Typ det bästa med Åre

image descriptionimage description

Idag kom Astrid upp till Åre, men hon kom för några timmar sedan så vi hann aldrig åka idag. Men imorgon kan ni räkna med att vi åker tillsammans och det ska bli så extremt roligt! Vi har tusen underbara minnen härifrån Åre och ni kan inte förstå hur mycket vi skrattar hela tiden! ♥

Två dagar

image description

Hej!
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag har faktiskt lov och vill helst bara njuta av Åre! Men jag ska försöka att blogga lite, för eran skull förstås! Igår hade jag iallafall en bra dag, trots att vädret inte var så fint som de varit tidigare. Jag träffade min kompis Dina och åkte med henne i stort sett hela dagen! Även på kvällen var jag hemma hos henne och åt tre rätters.

Idag var vädret sådär, därför valde jag och pappa att ta det lite lugnt på morgonen. Men vi var uppe i backen ungefär halv elva och träffade på några gamla vänner till pappa som vi fortsatte att åka med hela dagen. Det var väl trevligt, även fast dem var lite på om ni förstår vad jag menar. Just nu sitter jag iallafall i soffan och kollar på tv och äter godis.

Solig måndag

image description

Hej!
Lika underbar dag idag! Vi var ute i backarna klockan tio ungefär, och åkte lite i backarna som ligger nära oss då det var lite grått på himmelen. Framåt lunchtid blev det superfint väder så då åkte vi direkt upp till Åre skutan, hittade härligaste backen och man blev helt sprallig i kroppen! Vi åkte skidor till liftarna stängde typ, sen gick vi till lägenheten och bara tog det lugnt.

Summerfeelings

image description

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen helt nyduschad framför en film som går på tvn. Det är verkligen ett stort plus att ha tv i rummet! Innan filmen sattes på åt jag kvällsfika med pappa och Douglas, frallor med te. Jag måste alldeless strax sova eftersom att jag ska upp i tid för att åka skidor imorgon också. Hörs mer då! Godnatt!

Underbart här i Åre

image descriptionimage description

Jag har haft en helt underbar dag här i Åre! Vi kom hit ungefär klockan tio och satt i liften redan klockan elva. Har åkt skidor hela dagen verkligen, förutom två stopp för en läsk i solen och brunch. Det har varit blå himmel och sol hela dagen, känner till och med att jag fått lite färg i ansiktet! Härlig känsla! Hur har eran dag varit?

Lobbyn


Bjuder på en bild på mig och mina älskade vänner!

Hej! Just nu sitter jag i lobbyn på hotellet vi bott på över natten. Jag berättade inte det för er igår, men vi stannande på ett hotell i Östersund och sov här då vi inte får lägenheten förrän idag. Vi har iallafall haft det jättebra här och har precis ätit frukostbuffé. Så gott!

Nu ska vi snart sätta oss i bilen för att åka sista biten till Åre. Där ska vi byta om till skidkläder osv, sen drar vi ut i backen på direkten! Hoppas att det blir en härlig dag!

Följ mig på Instagram under lovet

image description

Nu när jag ska vara i Åre hela lovet vill jag inte ägna hela min tid åt bloggen, men om ni vill kan ni följa mig på Instagram där jag absolut kommer uppdatera med bilder varje dag. Här ovanför ser ni några skidbilder jag lagt upp från andra lov, och även mitt namn. Häng med mig i Åre och i backarna via telefonen!

Påväg till Åre

Hej! Nu sitter vi äntligen i bilen på väg till Åre. Har sett hur underbart det är där just nu, så jag längtar något otroligt! Just nu sitter jag och lyssnar på musik, smsar och dricker saft osv. Innan vi åkte tog jag bara det lugnt med mamma och så. Jaja, vi har inte åkt så långt än, men vi hörs under dagen!

Åre imorgon


Lite bilder från jullovet i Åre!

Imorgon åker jag till Åre med pappa och Douglas. Det här lovet ska jag vara där halva veckan med pappa och halva veckan med mamma. Jag får se om vi tar någon dator med oss dit, annars får jag mobilblogga, men räkna inte med någon jättebra uppdatering. Ni får klara er! Det ska iallafall bli så sjukt roligt, jag älskar verkligen Åre! Någon bloggläsare som ska dit?

