Sista dagen i november


Hej! Redan onsdag och här sitter jag trött och sugen på varm choklad i mörkret framför datorn. Tänkte inte göra något annat än att bara ta det lugnt ikväll, kanske börja trixa med en ny design och duscha mig fräsch. Jag är verkligen jättetrött, somnade två timmar senare igår än vad jag brukar och vaknade tidigt också.

Runt i området


Hello! Har varit hemma i en halvtimme nu efter att ha varit i hela området där jag bor. När jag var påväg hem från skolan cyklade en kille i min klass förbi och sa att dem hade äggat mitt hus och sen hade dem inte gjort det och då blev allt tokigt. Iallafall, snart måste jag sätta igång med mina läxor och ta något att äta. Sen ska jag på balett istället för träning med gruppen.

Söndag

Jag har haft en mysig och slapp dag den här söndagen. Kollade jag på film med mamma, halvsov i soffan och fixade lite här hemma tills halv tre. Då tog jag en prommenad till tempo där jag mötte upp Tilde, sen kom ett gäng andra kompisar också och vi stod och snackade utanför med chokladkalendrar i handen.

Nu tänkte vi tända lite ljus, ta fram lussebullar och dricka te framför Gustavssons tre trappor. Sen lägger jag mig nog på direkten, jag är hur trött som helst. Tar förresten tillbaka det där med att jag sa att jag skulle blogga en del idag. Godnatt ♥

Home

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat något i helgen, men har varit i Umeå och tävlat som jag berättade för er om jag minns rätt. Har varit hemma i drygt tre timmar nu och bara strosat runt hemma och det ska jag fortsätta med hela dagen. Lite senare kanske jag ska dra till tempo och ta åt mig en gratis chokladkalender. Redan första advent idag ju. Tror iallafall att det blir en del uppdatering idag, låter det bra?


Mitt överdrivet bästa lag och jag ♥

RC2

En tjej frågade mig om jag kunde skriva lite om tävlingen som var i helgen och det är klart att jag ska fixa ihop ett inlägg om det..

För det första kan jag säga att jag inte var med och tävlade i helgen, då jag åker med hälften av laget till Umeå och tävlar snäppet svårare nu i helgen. Iallafall så tävlade dem på lördagen och dem var hur duktiga som helst. Inga fall på både tumbling och trampett och alla voltade så grymt. Friståendet såg också bra ut. Här kommer filmer som jag tror ni vill se, haha..

23/11

Igår träffade jag Vera, Anna och Lova i deras skola. Drog till biblioteket och där pratade vi för det mesta och skrattade även fast det ska vara tyst på ett bibliotek, hihi.. Sen sprang vi runt i centrum lite och testade lösnaglar i H&Ms fönstret. Tog bussen hem till pappa och åt middag och pluggade.

Ingen bild

Hej! Jag är hemma från skolan idag, känner mig lite småsjuk och vill vara helt frisk till helgen. Just nu är jag hemma hos pappa och kommer nog vara det hela dagen tills mamma hämtar mig. Ska försöka sova någon timme också och bara ta det väldigt lugnt. Hinner även blogga en del också, bra va?

Tisdag

image description


Hejsan!
Har precis glufsat i mig två pannkakor med glassen av smaken lingon och kex, perfekt innan träning med massa fristående.


Idag var det hamburgare till lunch, pjästräning, matte, svenska och sista timmen trampett på idrotten, rätt skön tisdag faktiskt. Sen hade jag utvecklingsamtal och det gick bra.


Jag mobilbloggar just nu, hinner inte starta datorn för nu måste jag byta om och sen ska vi ner till pappa och hämta tåskor innan mamma skjutsar mig till träningen. Hörs!

Angående min design

Jag vet att jag har haft min design jättelänge nu och jag vet att den inte ser så vidare bra ut. Just nu ser min blogg rätt kladdig ut tycket jag, måste verkligen fixa en ny snygg och stilren design. Ni får leva med denna design ett tag till, förlåt..

