Jag lever

HEJ ALLIHOPA! Jag är så ledsen över att jag inte har bloggat på rätt länge, men jag har inte haft tillgång till dator och blogg.se-appen funkar inte för mig. Blir så himla irriterad på att den inte fungerar, det är ju speciellt nu på sommaren som man behöver den, jaja, det är väl bara att hoppas på att dem löser problemet så snabbt som möjligt. Men om ni ändå vill hänga med mig i sommar så ska ni följa mig på instagram, om ni söker på filippasfilippas hittar ni mig, och jag kommer ladda upp bilder här på bloggen senare i sommar från min instagram. Hoppas ni förstår att jag inte vill tillbringa min sommar åt att blogga en massa, men självklart ska jag göra mitt bästa!
 
Just nu sitter jag iallafall på ett hotell i Göteborg och bloggar från en dator dem har i lobbyn. Imorgon åker jag vidare till Mallorca med pappa och Douglas, det ska bli så jäkla nice! Det har ju gått lite mer än två veckor på sommarlovet då jag varit i både Viken och Bohuslän hos min mormor och morfar, och min sommar kommer bli helt perfekt om den fortsätter såhär! :) Hoppas ni haft det toppen och att ni kommer ha det minst lika bra veckorna framöver! Puss & kram ♥
 
Bjuder på en bild från Viken när jag fotade med Vera & Lova, underbara dagar där alltså ♥

Dag 3



Hej! Dagen började med att vi vaknade först klockan halv elva, och två timmae senare var vi på badhuset som ligger här i Viken. Det var verkligen sjukt kul, och jag kände mig verkligen som en fem-åring! Vi hoppde till exempel på stora luftringar och studsade ner i vattnet och satte badpuffar över hela kroppen så vi flöt. När vi kom hem igen åt vi korv med bröd och sen bestämde vi oss för att fotografera. Vi bytte om till klänning, och tog cyklarna först till en stor gräsplätt, men sedan till stranden där det blev helt otroligt fina bilder! Under kvällen har vi grillat och haft det jättetrevligt! Just nu tar vi bara det lugnt. Hoppas ni haft en bra söndag!

Jeansjacka



Jag har inte visat något av det jag shoppade i Barcelona, så jag bestämde mig för att fota jeansjackan som var ett av plaggen. Jag behövde verkligen en vår, sommar och höst jacka, och den här kostade endast 300 kronor, så varför skulle jag inte köpa den? Det jag gillar mest är att den är lite sliten, och den sitter som en smäck. Nöjd tjej! Jag köpte tre bikinisar, ett par solglasögon, ett skärp och en klänning och lite fler småsaker, vill ni att jag ska visa något av det?

Mysig dag



Hej!
Jag har haft en sjukt mysig dag. Vi vaknade runt tio tiden, och åt då en skål med yoghurt, start och jordgubar till frukost. Sen började vi göra oss iordning för att åka till ett shoppingcenter här i Skåne, och där var vi i typ fyra timmar. Vera och Lova köpte massa saker, men så blev det inte för mig. När vi kom hem duschade vi innan vi la oss i sängen med musik och choklad samtidigt som vi läste bok. Det regnar som tusan här, men det är det som gör allt lite extra mysig.

15 Juni



Hej! Jag, Lova, Vera, Suzanne och Peter tog tåget från centralen klockan halv tio imorse, och kom först fram till Viken kvart över fyra, vilken resa alltså, men kul har vi haft på vägen. När vi kom hit så packade vi upp och fixade oss lite innan vi åkte till en strand där vi badade och fotade. Vi drog hem, bytte om och sen tog vi cyklarna till en resturang med italiensk mat, det var så sjukt gott! Kom hem runt nio och har sen dess legat och skrattat och pratat i sängen med lite chips och läsk. Hoppas ni haft en bra fredag! 

S O M M A R



Jag har inte berättat om mina sommarplaner än, så här kommer dem! Bara så ni vet så är det ungefär såhär mitt sommarlov kommer se ut.