Sportlov



Hej!
Det är helt underbart med sportlov nu, passar helt perfekt! Skoldagen för mig var hur skön som helst, film och gottigheter. Vi såg 'Ps. I love you', fast vi hann inte se klart hela filmen.. Efter skolan gick jag hem på direkten, sen hade jag löpträning.

Just nu sitter jag i soffan tillsammans med mamma och Douglas. Vi tittar på tv med godis och choklad och bara fredagsmyser ni vet. För övrigt är jag extremt trött, men det spelar ingen roll nu när det är sportlov!

Hemma från träningen

Träningen var faktiskt jätterolig, jag klarade dubbel skruv och så var jag bara så glad! När jag kom hem hade mamma fixat varm oboy och två mackor till mig, det satt perfekt med den maten efter en tre timmars-träning. Nu ska jag faktiskt sova, är så himla trött..

Imorgon har vi mysdag i skolan. Ida och jag kommer ta med oss läsk, ostbågar och chokladmuffins, hur gott? Till det ska vi se på någon film. Jaja. Godnatt ♥

What makes you beautiful

Romme 17 februari

Åkte buss fram och tillbaka med massa godis och Tilde och Moa som sällskap.


Ida är redo för en heldag med skidåkning i sin snygga skiddress!


Åkte runt i hela Romme i det härliga vädret och i sköna backar!


Vi åt en lunch i backen som bestod av hamburgare, pommes och läsk.

Vi gillade backarna och tokåkte!


Moa och jag älskar livet på skidorna! Vi är också glada för att jag klarade att hoppa ett halvt varv på ett hopp på skidor, woho.


Vi åkte en sjukt långsam tvåsitslift och en vanlig ankalift.


Galna tjejer i backarna!


Såhär ser jag ut i backen..


Mina fina tjejer!


Dagen i Romme var underbar!

23 februari



Hej! Jag kom hem från skolan för en stund sen. På rasten åkte jag, Ida och Tilde ner i en stor vattenpöl och blev helt dygnsura, haha.. Sen på sista lektionen hade vi bild och då modellade jag medans de andra i min grupp målade av mig.

Efter skolan drog jag och Ida till tempo för att köpa saker till imorgon, vi ska nämligen se på film i skolan och då får man ta med sig lite extra gott. Nu är jag hemma igen och ska ta det lugnt fram till att jag ska på träning, fast jag ska också laga pyttipanna.

Dagens outfit



Jeans, H&M / Linne, JC / Tjocktröja, Abercrombie

Wednesday



Hej! Min onsdag har varit bra med ett enkelt ord. Blandade ämnen i skolan, men sista lektionen hade vi det stora musikprovet. Det var inte så svårt, så jag hoppas att det gick bra. Nu har jag kommit hem och tänkte fixa någon typ av mellis. Sen ska jag bara ta det lugnt och plugga typ. Bilden är på någon detalj från en outfit jag har haft på mig. Ni kan få se dagens lite senare, om ni vill?

Extremt rolig tisdagskväll

Hej igen! Träningen var rätt rolig, vi övade på nya friståendet och lite annat. Efter träningen blev jag skjutsad till fotbollsplanen och stod i kiosken tillsammans med Amanda och Anja. Vi hade så sjukt kul! Kastade godis på varandra, sålde massa saker, åt korv och godis, sprutade senap i Anjas hår, hade rap-tävling, sprang ute i bara linne, skrattade tills vi nästan kissade på oss osv. Helt enkelt en skitbra och kul kväll! Nu måste jag in i duschen på direkten, sen sätta mig och plugga engelska och musik med en semla som sällskap. Sen ska jag lägga mig.. Hoppas att ni haft en lika bra tisdag som jag!


image description

Tre av mina favoritbloggar

Jag tänkte att ni skulle få ta del av tre av mina favoritbloggar. Jag har delat in dem i olika kategorier, så får ni välja vad ni vill läsa om..