Tired day


Hej!
Har varit hemma i två timmar nu och har ätit middag och tagit det lugnt. Idag var det tråkiga lektioner i skolan och jag var lite trött och seg som jag alltid är på måndagar. Efter skolan hade iallafall Amanda och jag tennis, sen vid halv fem fick vi skjuts hem av mamma. Skippar min fotboll ikväll, känner mig lite småsjuk..

Fyra smaker


Har precis dragit mig upp ur soffan där jag legat och tittat på tv ett tag och innan det åt jag middag. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig med hårinpackning osv. Sen blir det tvtittande och godis, har redan smakat mina smarriga godis kulor av smakerna tuttifrutti, cola, surt och blåbär. Så himla gott ♥

Heldag i hallen


En bild på mig och dem i mitt lag, nya linnen med tryck som hör till dem två tävlingarna, i helgen och nästa helg.

Hej! Idag har jag varit gymnastikhallen från halv tio imorse och kom hem för en stund sen. Först kollade jag på mina lagkompisar som tävlade i första poolen och dem var verkligen jätteduktiga. Nu får vi bara hoppas på att dem kommer till finalen imorgon. Sen var jag i kafeterian i fyra timmar och hade det roligt med Lova och Saga.

Just nu så pratar jag med Anna och bara tar det lugnt. Ska göra det hela kvällen, om det nu kommer gå då Douglas har en kompis som sover över. Haha..

Dagen vi alla älskar

Äntligen fredag säger jag bara! Fast måste säga att veckan faktiskt gått snabbt och vart allmänt skön, men man blir ju alltid lika glad när det är helg och fredag. Sen är fredagar ganska sköna, även fast det är vår senaste dag. Slutade med idrott där vi hoppade trampett och sedan en smoothie på gården.

Skansen



Hejsan! Idag var min klass och jag på Skansen och det var inte alls så roligt. Trodde att vi skulle få kolla på djur, men sen visade det sig att vi skulle få veta mer om hur människor och djur ger värme. Som matsäck hade jag med mig rostbiffsmacka och apelsinfestis, mums..

Slutade skolan för drygt två timmar sen och städerskan har varit här. Om en halvtimme måste jag fixa något att äta och byta om, träning ikväll och genrep för tävlingen som kommer. Kul som vanligt.

Wednesday

Hej! Jag har suttit i någon timme nu och bara tagit det lugnt och kollat i nya skolkatalogen. Idag är det onsdag och det var en helt okej dag om det gäller plugget. Förhör i SO, engelska, matte och musik. Snackar med Lova och Moltas som är hennes lilla brorsa just nu. Jag är läxfri hela kvällen, förutom en snabb svenska läxa så det är skönt.

Skype

Nu är jag hemma från en lugn skoldag och sitter och pratar med sötaste Lova. Idag har det varit en härlig novemberdag, soligt men kallt som tusan. Jaja, ikväll har jag friståendeträning och måste även plugga till miniprovet i SO som är imorgon. Hörs!


Måndag



Hello! Idag är det måndag och det var inte så farligt som jag trodde imorse när jag låg och snoozade i sängen. Men efter min slöjd fick jag reda på att det hade brunnit i min skola vid ett eluttag, men det var ingen större brand som turen var.

Har kommit hem från min tennis nu, och ska äta pyttipanna innan det är fotbollsmatch mot två år yngre tjejer. Det är vår andra match under hösten och det ska bli jätteroligt.

Min helg

I fredags sov Lova hos mig. Tvtittande, snacks och dricka, skratt, volter på mammas soffpallar och massa mysande var vad som hände den kvällen. Somnade runt tolv i min säng bland mina kuddar.

Lova och jag vaknade halv elva och drack smoothie till frukost. Under dagen tog vi bara det lugnt, men vid fyra hade vi extra träning. På parkeringen efter träningen mötte Lovas farmor och farfar oss och vi åkte till videobutiken för att hyra film och handla godis. På kvällen hade vi laddat upp med chips, godis och päronfestisar framför filmen Min låtsasfru. Sen låg vi och pratade i sängen stund innan vi somnade. Hennes farmor och farfar var jättesnälla och mysiga.