♥ Redan imorgon så åker jag till Viken tillsammans med Lova & Vera i en hel vecka
♥ Midsommar och en vecka hos mormor och morfar i Bohuslän
♥ Göteborg
♥ Mallorca
♥ Ute med båten och hemma lite
♥ Torekov
♥ Falkenberg
♥ Bohuslän igen med hela släkten
♥ Ängelholm
♥ Falkenberg igen
♥ Gymnastikläger i Höganäs
♥ Förhoppningsvis fotbollsläger

Det känns verkligen som att det här kan bli den bästa sommaren i hela mitt liv ♥ 

Precis som det ska vara


Åh, vilken härlig kväll jag har haft! Sommarvärme, stranden, bryggan, vattnet, shorts, kyckling och potatissallad, fanta lemon, marabou, ostbågar, skratt, fotografering, och finaste Alva! Men nu är jag hemma igen, och har precis packat nästan helt klart, vart jag ska åka får ni reda på snart. Hoppas ni haft en soft kväll!

Skolavslutning 2012


Klänning, Cubus / Converse / Armband & Örhängen, Snö of Sweden / Nagellack, Depend

Det var så här jag såg ut på skolavslutningen idag. Jag fick låna klänningen av Astrid, och det är jag så otroligt tacksam för eftersom att den var underbar! Med en vit volang klänning, lockigt hår och smycken blev jag nöjd med min skolavslutings-outfit. Vad tycker ni?

Jag har fått sommarlov

Gissa vem som har fått sommarlov idag? Det är helt sjukt hur underbart det är! Jag tänkte iallafall berätta lite om det som varit av denna dag. Själva avslutningen startade med att vi gick in till en glad sång och Tilde höll i flaggan. Sen sjöng dem yngre sånger innan det var dags för oss att dansa. Det var så otroligt kul, och jag tror att alla dansade med ett leende på läpparna genom hela låten! Pappa filmade, och det har varit tidigare frågor om jag kunde ladda upp den, men vi får se. Sista sången var Den blomstertid nu kommer och det var först då jag förstod att mina sex år i den här skolan var slut. Tårarna kom nästan. Sen pratade vi i klassrummet, innan det blev fika.

Efter allt så stannade jag, Ida och några killar kvar och hade vattenkrig met vattenballonger, det var så sjukt roligt, haha! Vidare till golfklubben där jag åt lunch tillsammans med pappa och Douglas + att jättemånga av mina kompisar var där. Det var så gott, det blev en pizza och sen glassbuffé. Nu är jag hemma, och ska börja packa lite smått till imorgon. Ikväll blir det grillning på stranden med Douglas klass. Jag bloggar mer snart :)

Snart smäller det


Jag har en liten sovmorgon idag eftersom att våran skolavslutning först börjar vid 10. Mamma kommer snart hit för att hjälpa mig med att måla mina naglar och att fixa håret, allt måste ju bli perfekt. Ni kommer få se hela min outfit senare idag, om ni vill förstås? Jag tror det är rätt många skolor som slutar idag, så ha en underbar skolavslutning 

Dagen innan sommarlov


Hej! Jag är ledsen över min uppdatering, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om den. Idag har jag haft en riktigt skön dag. Skolan har inte känts som skola de här sista dagarna eftersom att vi bara har städat, och kollat på film. Efter skolan så var jag med Tilde, och vi hade så sjukt roligt, som alltid. Vi har nog aldrig varit så flummiga som vi var idag, går inte att förklara. Sen stack vi på träning med den nya gruppen och det var väl kul, har bara ganska ont i mitt ben nu. Jag har precis duschat, och ätit upp mina bullar och druckit upp min mjölk. Imorgon är det skolavslutning, så nu ska jag fixa till det.

Konstigt att en måndag kan bli så bra?

Hej! Vilken underbar måndag jag har haft! Jag slutade skolan redan klockan ett, och då gick jag och Elli till affären för att köpa glass. Sen skulle hon på sjukgymnast, så jag följde med dit och efter det så fikade vi lite. Kom hem igen, sprang en runda (herregud, vilken dålig kondition jag har fått efter jag bröt benet) och klämde in lite övningar och styrka och badade i hennes pool, fick massage med krämer och olja, och klockan sju ungefär åt vi sushi tillsammans med hennes mamma. Nu är jag hemma och sitter och tittar på fotboll med pappa och Douglas. Vårat internet här hemma krånglar så sjukt mycket, så det får bli mobilblogg några dagar framöver, men ska ändå försöka blogga en hel del eftersom att jag inte har några läxor längre. :)

Söndagslyx

Jag kunde inte låta bli att fota efterrätten mamma fixade ihop till mig. Melon, hallon och nutella. Det kallas lyx ♥

Två guldmedaljer



När Lova kom till mig idag så drog vi nästan direkt igång med att måla hela våra ansiktet i Vikingarnas färger, och ni ser hur jag såg ut på bilden till vänster. Sen åt vi lunch och pratade en hel del, mest om en grej som ni får veta mer om i veckan. På tävlingen var dem så otroligt duktiga och tog hem två guldmedaljer, jag är sååå stolt över mina tjejer! Jag hoppas att de blev ännu mer peppade av att vi hejade. Kom hem runt halv sex, och behövde städa rummet och blev precis klar. Nu ska jag äta efterrätt, det ska bli gott! Vi hörs imorgon!

