Imorgon kommer jag åka skidor med Astrid och det kommer jag göra alla dagar som vi ska vara här fram över. Vi har så sjukt kul tillsammans i backen!

En av teckningarna Lova målade till mig som skulle beskriva mig:

 

 

Fjällgården

Hej allihopa! Just nu sitter jag på Fjällgården där jag har ätit sen lunch och nu kom några familje vänner hit och vi sitter på afterski. Idag har jag åkt mest offpist och det är så härligt, skidorna glider igenom snön. Sen har jag varit lite klumpig också, åkte in i en meter snö med huvudet först och trillat i liften, haha.

PS. Datorn vi hade med oss är trasig, skärmen har slocknat, så nu blir det mobilbloggar tills jag kommer hem.

image description

Gossip Girl



I julklapp fick jag första säsongen av Gossip Girl. Jag har hört så mycket grymt om den här serien, och jag har redan kollat några avsnitt och GG kommer vara en favorit för mig. Lätt kommer jag köpa dem andra säsongerna också. Tänkte faktiskt slå på ett avsnitt nu, åker inte skidor idag så snuffar runt i OnePiecen istället.

En skjorta




Den här fina skjortan fick jag av mamma igår på julafton. Den är från Ralph Lauren och jag älskar blandingen av dem ljusa färgerna. Jag gillar även märket Ralph Lauren vädligt mycket. Tycker ni om den?

Tjugofemte



Hej!
Nu har vi varit hemma från skidbacken i någon timme och jag ligger just nu i sängen och myser. Brevid mig har jag några pepparkakor och lite musik i öronen. Det var lika kul att åka skidor idag, och jag älskar att värma mig i en värmestuga med något gott, hihi. Jag började aldrig läsa min nya bok idag, så ska göra det nu.

23.23



 Jag har haft en jättemysig julaftonskväll. Det började med julbord, sen glögg med paketöppning. Blev nöjd och glad över mina julklappar, kan visa dem i lite olika inlägg under jullovet så blir det fler inlägg. Vi har även kollat på sällskapsresan och spelat spel. Nu ska jag lägga mig i min gosiga säng och läsa min nya bok. Godnatt ♥

Liten gran med mycket paket



Nu ska vi snart äta julmat bestoende av köttbullar, ägg, julskinka, frallor och annat. Sedan efter det ska vi öppna julklappar och det ser jag fram emot, även att se dem andra när dem öppnar det som jag köpt. Här ovan ser ni bilder på våran plastgran med massa paket under, och ändå är det inte alla! Liten gran och mycket julklappar, bättre än stor gran och lite julklappar, haha. Vad tycker ni om bilderna?

God Jul!

GOD JUL! Hoppas ni alla haft och fortsätter att ha en jättebra och mysig julafton med god mat, julklappar och släkt. Jag har varit ute i backen och åkt skidor en del av min julafton och det var störtkul. Vi värmde oss i en värmestuga med en varm choklad med grädde innan vi åkte mer. Just nu kollar jag på Kalle anka som är tradition och ikväll äter vi julmat och öppnar julklappar. Det är en meter snö här, då känns det mer som riktig jul. 

weheartit.

Dan före dopparedan

Hej! Vi kom fram runt halv tio och har sen dess klätt våran plastgran, slagit in de sista julklapparna och ätit några knäck. Tänk att det är julafton imorgon! Nu tänkte jag borsta tänderna och byta om till pyjamas, sen hoppar jag i sängen med längtan till imorgon.

image description

Tagga Åre

Sitter i mjukiskläder redo för att sätta mig i bilen i sex timmar upp till Åre. Ska bli hur kul och mysigt som helst, åka skidor, ta en varm choklad med grädde i backen, lalla runt med Astrid och bara ta det lugnt. Ska bara packa det sista och fixa lite, sen när pappa är klar drar vi. Jag kommer ha dator för att blogga, men räkna inte med jättemycket uppdatering.

Min bror och jag på påsklovet på ett ställe där vi trivs, Åre ♥

En liten videoblogg

J U L L O V


Hejhej! Åh, det är jullov och det känns så extremt bra. Bara vara ledig och chilla i tre veckor. Idag hade vi julavslutning i kyrkan och yngre barn sjöng och rektorn talade. Jag hade på mig en svart klännning med svarta tunna strumpbyxor.

Runt två träffade jag Lova och hennes familj för mysfika. Sen åkte jag med Lova hem och nu ska hon snart komma till mig, hon sover här. Mysigt värre!

Myssnack

Just nu är jag hemma och myssnackar med Lova på Skype. Har gjort det ganska länge nu, men man tröttnar aldrig och det känns lite extra bra när man vet att det är julavslutning imorgon, fast jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Idag hade vi iallafall film i skolan, jag hade med mig läsk och ballerina, bra slut på terminen.

Saga och jag när v var ute och fotade med Tilde, vill ni se mer bilder?

