Lovely day



Hej! Dagen började med scones till frukost och studsning i morgonrockar för mig och Lova. Runt tolv tiden så träffade vi Mathilde som är Lovas granne och vi fotade lite innan vi gick hem till henne. Där åt vi glass, solade på deras terass, körde longboard, pratade, skrattade och såklart att vi var med lilla lurvbollen Bosse, deras hund. Vi kom hem för kanske en timme sen och har suttit ute och fikat precis. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar det här vädret, man riktigt kände hur solen stekte på våra ansikten när vi låg i solstolarna!

Ikväll är det valborgmässoafton, och det ska vi fira hemma hos några vänner med två eller tre andra familjer. Det är ju också majbrasan ungefär vid åtta, och där träffar man alltid så himla mycket kompisar, så det är riktigt roligt! Men mamma kommer om en timme och hämtar upp mig, så nu vill jag umgås det sista för idag med bästis.

Yesterday



Igår bloggade jag inte, därför tänkte jag berätta lite om hur gårdagen var. Jag var i hallen redan vid nio för att vara med mitt lag som skulle tävla under dagen. De tävlade i fristående, tumling och trampett och var riktigt bra i alla grenar, men tyvärr så räckte det inte till någon medalj. Jag är hur stolt som helst över mina tjejer, och de körde som tusan, så enligt mig var de värda en guldmedalj i alla tre grenar! Efter tävlingen följde jag med Lova och hennes familj till ett café där vi åt en kyckling och fetaost foccatia och delade på en bägare med tre kulor av glass. Hela lunchen var otroligt god! Vi hoppade studsmatta och jag klarade flickis på ett ben, körde runt varandra i en skottkärra, skrattade tills vi nästan grät, mycket och så låg vi i hängmattan och pratade. På kvällen gick vi över till deras grannar, det blev god mat, film, pinsamheter och massor av mys med deras obeskrivligt söta hund Bosse. En extremt bra dag!

Just sayin'



Du ska inte tro att jag inte vågar krossa dig ifall du inte låter mitt hjärta vara helt. Ingen kan få mitt hjärta i tusen bitar lätt, det krävs hat och ord för att ens få mig att känna att det börjar rasa bitar.

Blogresponse


Jag vill påminna er om att jag faktiskt har blogresponse för er läsare! Min kompis hjälpte mig redan i somras att få ett konto där, men har typ glömt bort det och vill därför börja med det igen. Jag tycker att det är så smidigt och bra om ni har några frågor eller undrar något, så kan ni fråga hur mycket som helst! Om det underlättar för er kan jag sätta in en frågelåda i menyn, annars kan ni trycka på bilden för att komma till min sida. Tycker ni att blogresponse funkar bra?

Härlig morgon

Godmorgon! Just nu sitter jag i bilen påväg hem från Lottie, jag ska bara hem och byta om lite snabbt innan jag ska vidare till en kompis. Jag har haft en härlig morgon tillsammans med allihopa! Vi tittade på film, åt en riktigt god frukost, hoppade studsmatta med mamma och Stella och låg och solade på terassen. Termometen visade på 28.3 grader ute i solen imorse, har ni känt den otroligt sköna vårvärmen som är i luften? Jag hoppas att vädret håller sig hela dagen, så att jag och Livia får en underbar dag! Vi hörs mer senare!

 

Twins

image description
Tilde - Skjorta, GinaTricot / Shorts, Hollister / Tunna strumpbyxor, H&M / Converse Filippa - Skjorta, Hollister / Shorts, H&M / Tunna strympbyxor, H&M / Converse

Idag kände jag och Tilde för att klä oss likadant, men med lite olika färger. Jag tycker det var längesen jag la in en outfit, så nu får ni dagens + Tildes outfit. Det blev tunna strumbyxor, shorts och en nerstoppad skjorta i shortsen. Tilde körde på en ljus skjorta och jag på en med mörka och starka färger. Det var faktiskt roligt att gå klädd likadant som Tilde, det måste vi göra igen! Vad tycker ni?