Svaren på bryta benet frågestunden

Förlåt för att det tagit så lång tid med svaren på min bryta benet frågestund, det var ju typ två månader jag startade den. Eftersom att det var några som ville ha den skrifligt och några som ville ha den i ett videoinlägg så tänkte jag svara skriftligt nu innan jag får videon med svaren av Tilde.

Visst är det tråkigt att ligga på sjukhus?
Ja, det är tråkigt men framförallt väldigt jobbigt när man hade så ont som jag hade.

Är det jobbigt att ha gips?
Ja, det var det, även fast det inte gjorde ont efter ett tag så kunde jag inte röra mig lika smidigt och bra som vanligt.

Vilka färgrer kunde man ha på gipset?
Det första gipset jag hade som var ett vanligt gips kunde man ha vitt, rött eller blått. När jag fick plastgips kunde man ha alla möjliga färger; neonrosa, gul, ljusblått, lila och grönt, men tråkig som jag är valde jag vitt.

Hur kändes det när du gjorde illa dig?
Det gjorde obeskrivligt ont, så jag tappade andan av att jag skrek så mycket.

Hur länge grät du?
Tills jag kom till sjukhuset.

Hur läskigt var det på skala 1 - 10?
Jag tror seriöst det blir en 10, eftersom att det var vridet.

Kändes det som att benet skulle trilla av?
Nej, det kändes annorlunda, kan inte riktigt beskriva känslan i benet.

Vilket ben var det som bröts?
Det var två ben som bröts, vet inte riktigt vad dem heter, men dem är lätta att bryta i min ålder.

Hur mycket gjorde det ont på skala 1 - 10?
Jag får inte låta som värsta känsliga människan, men 10.

Blev benet blått och lila?
Kommer inte riktigt ihåg, men jag tror inte det.

Jag har åkt ambulans, det känns inte så bra, man ligger inte så skönt, det är kallt och det gör ont tyckte jag, vad tyckte du?
För mig kändes det helt okej.

Hur hände det?
Jag skulle köra en sträckt volt med en och en halv skruv men tappade bort mig i voltet och landade på något sjukt konstigt sätt så benet vred sig. Det var så jag bröt benet.

Kommer du bli helt frisk?
Absolut.

Kommer du att kunna träna igen och i så fall, vågar du köra den volten som du bröt benet i igen?
Jag körde ju trampolin förra söndagen och då körde jag faktiskt den volten, och jag är stolt över mig själv eftersom att jag var så himla rädd.

Hade ambulansen på dem där serenerna när ni åkte till sjukhuset?
Haha, nej, så allvarligt var det ju inte.

Fick du sån där morfin och hur kändes det?
Yes, det fick jag, och jag blev snurrig och trött.

Hur länge låg du på sjukhuset innan du fick åka hem?
Sju timmar..

Stöttar din familj och dina vänner dig?
Jag hade ett otroligt bra stöd från alla jag känner.

När får du ta bort gipset?
Det är borta sen 6 veckor tillbaka ungefär.

Har det aldrig gjort så ont på dig än när det här hände?
Nej, det här var nog det som har gjort ondast på mig som jag kommer ihåg.

Var du helt själv på studsmattan?
Nope, tre kompisar var där och det var tur att Blancas pappa var hemma, annars vet jag inte vad som skulle hända.

Hur är det brutet?
Två ben var brutna lite över fotleden, som jag skrev lite längre upp.

Vred sig benet?
Jopp.

Vad kan du ha på dig nu?
Jag hade bara på mig mjukisbyxor, men tröjor kunde jag ju ha som vanligt.

Är det kul att åka ambulans? (Lite dum fråga kanske, det är ju inte kul att man gjort sig så illa så att ambulansen kommer.)
Det kändes konstigt och lite obehagligt, inte speciellt roligt.

När får du börja gympa igen?
Till sommarlägret är jag i full rulle igen.

Går du på kryckor nu?
Jag gick på kryckor, inte längre.