Idag vaknade vi nio ungefär och jag skickade direkt iväg ett långt sms till min pappa på farsdag. Sen bjöds det på en jättemumsig frukost med rostat bröd, ägg, frukt, varm choklad och trevligt prat. Elva var det träning och efter den drog alla i gruppen hem till Saga. Där blev det pizza, snack, pepp för dem två tävlingarna som är snart och skrattande såklart.

Jag har haft en hur mysig helg som helst som jag mest tillbringat med Lova ♥



Söndagstrött


weheartit.

Hej! Förlåt för sämst uppdatering under helgen, tänkte slänga in ett inlägg om vad som hänt lite senare. Men det har faktiskt varit ganska skönt med en bloggfri helg.

Just nu ligger jag i sängen lite halvt trött och proppmätt. Ska kolla om jag har något plugg som måste göras ikväll, annars blir det bara att ta det lugnt.

Hallonsmoothie



Nu har Lova och jag varit vakna i lite mindre än en timme och druckit hallonsmoothie till frukost. Så himla skönt att sova till halv elva på en lördagsmorgon. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske bara softar eller träffar någon. Ha en bra lördag!

Bästis hela helgen



Hejsan!
Fredag är det idag och det är verkligen så skönt med helg. Dessutom är det den elfte i elfte tvåtusenelva. Dagen har iallafall varit skön, började med hemskunskap och fortsatte med hyfsade lektioner. Runt halv fyra mötte jag upp Lova vid bussen och nu är vi hemma hos mig efter en prommenad i höstmörkret till affären. Hon sover här ikväll och imorgon sover vi hos hennes farmor och farfar. Jättemys helg ♥

Torsdag

Hej allihopa! Idag har det varit dimmigt ute och då känns det bättre att sitta inne i klassrummet och plugga. Har varit hemma någon timme nu och har ätit vaniljbulle och skrivit svenskan. Om en halvtimme blir det mat för min del innan träningen.

Bonde och choklad



Jag har varit hemma en stund nu efter att haft en både rolig och mysig eftermiddag med Lova. Pratade, höll på med datorn och busade med gulliga Guske. Slutade med att vi tre låg på golvet i hallen och kittlade varandra, Guske på rumpan. Haha, så himla söt och rolig kille.

Just nu kollar jag på Bonde söker fru och äter choklad. Hörs imorgon!

Hos Lova


Hej! Nu är jag hemma hos Lova och åt mellis för en halvtimme sedan. Innan det så mötte jag henne på tågstationen och tog en prommenad med Smarty hem hit. Stannar här ikväll och har det mysigt med Lova. Känns som att vi alltid är med varandra på onsdagar.. ♥

8 november



Idag så var det en mer skön dag i skolan än vad det var igår. Jag drog hem när vi hade slutat och direkt här hemma gjorde jag en smoothie och blev klar med en läxa vi har till imorgon. Har precis ätit en snabb middag och ska snart byta om till min friståeende träning. Får se om jag bloggar mer idag, förlåt att jag uppdaterar så dåligt men min tid räcker inte till helt enkelt.. Hur har eran tisdag varit?

Suck


Hejsan! Kom nästan precis hem från en vanlig tråkig måndag.. Så tråkigt att man ska bli dränkt i allt plugg efter höstlovet. Jaja, man får väll bita ihop och längta till nästa lov. Snart ska jag sätta mig och plugga någon läxa, lite senare blir det pyttipanna innan sista utomhusträningen med fotbollen.

Tired sunday


weheartit.

Godkväll! Idag var det först träning som gick rätt så okej, var bara lite trött sisådära. Sen så när jag kom hem åt jag först kebab och sedan satte jag på en film med pappa. Just nu lagar pappa smarrig köttfärssås med spagetti och jag sitter här i mörkret vid datorn.. Jag orkar verkligen inte med tanken på att det är skola imorgon.

Snabbt inlägg.

Sitter och äter en skål flingor med mjölk vid datorn och ska om några minuter börja byta om till träningen. Blir nog en massa ström och träning till dem två tävlingarna vi har den här månaden. Sen får vi se vad som händer efter träningen.. Men nu måste jag byta om och fixa mig och fixa det jag behöver för träningen idag.

