18/5, Kristihimmelfärd



Fredagen den 18 maj på Kristihimmelfärdshelgen var jag på Gröna Lund tillsammans med tre kompisar, Wille, Oskar och Tilde. Det var så otroligt roligt! Vi kom dit när det öppnade och fick då gå en bakväg och var inne först av allihopa. Vi sprang till Insane, och sen under hela dagen åkte vi också Jetline, Twister, Frittfall, Extreme, Insane, Pop Expressen, Vilda musen, Blå tåget och dessutom så gick jag och Tilde spökhuset utan killarna. Det var så sjukt läskigt! Det var i någon attraktion som vi mötte en skön kille som typ trodde att vi var bästa vänner och låg och solade i "karusellen", Tilde vet vem jag menar, haha! Senare mot kvällen mötte vi upp Klara och Märta och åkte lite med dem och när vi skulle köra Twister skulle vi hoppa lite före i kön och ställa oss med killarna, men då blev en kille i 20-årsåldern jättesur och gjorde massor av blickar, sa till dem som stog vid bergodalbanan.. Herregud, vad det var pinsamt läskigt! Under dagen klämde vi även in massor av skratt, kebab-lunch, remmar, chips och tusen mer saker. Det var iallafall bästa dagen!

Klockan sju ungefär var vi framme hos några familjekompisar till Tilde, där vi åt middag och umgick med dem andra barnen som var där. En som heter Hanna i våran ålder var vi mest med, och hon var verkligen jättesnäll! För det mesta så busringde vi typ i två timmar, men även så spelade vi fotboll och tänkte måla ansiktsmålning med turspennor, haha! Kom hem runt tolv och då la vi oss i sängen och pratade.
Kommentarer
Postat av: Marie

Just nu har jag en veckans blogg tävling på min blogg! Var gärna med! Skulle bli jätte glad! + Alla som deltar får en garanterad länk!



http://ariems.blogg.se/2012/may/avslutad-och-pa-igen.html#comment

2012-05-29 @ 19:20:07
URL: http://ariems.blogg.se/
Postat av: klara <3

Hahahahah! Det var såååå kul! Puss och kram <3

2012-05-31 @ 21:29:54
URL: http://klarasunneborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0