Det är så otroligt skönt att jag snart kommer glömma bort att jag brytit benet, och komma tillbaka till livet med ett helt vanligt ben, haha! Ta hand om er och bryt inga ben eller något annat i kroppen ♥

image description

Söndagsmorgon



Hej! Just nu sitter jag och äter frkost med Lova i telefon. Jag har degat som tusan den här morgonen, men så blir det ibland. Jag ska nu dra på mig lite kläder och fixa mig innan Lova kommer hit. Vi ska måla oss i ansiktet och förbereda oss inför tävlingen som hälften av vårat lag ska tävla i, och vi ska heja så himla mycket! Jag bloggar mer sen. Ha en bra söndag!

Söt som socker



Det går inte att beskriva hur mycket jag vill ha en liten hund, typ som den på bilden. Jag skulle verkligen göra typ vad som helst för att få en valp och få krama och pussa den hela tiden. ÅHHH. ♥

Robyn



Jag kände att det var ganska längesen jag la ut lite musik som jag gillar här på bloggen. Så här ovanför har ni fyra låtar, men med samma artist. Robyn kallar hon sig, och hon är så sjukt duktig på att sjunga + att texten är så bra. Det som jag tycker är lite tråkigt är att låtarna har typ samma grund-melodi och att dem låter likadant nästan, men annars är musiken hon gör grym. Eller vad tycker ni?

VVERA.BLOGG.SE

Jag har helt glömt bort att jag faktiskt har igång en veckans blogg tävling som har varit uppe i en vecka för länge utan någon vinnare. Jag har iallafall nu suttit och tittat igenom alla som var med, och vinnaren blev Vera. Hennes blogg är otroligt bra, med varierade inlägg och mycket bilder direkt ur hennes systemkamerna. Vera är även en underbar person, och utseendet hon har ska vi inte tala om. Jag sätter in länken i menyn, men ni får en länk nu också; vvera.blogg.se. Puss & hoppas du blev glad ♥

Disney chanel

Godmorgon ♥ Kvällen igår var så otroligt mysig! Jag och Amanda vaknade vid halv tio imorse, men låg och drog oss i sängen någon timme. Sen åt vi mackor med oboy framför tvn och ska precis börja göra oss iordning för dagen. Jag tror att vi bara ska ta det lugnt, och ikväll ska jag ha myskväll med mamma. Men nu måste jag gå, vi hörs mer senare :)

Friday

Idag är det fredag, och min har varit härlig som bara den. Jag började skoldagen med hemkunskap där vi gjorde muffins med hallon, blåbär och och choklad, och sen flöt lektionerna på. Efter skolan packade jag ihop mina badkläder och drog ner till stranden med Amanda. Efter någon timme frös vi och tog en fika hemma hos henne. Vi hoppade studsmatta, fotade och tittade på tv. Till middag blev det grillat med sallad och annat gott, glass till efterrätt. Amanda har även målat mina naglar, det blev faktiskt ganska coolt om jag får säga det själv, haha! Just nu ligger vi ute i lekstugan och här ska vi faktiskt sova, riktigt mysigt! Hörs mer imorgon med fler inlägg, eller jag ska försöka..

Spruta och sköna lektioner

Hej! Ledsen över att jag inte bloggat på två dagar, men har inte haft tid helt enkelt. Jag vet inte riktigt vad som händer just nu, det känns inte lika roligt med bloggen.. Jaja. Det som varit av den här torsdagen har faktiskt varit rätt bra. Imorse tog jag första sprutan mot livmoderhalscancer medan dem andra tog den andra och sen fortsatte det med bara sköna lektioner, det blir ju så nu i slutet av terminen. Jag kom hem runt halv tre, tog en glass och chillade lite, men nu behöver jag plugga som tusan inför historia provet imorgon. Om en timme ska jag på träning, men ska inte träna, tror typ jag brutit lilltån. Men så är det nog inte, haha! Skolsyster sa iallafall att jag skulle ta det lugnt och inte hoppa trampolin ikväll. Hörs!

Grillfest


När vi var klara hos sjukgymnasten skjutsade pappa mig till mamma där jag bytte om lite snabbt och tog sedan en prommenad ner till skolan. Jag mötte alla kompisar och vi började grilla, göra sallad, blanda dricka och göra iordning allt innan de vuxna kom. Det var verkligen hur trevligt som helst, man gick runt och åt massor av god mat medans man pratade. När det började närma sig klockan halv åtta sattes det på hög musik och dansen drog igång. Jag och några andra tjejer var sjukt speedade, haha! Gick hem lite tidigare för att inte behöva städa, och nu är jag hemma. Hur har eran måndagskväll sett ut?