VARDAG ♥
En av mina favoriter i den här kategorin är helt klart Lovas blogg. Hon bloggar om en del annat också, men vardagen är det som den mest handlar om. Hon har ett riktigt roligt och händelserikt liv, så man tröttnar alla på hennes vardagsinlägg. Som ni vet är vi också bästa vänner! När ni ändå är i svängarna kan ni gärna kommentera något på hennes blogg, då blir hon glad! Tryck här.


FOTO ♥
En tjej på 14, snart 15 år vid namnet Ena tar helt underbara bilder! I hennes blogg skriver hon också om sin vardag, skönhet, tips osv. Men bilderna är något som gör bloggen till något extra! Tryck här.


ALLT ♥
Hon heter Andrea och har en extremt bra blogg där hon skriver om allt möjligt. Allt från mode och outfits till bilder och vardagstexter. Den här bloggen hittade jag i våras och har helt enkelt fastnat för den totalt. Alla borde trycka på länken och läsa. Den är bäst! Tryck här.

Fullspikad tisdag



Hej! Kom hem för knappt en timme sen och har precis druckit ett glas oboy. Idag i skolan hade vi matte, svenska, engelska, biologi och idrott. Just nu sitter jag bara och tar det lugnt, för det kommer jag inte hinna ikväll. Först har jag träning och sen ska jag jobba i kiosken i tre timmar med fotbollen. Så räkna inte med bra uppdatering, kanske tidinställer något inlägg och någon mobilblogg.

Djupa inlägg?


Jag vill också berätta att ni gjorde mig väldigt glad och rörd när ni skrev att det jag har hjälpt er och att det var fint skrivet. Kärlek till er! ♥ Men om ni undrade vem jag skrev om så vill jag helst inte skriva det, även fast jag vet att jag får det för henne.. Men vill ni ha mer djupa inlägg?

Måndag


weheartit.

Hej! Min måndag har varit som vilken måndag som helst. Halvt segt i skolan, även fast vi fick ha musik på lektionen och sen tennis. Träffade kompisar på bussen som jag inte träffat på hur länge som helst, men när jag skulle krama dem så stängdes dörrarna, haha..

Har varit hemma i någon timme nu och ska snart sätta igång med högen av läxor, eller det är inte så mycket faktiskt. Men skolan tröttar ut mig så mycket just nu, så det ska bli väldigt skönt med lov om en vecka!

Söndagsångest



Jag kom hem från träningen för typ tre timmar sen. Har iprincip bara hunnit äta en god söndagsmiddag och pluggat lite matte. Träningen var helt okej idag, kanske lite för lång och därför blev alla trötta.. Men alla kompisar i laget piggar alltid upp en och man kör så bra man kan helt enkelt.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv, skönt att avsluta söndagen med en timme framför tvn! Jag ska absolut försöka lägga mig tidigt idag, behöver verkligen sova med tanke på att det är skola imorgon. Söndagsångesten växer.. Men hoppas att ni har det bra!

Fråga om Romme



Jag fick en fråga när jag skulle ladda upp alla bilder och berätta om dagen i Romme. Jag skulle ju typ gjort det igår, men det hände något med datorn, men jag lovar er att jag gör det i veckan! Här ovanför får ni iallafall ett smakprov, och man ser ju redan där hur underbart det var!

Bestfriends



Hej!
När jag vaknade idag stannade jag kvar i sängen i typ en timme och snoozade, så skönt! Sen åt jag en mysig frukost med mamma och Douglas innan vi åkte och storhandlade. Snart ska jag äta en enkel men god lunch, tomatsoppa med makaroner. Jag är redan ombytt och klar i träningskläderna, idag tränar vi en timme längre än vad vi brukar, alltså fyra timmar.

Hos mina kusiner

Just nu är jag hemma hos mina kusiner och det har vi varit i två timmar. Innan vi kom hit tog jag bara det lugnt hela dagen, fikade med mamma, kollade på program på datorn och duschade med hårinpackning, krämer osv. Ikväll kommer vi bara mysa och pysa tillsammans med alla, blir säkert melodifestivalen och sånt i den stilen..


weheartit.