Nittonde december


Hej! Har precis druckit upp mitt tredje glas med oboy och sitter här och tar det lugnt. Min måndag har faktiskt varit ganska bra för att vara måndag, men det beror säkert på att det här var näst sista vanliga skoldagen innan lovet. Jaja, tänkte baka något men tror inte att jag orkar det, ska nog ta det chill hela kvällen.

Söndag



Hej! Har haft en riktigt mysig söndag som jag tillbringat med Sofia. Eller innan var det träning och innan det julkalendersmys hemma hos kusinerna. Men efter träningen följde jag med Sofia hem, och vi tog det lugnt ett tag, lite senare drog vi till fältan och kollade runt lite på julklappar, har lite panik då jag bara köpt en liten julklapp till min mamma. Och så fotade vi typ hela tiden, två bilder ser ni ovanför.

Hos mina kusiner


Jag och min kusin förra sommaren ♥

Min dag började med pannkakor till frukost, sen åkte vi iväg till hallen och hade juluppvisning. Det gick faktiskt rätt bra för mig idag, men inte helt. Just nu är jag hemma hos mina kusiner och här ska vi sova. Hanna och jag ligger på mattan med varsin dator och lyssnar på musik och pratar. Snart ska vi ha en liten minijul, varsin julklapp. Så vet inte riktigt om jag bloggar mer ikväll. Ha en mysig lördag!

Mysfredag



Hej! Jag vet att jag inte har bloggat men jag har haft annat för mig. Idag efter skolan träffade jag Lova och vi var i Gallerian och letade efter julklappar, hittade bara en julklapp men jag ska åka in någon annan dag. Det var mysigt att gå runt med Lova.

Runt halv sju tiden var jag hos Ella och vi har kollat på några avsnitt av Solsidan, glufsat i oss chips och snackat. Nu har vi gosat ner oss i sängen och jag fick låna en skön pyjamas. Det här blev en typisk mysfredag. Godnatt ♥

19.58

Fyra bilder från när jag var liten, som ett lejon. Saknar ♥

Under kvällen har jag pluggat framför tvn och ätit hemmagjorda köttbullar till middag. Just nu sitter jag och kollar igenom massor av gamla bilder, några ser ni där över men vill ni se mer från när jag var liten? Tänkte koka lite varmt vatten till te och ta en filt i soffan och kolla på tv. Godnatt ♥

Mistletoe


Har ni hört någon mysigare låt? Det är verkligen en låt som jag kommer lyssna på mycket nu under julen. Tycker ni att den är julmysig?

Onsdag

Hej! Onsdagen har varit som vilken onsdag som helst och nu är jag hemma. Har smaskat i mig lite digistive kex och skypar med Lova. Sen måste jag ta fram sudd och penna och plugga en liten stund, men annars bara ta det lugnt.

Questions

SVAR Dem kom elva av 28 lag tror jag och var en plats ifrån att komma till final. Jag tävlade RC3 och då kom vi två och fick silver.

SVAR Jag går i femman, var det något speciellt som du undrade över?

SVAR Haha, ja, vi är som systrar. Jag känner mig som hemma hos henne, och hon som mig.

SVAR Här är en länk till hennes blogg, verkligen läsvärd.

Trettonde decmeber


Hej! Har varit hemma i lite mer än två timmar och tagit det lugnt, pluggat med oboy. Det är ju trettonde december och lucia idag, så femmorna och fyrorna lussade för hela skolan. Jag var stjärngosse med två andra tjejer och det var mysigare än att vara tärna som man varit i alla år.

Mysiga bilder

Lite bilder från igår som togs med Veras kamera.

Igår var jag hemma hos Lovas farmor och farfar och träffade hennes kusiner. Dem har som tradition att julpyssla varje år i december och det var verkligen jättemysigt. Bakade massor med gott som knäck, nougatrutor och pepparkakor, vi klädde granen och krubban och bara umgicks. Hennes släkt är hur mysig som helst, och tack för att jag fick vara med ♥

Trött måndag



Hej! Jag gillar inte måndagar och jag är trött. Det ända som var lite bra idag var lunchen, köttbullar med potatismos. Nu är jag hemma hos pappa och har druckit varm oboy och tagit det lugnt. Jag är ledig från träningar idag, både tennisen och fotbollen, så ska försöka fixa lite inlägg till er men måste även plugga matte ikväll.

Sundaycozy


Min och Lovas morgon har varit väldigt lugn och mysig. Kollat på julkalendern, ätit frukost som bestod av mackor och oboy och pratat. Om en halvtimme ska vi dra oss vidare till Lovas farmor och farfar där alla hennes kusiner är och ha julmys som är en tradition för dem. Tänk att jag får följa med när det bara är släkten ♥

Namnet Lova på en pepparkaka

Hej! Under dagen har jag varit i hallen för det mesta och varit demo gymnast. Sen åkte jag hem med Lova och vi bakade pepparkakor med massor av glasyr. Lite senare badade vi med tända ljus och lera i ansikten innan det blev thaimat. Nu tänkte vi sätta på en film och bara ha det så mysigt som bara vi kan. ♥

Godmorgon


weheartit.