14.18

Det har varit en väldigt chill dag den här lördagen, tvtittande, duschande och messande med kompisar. Men snart måste jag byta om till kalaset då jag strosat runt i raggsockor och pappas stora kofta hela dagen, hihi.. Jag hoppas att jag hinner blogga mer idag. Hörs!


Water For Elephants


Filmen Water For Elephants var nog en av dem bästa filmerna jag sett hittils. Så himla fin och igenomtänk. Rolig, sorglig, läskig och spännande var den under hela filmen och därför blev den verkligen grym. Jag rekomenderar denna film starkt till alla ♥

God morgon



God morgon! Har precis ätit en enkel frukost och innan det kollade jag på tv. Idag tror jag att det blir en chill hemmadag för från eftermiddagen till natten händer det massor. Klockan tre ska vi på 40års-kalas och efter den ska vi ha gäster här hemma. Men under dagen kommer jag kunna blogga.

Svar

SVAR Här är en länk till hennes blogg, mittlivsomlova.blogg.se.

SVAR Nej, det gjorde jag inte. Oftast när jag fixar outfits, så har jag inte dem själv utan tar kläder som jag tycker är snygga. Jag skriver om jag köper något nytt, under kategorin Shopping.

Min eftermiddag


Seriös bild på Lova och Ella.

Hej allihopa! Nu sitter jag här vid datorn efter en mysig eftermiddag med Ella och Lova. Dem var här runt halv tre och då hoppade vi studsmatta tills det blev jättemörkt ute. När vi kom hem satte vi oss i tre gosiga fotöljer här hemma hos mig och spelade på mobilerna.

Dem stack iallafall för kanske en halvtimme sedan och snart ska jag äta middag och sen blir det fredagsmys i soffan.

Mina sömntutor

Godmorgon, har ni sovit gott? Nu har jag varit vaken i kanske två timmar, men legat och degat i täcket ett tag men har också klätt på mig och ätit frukost. Idag ska jag troligtvis vara med Lova och Ella, men dom ringer aldrig dom sömntutorna ♥

Halvgammal bild som Lova tagit.

Torsdag


Just nu så lyssnar jag lite på musik och fixar mig. Idag ska jag träffa Hannah och Elsa i stan och vi ska äta sushibuffé på Rice, himla trevligt. Får se hur länge vi stannar där, vi kanske kollar runt lite i butiker också, men framförallt gäller sushilunchen. Haha. Ha en mysig torsdag!

Sura bilar


Om ni inte redan visste det så älskar jag sura bilar, så himla gott. Häromdagen satt Lova och jag framför en film med sura bilar och jag kunde inte låta bli att fota dom. Blev rätt nöjd med bilden också, ljus och fin. Men vad tycker ni?

Ringaren i notredamm


Jag är nu hemma hos pappa igen efter balett och en fika hos mamma. Baletten var fin och hätfig att se, men höll nästan på att slumra till av den musiken som spelades, pinsamt. Sen drog alla hem och jag till mamma där jag fikade och kollade på tv. Nu hade jag tänkt att bara ta det lugnt och byta om till skönare kläder.

Balett

Hej! Nu har jag fixat mig, bytt om och är redo för att ta bussen och möta upp alla i gruppen. Ska på balett och jag tror att det blir jättekul. Senare har jag inga planer, kanske är med någon kompis eller så.

Mörka färger

Uggs.H&M.Abercrombie.

Nu är det första november och hösten är här på riktigt nu, snart börjar även vintern rulla in. Själv har jag redan börjat använda både min vinterjacka och mina vinterskor och jag ser på stan att det är många som också klär sig i den stilden. Outfiten tycker jag är mysig med dem mörka färgerna.

Har iallafall kommit hem från träningen nu och har ätit dumplings med pappa, så himla gott. Tänkte städa lite i mitt rum och sen kolla på tv. Vi hörs imorgon, ska på balett med gruppen men hoppas på att hinna blogga innan. Godnatt ♥

Frukost

weheartit.

Jag och Lova vaknade under täcket och hoppade in i duschen direkt, nu har vi på oss morgonrockar och äter frukost. Idag ska vi nog för det mesta ta det chill och baka till träningen, strosa runt i myskläder. Skönt med en dag där man bara tar det lugnt!
RSS 2.0