Stickade tröjor med USA-flaggan


Jag har alltid tyckt att det är hur snyggt som helst med USA flaggan på kläder och speciellt på stickade tröjor. Ralph Lauren har ju alltid haft tröjor i den stilen, men nu har Gina tricot också börjat med det. Stickade tröjorna kostar 299 kronor på Gina tricot när dem på Ralph Lauren kostar någon tusenlapp. Jag vill absolut köpa mig en, men jag vet inte vilken som är finast, så jag undrar vilken ni tycker?

Saturday



Hej!
Kom precis hem från Moa där jag sov över efter en helt otroligt härlig dag i Romme! Jag kommer visa er bilder och berätta mer om resan lite senare. Hemma hos henne igår kväll myste vi bara runt i mjukisar och tofflor, tittade runt på saker på datorn och sen låg vi och kollade på Top Model sverige till klockan halv två.

Vi vaknade runt  nio och behövde då gå upp på direkten eftersom att Moa hade friidrottstävling. Vi åt frukost och sen skjutsade hennes pappa hem mig. Just nu tar jag bara det lugnt, och det tänker jag fortsätta med hela dagen, tror jag. Sen ikväll ska vi till kusinerna!

Ge mig sommar


Jag längtar verkligen något otroligt efter sommaren! Tänk vad underbart med värme, sol, shorts och linne, bruna ben, kompisar, sena kvällar osv. Det finns seriöst ingen nackdel med sommar, eller jo, getingar och flugor. Men allt annat är perfekt. SOOOOOOMMAAAARRR ♥

Romme över dagen



Hej! Idag ska jag och alla femmor i min skola åka till Romme över dagen. Jag kommer hem ikväll, men då ska jag vidare till Moa och sova över där. Vi kommer förhoppningsvis ha det jätteroligt i Romme, och framförallt massor av skidåkning! Min kamera får hänga med den här gången, så det blir bilder när jag kommer hem. Jag kanske även mobilbloggar under dagen, på bussresan eller så. Som jag har längtat efter den här dagen!

Julia - Så dum

Jag berättade ju för er att det hade varit en tjej på våran skola och sjungit för oss. Hon var verkligen jättebra för att vara så ung och hon har absolut en chans att bli stor i 'artist-världen'! Hon har precis släppt sin första låt på youtube och därför tycker jag att ni ska gå in och lyssna på den.

Julia - Så dum

Enkel efterrätt

I tisdags, på alla hjärtans dag fixade mamma en slags efterrätt. Det var sjukt gott och ändå enkelt för man fixade bara ihop det på en talrik! Här kommer ingridienserna som var i:

Sockerkaka, kiwi, hallon, vaniljglass och vit choklad


Torsdag



Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt, där hade vi musik, matte, svenska, biologi-prov och bild. Efter skolan promenerade jag hem till mamma och packade ihop det jag behöver till imorgon och sen plockade pappa upp mig. Jag tänkte bara ta det lugnt fram till träningen som är klockan fem och eftersom att den håller på i tre timmar måste jag äta något snart.

Hemma hos Amanda

Hej! Just nu är jag hemma hos Amanda. Efter skolan tog vi bussen in till affären och köpte massa godis till Romme på fredag. Där träffade vi Tilde och Moa och vi skrattade och skämde bort oss totalt i centrum, haha. Vi kom hem klockan fem och har sen dess suttit i soffan framför tvn och pluggat. Snart ska vi äta hemmagjord kebabtalrik, hur gott? Jag får se om jag bloggar mer idag, förlåt att uppdateringen är så dålig men det finns faktiskt rätt många olika andledningar.