Just nu ligger jag i sängen och har precis kollat på julkalendern . Vaknade för en timme sedan men ligger fortfarande kvar och drar mig, mysig känsla. Mammi kom precis in med frukost på sängen till mig. Idag ska jag vara demogymnast i hallen största delen av dagen och sen på kvällen ska jag sova hos bästavän Lova ♥

Fredag

Hejhej! Just nu är jag hemma hos Tilde tillsammans med Saga och vi har det jättekul. Har suttit och sprutat ut glasyr på pepparkakor och bara skrattat.

Idag hade jag hemkunskap som första lektion och vi bakade pepparkaksmuffins. Gott och roligt var det!

Blickar tillbaka




 
 Här har ni alla bilder från klassresan i September. Vi åkte till en mysig ö ute i skärgården och hade framför allt det megaroligt tillsammans. Alla vara glada och gick runt med ett stort leende på läppärna. Första kvällen var vi på en klippa vid havet och grillade korv och marsmellows. Nästa dag innan lunchen sprang vi runt i en hinderbana med linbana över havet, hinder osv. Sen paddlade vi kanot och seglade med små båtar. På kvällen badade och bastade vi innan hela klassen hade disco i en lada. Det var så kul! På söndagen gjorde vi lite aktviteter och sen åkte vi hem. Klassresan blev väldigt grym ♥ Har ni också varit eller ska på klassresa?

Två tjejer innan idrotten

Hejhej! Kom hem från träningen för typ en timme sedan, har ätit mat och pluggat engelska. Innan träningen åt jag mellis och läste lite tidningar. Träningen var rolig Idag i skolan hade jag andra delen av matteprovet (första hade jag igår) och sen skrev vi julsagor, sista timmen hade vi idrott.

Måndag

Tumblr_lsvnfpznc11qb8ikqo1_500_large
weheartit.

Hej! Idag har jag varit trött, men var ändå flummig på lektionerna med Tilde. Efter skolan hade jag tennis som vanligt och nu är jag hemma. Blev klar med matteläxan och ska snart steka pannkakor innan fotbollen. Den här måndagen blev inte så dålig ändå.

Tjejkväll


Igår kväll sov jag över hos Anna tillsammans med Isabella. Först åt vi middag hos hennes mammas pojkvän och spelade kort med Annas storasyster och hennes kompisar. När vi kom hem till Anna igen laddade vi med massa godis, dricka, chips, anstiktsmasker, krämer och skön musik. Jag hade på mig en chokladbrun mask och jag såg nästan ut som en chokladboll, men huden blev iallafall mjuk och len. Sen somnade vi framför en film bland massa kuddar och tecken. Tjejkvällar, det är grejer det ♥

Slappigt

Hej! Dagen började med att jag vaknade upp hos Anna runt åtta, åt frukost och sen blev jag och Isabella skjutsade till träningen. Det var sjukt roligt att träna idag och vi körde massa volter. (Tränade från nio till halv tolv istället för elva till två.) Nu är jag hemma och det har jag varit tre timmar och har bara slappat.

Moa Lignell

Jag måste bara säga att det var tråkigt att Moa åkte ut i Idol igår. Amanda F och Robin är i final, tycker Moa borde vara i finalen istället för Robin. Hon var ju så sjukt bra och speciellt med sin egna låt When I Held Ya ♥

Frissan och fältan


Jag kom precis innanför dörren efter en stund hos frissan och fältöversten. Hos frisören klippte han bara topparna och det som var slitet, så det blev inte så farligt kort. Sen åkte vi in till fältan och köpte jeans och strumpor till mig, och åt en snabb och enkel lunch på McDonald's.

Saturday


weheartit.

Godmorgon! Låg kvar i sängen till halv elva och sen åt jag frukost med pappa. Just nu så kollar jag på JSM genom webben och ska snart byta om och fixa mig. Jag ska sen åka in till frisören och klippa mig, gillar inte att klippa mig. Jaja, bloggar när jag kommer hem.

16.55


ÄNTLIGEN FREDAG! Idag kom jag till skolan ungefär till lunchrasten då jag var hos tandläkaren innan. Hos tandläkaren satte vi en plupp på en tand där jag inte haft tidigare och limmade fast någon blå sak så nu kan jag inte bita ihop. Iallafall, på lunchrasten trillade en kille i min klass och fick ett tre cm långt sår in i benet, sen kom ambulansen.

Efter skolan var Tilde här en stund och vi drack oboy och kollade lite program på datorn. Hon drog för kanske en timme sedan och nu pratar jag med Lova på skype. Fett mys eftermiddag.

Träning

Här har ni ett litet collage med bilder från förra träningen. Sofia kunde inte träna så hon hade med sin systemkamera och fotade ett massa bilder. Nu ska jag iallafall fixa smoothie och mackor till mig innan jag åker till träningen.

December

Idag är det första december och det är verkligen jättemysigt. Det är ju månaden med julafton, julkalendern och nyår. Det ända som fattas just nu för att det ska bli en riktig vinter är snön, dem mörka kvällarna är här men inte vita snön. December är absolut den gosigaste månaden, och den mörkaste.

Videblogg

RSS 2.0