4 juni



Hej! Kom precis hem från skolan, och har fixat lite mellis som jag sitter och äter nu. Det fick bli yoghurt med choklad & nötter-müsli och ett glas juice, bästa melliset ju. Jag har iallafall haft en bra dag i skolan, och dagen gick för det mesta åt att vara med våra "fadderbarn" i två timmar när vi bara gjorde massa lekar och sånt. Hade även träslöjd och då gjorde jag klar min bil, för nästa lektion som är den sista blir det tävlings-race, och sen avslutade vi dagen med fotografering.

Klockan tre kommer min pappa och hämtar upp mig till sjukgymnasten, och sen vidare till skolan där vi ska börja grilla och fixa inför kvällen. Föräldrar & syskon får komma klockan fem, och sen vid sju går de hem och vi i femman har typ lite fest själva. Det blir som en avslutning på femman kan man säga ♥

Trampolinen räddar min saknad till gymnastiken

Just nu ligger jag i soffan och har precis tittat klart på finalen av Mästarnas mästare. Innan det så var jag ju på träning i tre timmar, och det var så sjukt roligt! Jag kunde köra volter på trampolinen; dubbelskruv, helskruv bakåt, en och en halvskruv som var volten jag bröt benet på och lite annat för första gången på tio veckor. När min tränare sa att jag skulle köra dubbelvolt, men jag behövde därför ta i mer och kände redan i studsen att det skulle göra för ont i mitt ben, så det blev inget med den volten. På vägen hem svängde pappa in på presto grillen och jag fick en fransk hotdog, så gott verkligen! Jag ska iallafall börja göra mig iordning snart för att sova, och imorgon är det måndag. Skola, sjukgymnast och sen grillfest, blir nog en bra måndag! Hörs imorgon, godnatt ♥

Dagen som bara är mys


Jag vaknade runt halv tio imose, men låg kvar i sängen ganska länge.. Ungefär vid elva så skjutsade pappa mig till Lova för att vi skulle ha myssöndag tillsammans idag. En sådan dag för oss ska innehålla; oboy med vispgrädde, kakor, ryktet går, prat, filminspelning och bara göra sånt vi tycker om. Vi ska snart äta lite köttfärssås och spaghetti innan vi drar till träningen. Jag kan fortfarande inte träna fullt, men lite trampolin kan jag allt hoppa. Efter träningen blir det att ta det lugnt, och kanske blogga lite, men det får jag se om jag hinner med. Ha en fortsatt bra söndag!

Remby

Har ni sett den nya symbolen som kom för någon vecka sedan? Om man trycker på den så kommer man till en hemsida som jag tror blogg.se äger där man kan redigera bilder och typ göra collage och sådant. Ett väldigt bra alternativ om man letar efter ett lätt sett att fixa med sina bilder. Testa det, och se om ni tycker likadant som mig. Tips tips!

Yesterday and today



Hej! Igår efter skolan så gick följde jag med Tilde hem, och vi gjorde typ ingenting fram till klockan fyra då hon hade löpträning, men jag stannade hemma hos Tilde istället för att vara där och kolla. När hon kom hem igen åt vi tacos tillsammans med Olivia innan vi fixade oss och tog bussen till några kompisar. Dem som vi träffade var Wille, Liza, Hugo och Bella och vi såg typ på film i deras hemmabio, så mysigt. Åkte hem vid halv nio ungefär, och då fortsatte kvällen med att träffa Jonte, Oskar och Lukas. Vi drog hem till Lukas och tittade på film med massor av godis samtidigt som vi gjorde catwalk inför varandra. Herregud, vad vi skrattade när killarna gjorde ;) Kvällen slutade för oss ungefär vid tolv.

Imorse åt vi en god frukost och sen lånade jag mjukiskläder och vi tog bussen hem till Bella. Vi tittade på film, bakade kladdkaksmuffins och pratade. Vi åkte även till hemmakväll och köpte godis, och jag åkte på Bellas rullskridskor, det var så sjukt roligt även fast jag var så oproffsig och såg så klantig ut som jag vet inte vad.. En pingvin kanske, haha! När vi kom hem vilket var runt fem åt vi lunch, och nu är jag hemma. Just nu sitter jag i OnePiece och är redo inför en äkta myskväll med pappsen. Det är liksom så det ska vara. Jag ska iallafall försöka blogga lite mer ikväll. Hoppas det är bra med er!
RSS 2.0