Valentine's day

Hej och glad alla hjärtans dag! Jag har faktiskt haft en bra dag i skolan, vi jobbade inget alls utan hade tema dag med kärlekstema och då gick man runt bland massa stationer. Sen var det en tjej som skriver egna låtar som sjöng för hela skolan, hon var sjukt duktig! Kom iallafall hem för typ en halvtimme sen, ska kanske skriva en läxa men sen ska jag äta något och byta om för träningen. Jag ska kanske sova över med några tjejer i min klass ikväll, men vi får se. Jag mobilbloggar just nu, så ni får en instagram bild från idag när vi pysslade.

image description

Trettonde februari



Hej!
Jag är verkligen aldrig sugen på skola på måndagsmornarna, men när jag väl var där var lektionerna under dagen rätt sköna. Efter skolan hämtade pappa upp mig för att vi skulle till tandläkaren och laga min tandställning, ett fäste hade lossnat för en vecka sen. Vi brukar alltid fika när vi ska till tandläkaren, så det gjorde vi idag också.

Sen lämnade pappa mig hos mamma för nu är det mamma-vecka igen. Jag pluggade lite matte och sen vispade jag ihop pannkaksmet och stekte pannkakor, jag fick till och med vaniljglass till dem. Just nu sitter jag i soffan framför tvn och tänker lämna alla läxor för idag, skönt.

Elva över åtta

weheartit.

Idag har jag haft en typisk söndag, ni vet med plugg, GG, sms, musik, cupcakes, myskläder och sånt där. Innan hade jag också träning, det gick rätt bra för mig och om ni undrar när det gäller reklamgrejen så fotade och filmade dem alla i min grupp. Har precis fixat ett glas oboy till mig och ska nu gå ner till soffan för att titta på det nya programmet Kontoret med Ove Sunberg. Tror faktiskt det kan vara ett riktigt roligt program, det är ju dem oftast när han är med som skådespelare!

Recept på cupcakes

Söndagsmorgon



God morgon! Jag vaknade redan klockan halv nio och tog en dusch på direkten, sen åt jag en god frukost med pappa. Om en timme drar jag till träningen där det skulle vara någon som filmar och fotar oss, så kan man ha chansen att få vara med i en reklamsak. Efter träningen kanske jag är med någon kompis, eller så tar jag det bara lugnt. Ni lär ju märka det!

Tröjan du hatar

Tröjan du hatar - Norlie & KKV

Bakdag


Ellas söta lillasyster.

Hej! Jag har haft en grymt bra lördag. Ella och jag vaknade runt nio, vi kollade på GG och åt frukost i sängen. Vid 12-tiden drog vi hem till Ella där vi bakade väldigt goda och fina cupcakes, recept kommer.. Såklart skrattade vi också. Nu är jag hemma igen, och ska snart hjälpa pappa med maten, det blir lasange. Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla, mysa och se på melodifestivalen med pappa och Douglas.

E som i Ella ♥


Löpträningen var inte alls jobbig idag faktiskt, men inte så rolig heller. Efter träningen följde Ella med mig hem eftersom att vi skulle sova över ikväll. Vi har haft som vi kallar det GG-kväll med massa ostbågar, chips och läsk, hela säsong två av GG och bara massa mys och skratt. Kvällen fortsätter, lite mer av serien, sedan prat i sängen. Ella är en så otroligt fin människa ♥

Fredag


weheartit.

Hej! Nu är det fredag och helg, det är riktigt härligt även fast den här veckan har gått läskigt fort. I skolan hade vi hemkunskap, matte, svenska och idrott där vi spelade minigolf. Jag har varit hemma i typ en halvtimme nu och lite senare har jag löpträning. Efter den så ska jag sova över med Ella, vi ska ha en speciell kväll som ni får veta senare men det kommer bli skitkul och mysigt!

Ingen bloggning idag

Hej allihopa! Just nu är jag påväg till träningen, innan var jag med Tilde och vi hade det skitkul. Skrattade hela tiden, försökte pricka chokladsås i munnen från en hög stol och åt jättegod mellis!

Jag kommer inte hinna uppdatera mer idag, har nu träning i tre timmar, sen måste jag hem och skriva en svenskaläxa som ska vara inlämnad imorgon. Ha det så bra, puss ♥

Tro på dig själv, du klarar allt ♥

Jag tänkte faktiskt göra ett inlägg åt er som handlar om att man måste tro på sig själv. Jag är inte så bra på att skriva djupa texter, men jag ska faktiskt försöka. Vi vet alla att livet inte är så lätt alltid, varenda andetag du andas eller varje gång du blinkar kanske inte allt känns perfekt.