Så glad



Hej! Jag är så otroligt glad idag! Jag och Tilde visste redan imorse att det skulle bli en bra fredag, och den kommer fortsätta att ligga på samma nivå! Första lektionen i skolan var hemkunskap där vi gjorde äppelwok med vaniljsås, och sen rullade dagen på rätt snabbt. Fredagar är ju konstigt nog vår senaste dag! Kom hem vid tre-tiden och hämtade direkt hörlurarna, filten och kakorna och la mig i gräset och solade i shorts och linne. Det var så härligt, hoppas att våren är kvar nu!

Ikväll ska vi till min gudmor och hennes familj och ha myskväll! Det blir tacos, film, gos med deras kaniner, skratt och mycket mer, vi hittar alltid på tusen saker tillsammans. De är riktiga busungar alltså! Jag tar iallafall med mammas dator dit, så jag ska försöka blogga lite under kvällen. Hur har eran fredag varit?

Plus +

♥ Våren är här nu, jag ligger i shorts och linne och solar, underbart!
♥ Det är fredag och långhelg, fyra dagars ledighet!
♥ Mitt ben blir bättre och bättre, snart kan jag slänga bort kryckorna!
♥ Det är tävling i helgen, och alla i min grupp är verkligen bäst, så tävlingen kommer vara en dans på rosor för dem!
♥ Jag fick låna Tildes plattång idag, så jag har haft rakt hår hela dagen, ser ut som en helt annan person verkligen!

26 april

Hej! Jag har haft en jättebra dag! För det första så hade vi ingen vanlig skoldag, utan vi var på Eriksdalsbadet med alla femmor och det var rikigt roligt även fast jag inte kunde åka ruschelkanor och sånt där, men jag satt i bubbelpoolen och i de andra poolerna. Efter skolan så var jag med Tilde hemma hos mig, vi gräddade våfflor som vi sedan satt och åt samtidigt som vi skrattade och pratade om allt möjligt. Just nu är jag på träningen, jag ska köra lite styrka men jag sitter istället med Lova och tittar på när våra kompisar kör gärnet. De är så otroligt grymma, det är ju tävling i helgen för båda lagen! Jag ska sova hos Tilde ikväll, men vi kanske hörs lite senare! Ha det bra!

Pink flower


Fotograf: Sofia, Canon EOS 550D + standard objektiv Stilleben: Blomma

Den här otroligt vackra bilden tog Sofia på mina nya rosa blommor när vi var med varandra i lördags. Jag kan tycka att det är lite tråkigt med natur bilder, t.ex. på blommor, träd och svamp, men den här bilder gillar jag riktigt mycket! Det bästa var att jag inte behövde redigera den så att den skulle se finare ut. Sofia är dessutom helt sjukt bra på att fota, speciellt på att få fokus. Vad tycker ni om den här blommiga bilden?

Anna & Ella

Hej! Just nu är jag hemma hos Ella tillsammans med Anna. Jag tog bussen hit direkt efter skolan och vi har för det mesta skrattat och pratat, men även ätit kakor som vi doppade i mjölk, tagit fula bilder och sånt där, haha! Jag hade iallafall en bra dag i skolan, inget speciellt hände direkt, men på rasten satt vi faktiskt och sola på en bänk. Ska hem om en timme ungefär, så nu ska jag umgås med Ella och Anna. Jag är helt pluggfri ikväll, slipper geografi förhöret imorgon, så jag bloggar mer hemma. Hoppas att ni haft en bra dag!