Jag har inte alltid haft det lätt, även fast jag bara är elva år. Jag har framförallt haft svårt för att säga vad jag tycker och tänker inför andra, men jag har försökt. Mina föräldrar skildes för några år sedan, men efter två månader flyttade de ihop igen. Sen i oktober 2010 skildes dem igen och sen dess har allt förändrats. Både på den positiva och den negativa fronten.

I början av 2011 bråkade jag med en kompis, jag vill inte nämna namn för det var väldigt jobbigt och nu är vi vänner igen. Men det fortsatte i lite mer än ett halvår och under den tiden grät jag nästan varje kväll över hur mitt liv var. Det var en jobbig period både gällande mina föräldrar och kompisar. Jag och den här tjejen som bråkade kände nog att vi helst skulle vilja lösa allt på en gång, men på något vis fortsatte det. Allt från att vi ignorerade varandra i skolan till att skriva dumma saker på sms. Varje ord som vi skrev och sa till varandra var oftast hårda och jag hade ingen lust att gå till skolan varje dag.

Men jag kämpade mig igenom det, vilket jag tror att hon också gjorde. Sen började jag prata med mina föräldrar om det här, och tillslut bestämde vi en träff med tjejen jag bråkade med och hennes föräldrar. Vi satt runt ett soffbord där det fanns te och kakor, jag försökte börja prata men tårarna tog över på direkten. Det gjorde ont att höra allt hon tyckte om mig och vad jag gjort, det var även väldigt svårt för mig att tala om allt det jag mådde dåligt över. Men när alla hade fått talat ut sina känslor och tankar kramades vi och sa att det aldrig mer skulle hända. Sen dess har det varit lite fram och tillbaka mellan oss, men just nu är våran vänskap stark!

Ni kanske tänker att jag tog i lite väl mycket med den där texten, men allt var sant och det jag lärde mig från det halvåret var att man aldrig ska ge upp för någon man en gång stått nära. Man ska tro på sig själv och kämpa. Jag förändrades även en del inne i mig själv under den tiden, jag vågade ta chanser för att hitta nya kompisar och jag blev starkare på insidan. Jag menar då inte muskler, utan min självsäkerhet började byggas upp. Innan har jag alltid varit rädd för att någon ska sluta tycka om mig om jag säger något som jag tycker fast att någon annan tycker något helt annat.

En sak som jag också lärde mig och fick höra mycket var att man får gråta. Man måste få gråta och till och med skrika. Ibland är man rädd för att göra fel, men man kan inte hjälpa att man är ledsen. Det är en som en nyckel till något bättre, eller jag kände att det var mycket skönare utan den där stora tåren som fanns inne i mig. Jag har väldigt lätt för att gråta, speciellt när det gäller mina nära!

Under halvåret hände det även positiva saker. Jag kom närmare personer jag varit ifrån ett tag och hittade nya kompisar som gjorde mig gladare än någonsin. En jag lärde känna var Lova, en person som jag just nu står väldigt väldigt nära och som jag verkligen kände att jag kunde vara mig själv med. En vän jag började umgås med igen var Anna, vi hade träffas och pratat några gånger innan på gymnastiken, men vi blev allt närmare varandra. Lite innan jag träffade Lova var jag mycket med två andra tjejer som jag då var bästa kompis med, men nu har vi glidit från varandra och ett tag bråkade vi. Men det gjorde absolut inte lika ont i mig som när jag bråkade med den som jag skrev tidigare. Vi bråkar inte längre, men det kommer aldrig bli något mellan oss igen tror jag. Alltså mellan mig och de här andra tjejerna.

Jag är inte perfekt, men det är ingen människa. Men ingen är dålig, alla är bra på sitt sätt. Jag klarar allt, fast bara om jag vill. Du klarar allt, fast bara om du vill. Självsäkerheten i dig själv är som kungen i palatset.

Tro på dig själv, du klarar allt ♥

White and blue

Abercrombie&Fitch.Kohls.Converse.Hollister.

Plugg


Jag drog på mig ett par för stora mjukisar, en hoddie, fixade oboy och pluggade en stund. Sen satte jag på lite program på datorn i kanske två timmar innan pappa fixade kebab till mig, så gott! Tänkte snart försöka plugga igen, kanske gör det framför tvn.

Questions

SVAR Yes, det är mitt rum och om du undrar varför det är palmer och hav på väggen är det för att jag har en fototapet. Om ni vill, kan jag visa er mitt rum?

SVAR Det var faktiskt Lovas pappa som var med oss eftersom att vi ville fota bilder tillsammans, jag och Lova. Här är min favorit av alla bilderna ♥


SVAR Hej Cia! Jag har ju börjat med en liten lista och där skrev jag faktiskt om min familj iförrgår. Men om du vill veta närmare kan jag självklart fixa ett inlägg åt dig. Tack så mycket, och vad roligt att du läser min blogg varje dag!

SVAR Ja, hon är verkligen en helt otroligt underbar människa! Men om jag ska vara ärlig, vet jag inte riktigt vem du är..?

Jag kände att det var på tiden att jag svarade på lite frågor eftersom att det var ungefär en månad sedan sen sist. Ni får inte vara rädda att fråga frågor eller något ni undrar över till mig, det är bara kul att svara!

Plättar med sylt



Hej! Kom hem från skolan för typ en halvtimme sedan och har precis ätit tio plättar med sylt som blev min mellis. I skolan hade vi svenska, matte, EA och musik där vi fick veta att vi har ett stort musikprov om två veckor. Jag kommer bara ta det lugnt resten av den här onsdagen, jag måste plugga lite och blogga såklart.

Wipe out vinter

Jag kom hem från träningen för typ en timme sen och har hunnit äta pyttipanna och plugga lite. Nu tänkte jag placera mig i soffan och kolla på Wipe out vinter. Det måste vara ett av de roligaste programmen som finns! Sen behövde jag göra någon behandling för mitt hår, och det innebär tredje duschen för idag, fräsch eller vad? Men om ni vill skratta ikväll, slå på kanal fem!


Tuesday



Hej! Har haft en skön dag i skolan, bara med simning + bad och idrott, alltså inga lektioner. Sen när vi slutat drog Tilde och jag hem till mig och har precis ätit mellis. Just nu sitter vi bara och skrattar och pratar. Lite senare har vi träning och efter den ska jag nog plugga och kolla på tv. Hörs!

Min familj

Jag hade tänkt att fortsätta med min lista och den här gången ska jag skriva om Min familj. Min familj består av mig, mamma, pappa och min bror Douglas. Men mina föräldrar är skilda sen några år tillbaka, eller de skildes, flyttade ihop och skildes igen som jag berättade. Jag har alltid kunnat prata med mina föräldrar när det gäller det mesta och dem är två av de personer jag verkligen känner att jag kan lita på upp till 110%. De ställer alltid upp för mig och vill alltid mitt bästa. Jag har också en bror som heter Douglas, visst kan vi bråka rätt ofta och så, men det hör ju till när man är syskon. Ibland kan vi faktiskt vara snälla mot varandra och ha roligt, när vi var små var vi som bästa vänner.. Det här är min familj och jag älskar dem ♥


Hej mitt vinterland

Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll / Fotograf: Lova

Helt okej dag



Hej! Jag har haft en helt okej dag om man säger så. Inget speciellt hände direkt, men efter skolan hade jag tennis och nu är jag hemma igen. För det mesta ska jag faktiskt plugga ikväll, men några inlägg åt er ska jag allt fixa. Men vad vill ni att jag ska blogga om?

Sunday in slippers



God morgon! Eller kan man säga så vid den här tiden? Jag och mamma kom hem från våra kompisar vid elva tiden och jag har precis ätit värsta goda frukosten framför några avsnitt av GG. En väldigt bra start på morgonen! Idag ska jag bara ta det lugnt första delen av söndagen, sen vid fyra ska jag på träning.