Stay strong



Det blöder i hjärtat på mig, för jag är så otroligt ledsen för det som hänt dig. Jag har också suttit där och hört mina föräldrar säga att de ska separera, och jag vet hur hemskt det känns, men det blir bra i slutändan. Det är jobbigt att gå igenom det här, men jag har gjort det två gånger och jag har klarat det. Du är stark nog för att inte falla ihop, idag kunde vi skratta tillsammans till och med. Det jag vill säga med det här inlägget var att jag alltid finns här för dig, och att du kan dela alla känslor, tankar och ord med mig, allt du säger stannar inne i mig. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, om du lämnar mig är den platsen tom, ingen kan ersätta den. ♥

Tilde, Elli och Moa



Hej! Jag har inte bloggat tidigare idag p.g.a att jag har velat tillbringa hela dagen med mina kompisar. Min skoldag var skön, och jag fick faktiskt rätt så mycket gjort när det gäller plugg. Efter skolan började jag gråta, och sen mötte jag upp Tilde tillsammans med Elli och Moa och hon fick en stor kram av oss alla tre. Jag berättar i ett annat inlägg vad som hänt lite senare.. Vi hade det iallafall det otroligt mysigt och roligt under hela tiden, det var längesen vi gjorde något alla fyra! Vi pratade i typ två timmar först, sen bakade vi kolakakor, lagade fiskpinnar, skrattade och massa mer. Vilka fina vänner man har alltså!

Idag är en bra dag, idag är det bra


Hej! Dagen började med att jag, mamma och pappa åkte till sjukhuset och tog bort mitt gips. Vilken underbar känsla alltså! Dock så började jag gråta för att jag var så himla rädd för att gå på benet igen, varför vet jag inte riktigt.. Sen drog jag till skolan och hade en lektion som var slöjd innan det hände en sak som jag kanske inte ska ta upp här. Jag gick hem direkt och har bara tagit det lugnt och det ska jag fortsätta med ikväll också. Dessutom så börjar våren komma igen så jag har haft en väldigt bra måndag.

Tomorrow



Imorgon är det inte vilken måndag som helst, utan det är den 23 april 2012 och gissa vad som händer imorgon klockan tjugo över nio? Jag får ta bort mitt gips, förstår ni vilken härlig känsla det kommer att vara? Jag kommer säkert gå runt med ett stort smile på läpparna hela dagen imorgon. Jag kommer äntligen bli fri från det här dumma, kliande och jobbiga gipset. Jag kommer känna mig som en fri fågel. HERREGUD!!!

Puppy eyes

Fotograf: Filippa, Canon EOS 550 + standard objektiv Modell: Sofia Redigering: Filippa

Jag är helt kär i Sofias ögon, så otroligt fina! ♥

Sometimes, music is your best friend


Här ovanför har ni fem låtar jag lyssnar väldigt mycket på just nu. Jag kände att det var längesen jag la upp låtar till er, så här har ni ett par. Jag har tagit bilden, så ta gärna inte den utan att fråga. Lyssna och njut! ♥

Söndags-mys-skype


Jag har pratat med Lova typ hela dagen och eftersom att det var så längesen vi skypade såhär en hel dag har det varit lite extra mysigt och skönt att kunna prata så mycket om allting med henne. Men nu ska jag sätta på en film och med en kopp te medan jag hör regnet knastrar mot rutorna. Jag älskar regn ibland, det är så otroligt mysigt bara! Hur är det med er en söndag som denna? Stora kramar ♥

Vad ska vi göra i The Challenge?


Kommer ni ihåg att jag gjorde ett inlägg för ett tag sen där jag skrev om "The Challenge"? Jag och Lova skulle göra utmaningar varje gång vi var med varandra och sedan filma det och lägga ut filmen på bloggen. Det har tyvärr inte blivit av än, men nu är vi sugna på att göra massor av roliga och galna utmaningar! Förra gången fick ingen av oss kommentarer på vad vi skulle kunna göra för något, så därför måste ni kommentera jättemycket den här gången på båda våra bloggar eftersom att vi tar emot förslag från båda bloggarna och vi ska absolut försöka göra allt ni vill! Tänk på att det är ni som ska få skratta lite, och se hur mycket jag och Lova skrattar tillsammans! Vad vill ni att vi ska göra i The Challenge?