 

Familjevänner jag känt hela livet



Ikväll ska jag och mamma åka ut till några familjekompisar. Det är mammas bästa vän sen när hon var liten och därför har jag känt Lotti och hennes barn hela mitt liv. Ovanför ser ni två bilder för typ åtta år sedan, det är jag i rosa-röd klänning och ett av barnen Stella är bebisen i blå klänning. Jag vill tillbringa kvällen med dem, men jag ska såklart försöka att klämma in något inlägg åt er. ♥

Lördag


weheartit.

Hej! Idag vaknade Lova och jag ungefär vid halv nio och vi fixade frukost för hela deras familj. Lite senare tog vi på oss ytterkläder, tjocka vantar och mössor för att åka pulka och fotografera i snön, tyvärr tog kameran slut på batteri men annars var det jätteroligt! Sen tog vi det bara lugnt innan hon skulle träffa Ella.
Har precis sett på ett avsnitt av GG som var hur bra som helst och druckit en perfekt hallon smoothie, innan det städade och fixade jag i rummet.

Nuttistuttis på bilderna ♥


Idag är det fredag, och jag har haft bra dag och framförallt en väldigt mysig kväll! Efter skolan bjöd Tilde hem mig på tårta som var över från hennes brors födelsedag. Sen var det löpträning och efter den så följde jag med Lova hem. Vi duschade på direkten, sen fixade vi hemmagjord pizza innan deras gäster kom. Under kvällen har vi kollat på film med gottigheter och bara myst runt.

Just nu ligger vi i sängen brevid varandra och pratar om allt. Det fortsätter vi nog med i några timmar eftersom att vi kan ta en lång sovmorgon imorgon. Snart trillar jag nog ner på golvet, men sen flyttar jag ner till andra delen av sängen och så sover vi skavfötters. Bilderna på Lova är bara så otroligt söta! Har ni haft en bra fredag?

Hos Tilde innan träning



Hej! Idag gick jag till skolan som vanligt och kände mig frisk, pigg och glad. Det är faktsikt skönt att komma tillbaka till skolan och de vanliga vardagarna efter att ha varit sjuk. Just nu är jag hemma hos Tilde, vi har skypat lite och nu ska vi äta innan vi ska iväg på träning.

Allmänt om mig

Jag tänkte börja med min lilla lista och den första punkten är Allmänt om mig. Jag heter Filippa och är en tjej som är elva år, tolv i april. Min familj består av min mamma, pappa och min bror Douglas. Fast mina föräldrar är skilda sen några år tillbaka, eller de skildes och flyttade ihop igen men skildes igen oktober 2010. Jag bor på en ö i Stockholm i två olika hus och jag trivs jättebra här. Mina intressen är att umgås med kompisar, fotografera och att träna gymnastik, fotboll och tennis.

Lite fakta som inte är så viktig är att jag är runt 143 cm lång, jag har 34 i skostorlek, min ögonfärg är blå och så har jag brunt lockigt hår. Jag har ingen speciell favoritfärg, mitt favoritdjur är hund och min favoriträtt är lätt sushi och tacos.

Varmt eller kallt?
Sommar eller vinter?
Katt eller hund?
Villa eller lägenhet?
Godis eller chips?
Coca cola, fanta eller sprite?
Pizza eller sushi?
Sandstrand eller klippor?
Film eller bok?
Slarvig eller ordentlig?
Lycklig eller olycklig?



Första februari

image descriptionimage description

Hej!
Idag är jag hemma från skolan, men det var mest för att vila upp mig och få bort det sista av all sjukhet i mig. Jag hoppas att jag är frisk och pigg imorgon! Iallafall, jag har precis duschat och det var verkligen skönt kan jag tala om! Jag har skruttat runt i min pyjamas i hela fyra dygn utan att ta av mig den, så det var på tiden att fräscha upp mig. Jag har precis pratat lite med Tilde i telefon som också varit sjuk och nu tänker jag sätta igång med pluggandet, jag tror att vi har biologi prov imorgon..

RSS 2.0