I'm ready for this sunday


Hej! Vi hade ju gäster här igårkväll, och det var trevligt med god mat, film, godis, prat och tv-spel. Dem drog vi halv tolv tiden, och då satt jag framför tvn med lite jordnötter innan jag somnade någon timme efter det.. Jag vaknade lite innan halv elva idag, men gick inte upp förrän halv tolv kanske och åt en god frukost med familjen. Jag har precis blivit klar med alla saker jag gör på morgonen och är nu redo för en söndag som kommer spenderats hemma för att ta det lugnt. Lite skype, GG, fika, plugg, bloggning och sånt där. Det ska bli hur skönt som helst faktiskt, men vi hörs under dagen!

Heart to heart

Fotograf: Filippa, Canon EOS 550D + standard objektiv Modell: Sofia Redigering: Filippa

En av jordens finaste


Just nu lyssnar jag på lite musik och väljer kläder inför kvällen då det kommer gäster hit om någon timme, men det är ju det att jag bara kan ha mjukisbrallor plus att typ alla mina kläder är hos min mamma, men jaja. Sofia åkte för en timme sen ungefär, vi har verkligen haft en underbar lördag tillsammans! Vi har tittat på film, ätit massor av godis, pratat, fotat lyckade inspirations bilder och såklart pratat om allt mellan himmel och jord som jag kan göra med henne. En av jordens finaste tjejer är vad Sofia är.Ikväll får vi som sagt två familjer hit på middag, inga i min ålder tyvärr, men det ska nog bli bra ändå. Jag ska försöka att hinna blogga lite mer under kvällen, men mer än ett inlägg till kan jag inte lova.

Soooofia


Hej! Igårkväll somnade jag redan vid halv elva och sov därför bara till halv nio imorse. Jag åt lite frukost och städade rummet innan Sofia kom hit till mig. Hon pluggade lite medan jag lekte lite med hennes kamera och sen fotade vi även lite bilder tillsammans och mer lär det bli under dagen. Snart ska vi gå till affären och köpa godis och sen fortsätta att ha roligt hela dagen. Vi kanske ska sova över ikväll, men vi får se! Ha en jättebra lördag!

Gymnastiken



Igår var jag som ni vet på träningen och tittade när mina kompisar i gruppen tränade som bara den så då passade jag på att fota lite med min iPhone. Jag fotade dem när de körde volter med skruvar på trampetten och det funkade även rätt bra med mobilen. Det jag ville komma till var att jag nu märker hur mycket gymnastiken egentligen betyder för mig.. Tankarna på att jag ska sluta hoppas jag inte ploppar upp i mitt huvud något mer. Dessutom så har jag så otroligt fina vänner i min grupp som gör mig så glad och vi har alltid så roligt ihop. Jag älskar gymnastiken ♥

I'm a friday smiley


Hej! Min fredag har varit hur bra som helst förutom att vädret gör mig så himla deprimerad. Jag vill inte ha regn och snö, utan sol, blå himmel och sommar! Iallafall, i skolan så hade vi bara två olika ämnen hela dagen och det var engelska där vi tränade på små pjäser och bild så för mig blev det en väldigt skön dag + att vi inte hade någon idrott och fick därför sluta drygt en timme tidigare. Direkt när jag slutat gick jag hem till mig tillsammans med en kompis och vi fikade framför ett avsnitt av gossip girl innan hon gick hem. Helt perfekt när det regnar som tusan utanför ju!

Ikväll ska jag ha en mysig kväll tillsammans med pappa, det blir säkert god mat, film och självklart massa gottigheter till det. Som ni märker så tillbringar jag oftast mina fredagskvällar hemma, men det är så skönt att bara ta det lugnt. Jaja, nog pratat om det. Hoppas att ni får en fortsatt bra fredag!

19 april


Hej! Jag har haft en jättebra torsdag. Skolan gick rätt fort med sköna lektioner, men herregud, vad jag, Tilde och några killar i klassen inte är omtyckta av våra lärare, haha.. Efter skolan så drog jag och Tilde hem till mig och vi skulle baka våra goda kolakakor, men vi hade inte alla ingridienser och sånt så de blev lite misslyckade, men goda iallafall! Vi har precis druckit en smoothie och ätit en toast och ska nu iväg på träning. Jag ska självklart inte träna, men jag följer med och tittar på mina kompisar i laget som kommer träna stenhårt inför de kommande träningarna. Tyvärr så tror jag att det inte blir någon mer uppdatering idag, men vi hörs imorgon!

I smile for you and I live for you

Fotograf: Dina, Nikon D40 + standard objektiv Modell: Filippa Redigering: Filippa

Det här är min nya profilbild på facebook, som faktiskt är från idag när jag och min kompis var ute och fotade en del porträttbilder. Den här bilden var en av de få bilderna jag tyckte blev bra på mig eftersom att jag ler på ett sätt så att jag inte ser tillgjort ut, lite svårt att förklara, det känns liksom bra med leendet på den här bilden.. Men det är bara det att jag är väldigt osäker på den, jag vet inte om jag är tillräckligt nöjd för att jag ska ha den som profilbild. Därför vill jag höra vad ni tycker och ni måste vara ärliga, jag lovar att ta det på rätt sätt och inte bli ledsen, är det en profilbild eller inte?

Mitt hår


Jag är så otroligt trött på mitt hår just nu. Alla mina kompisar säger att jag har så himla fint hår och vissa säger till och med att det ser ut som ett "ängel"-hår, men jag förstår inte riktigt hur dem tänker där. Jag vill ha mycket längre hår, en annan fräschare hårfärg i en brun nyans och inte för mycket lockar, men samtidigt så vill jag ha kvar mitt hår för jag trivs väldigt bra i det. Om ni har något tips på hur jag kan fixa mitt hår på ett rätt lätt sätt, skriv gärna en kommentar.. Tycker ni att jag passar i min nuvarande stil på håret?

Wednesday



Hej! Jag kom precis hem, och ska snart äta middag. Idag slutade jag vid två och sen åkte jag hem och pluggade och drack en blå bärs smoothie. Ungefär vid halv fyra tiden träffade jag Dina och vi gick på direkten ut och fotade med hennes helt otroligt bra systemkamera och fotade runt tvåhundra bilder tror jag att det var, haha.. Men sen hann vi även med att fixa lite på hennes blogg, prata, se på GG och så. Jag har haft en jättebra onsdag iallafall! Ikväll ska jag plugga, men jag ska försöka att slänga in något inlägg till er mer idag. Hoppas att eran onsdag varit bra!

Tisdag



Hej! Imorse fick jag en liten sovmorgon då jag skulle till doktorn och ta nya prover för att se hur det är med mig idag. Det gick jättebra där, förra gången visade det sig att jag hade en kraftig infektion i kroppen, men den var nästan borta idag. Sen kom jag lagom till rasten i skolan och hade en skön dag med helt okej lektioner. Efter skolan drog jag och Tilde hem till henne och bakade kolakaker och sen satte vi oss med saft och kakorna och pratade hur länge som helst, innan vi gjorde lite andra saker och mixade en lite äcklig kiwi smoothie, haha..

Nu är jag hemma igen eftersom att hon hade träning som jag brukar ha, men jag orkar inte åka dit och titta idag tyvärr, jag är så himla trött då jag låg vaken inatt i typ tre timmar för att jag inte kunde sova. Ikväll ska jag ta det lugnt, lägga mig tidigt och plugga lite engelska, kanske hinner med ett avsnitt av gossip girl också. Men nu ska jag äta middag, hoppas att ni haft en bra dag!

Inspirations collage


Här ovanför ser ni ett collage med lite inspirerande bilder. Jag vet att det är en blandning av motiv på bilderna, men det är det jag gillar starkt med det här. Bilderna har jag inte tagit själv, utan jag har hittat de på lite olika tumblr's och några av dem är även från weheartit. Själv tycker jag att collaget blev lite inspirerande, men enligt vissa är det säkert jättetråkiga och oinspirerande bilder.. Därför vill jag höra vad ni tycker? Och om ni vill ha någon bild är det bara att kommentera! Vill ni ha mer inspiration här i bloggen?

En måndag



Hej! Första måndagen i skolan på länge är nu avklarad och den har faktiskt varit helt okej för mig. Jag hade lite blandade ämnen på lektionerna, men för det mesta satt jag nog och snackade med lite kompisar och jobbade samtidigt. Efter skolan fick jag skjuts hem av min farmor och sen dess har jag inte gjort så mycket, glömde min matte läxa i skolan så jag är helt pluggfri, eller jag kanske gör lite svenska lite senare.. Jaja, jag får iallafall en lugn kväll. Vi hörs sen!

ILY


Tilde, du får mig alltid till att skratta. Några dagar efter jag hade brutit benet, då allt kändes som mest hopplöst, till och med då fick du mig att skratta. Jag hade inte skrattat eller inte ens givit något ett leende någongång innan det, men när jag bara fick umgås med dig och du sa dina roliga skämt, gjorde dina fina miner och kallade mig för din lilla skrutte rumpa. Då skrattar jag mer än någonsin. Vi skrattar alltid mer än vad vi andas när vi är med varandra, seriöst. Du är underbar!

PicMonkey.com


Jag tror att ni har förstått att jag använder mig mycket utav picnik när jag ska redigera bilder och även när jag gör bildcollage. Som de flesta vet så lägger picnik ner av någon anledning och det tycker jag är jättesynd eftersom att det är en sida där man kan redigera och fixa otroligt snyggt och proffsigt med sina bilder + att det är väldigt lätt. Men jag vill tipsa er om en annan plats på internet, nämligen picmonkey.com där det nästan fungerar precis som på picnik, vissa saker kostar dock och det är ju lite tråkigt då jag lånade en kompis konto på picnik så jag kunde köra med alla verktyg, men så är det.. Tryck HÄR för att komma direkt dit och börja redigera! Tips!

Flowers are the things photographers love



Det här är nog den bästa bilden jag har tagit på en blomma med min digital kamera. Jag gillar den faktiskt! Jag tog den här bilden den första juni förra året och nu har ju mina fotokunskaper utvecklas en del då jag börjat fota mer och mer med mina kompisar som har systemkameror och även själv. Jag valde den här bilden för att ni skulle få se ungefär hur mina foton blir med den kamera jag använder mig av, och som ni ser blir det fokus på bara på blomman och bilden blir ju faktiskt rätt bra. Eller vad tycker ni?

Godmorgon



God morgon! Jag har precis ätit en god frukost med pappa och farmor och nu sitter jag bara här i min pyjamas och tar det lugnt. Precis som vilken söndagsmorgon som helst, eller nästan.. Idag har hela min gymnastikgrupp träning hela dagen inför tävlingarna som kommer under våren, och jag skulle egentligen vara med på sista passet vilket är fristående och vara med och köra lite övningar. Min feber är helt borta, men eftersom att jag går på penicillin och inte får anstränga mig så skippar jag det. Så för mig blir det att softa hela dagen; plugga lite, se på film, läsa bok, prata med lite kompisar, fota lite, blogga och så. Sen ikväll ska jag faktiskt iväg till hallen för att titta på ett genrep av en elitgrupp inför en stor tävling. Det blir nog dagens höjpunkt, haha!

Lördagkväll



Idag valde jag att bara ta det lugnt hela dagen och ta den som den kommer. Det jag har gjort är typ att kollat på tv, lyssnat på musik och läst en tidning, fotat lite och bara chillat. Jag fick även en liten godispåse av Douglas där det innehöll allt möjligt helt i min smak och såklart blev jag sugen på att leka med godiset. Ovanför ser ni en liten bild på mitt konstverk, nej, nu låter det töntigt, haha! Till middag blev det tacos med mycket prat och skratt och under kvällen har vi tittat på tv, ätit godis och ostbågar. Just nu ligger jag i soffan brevid pappa framför en film som rullar på kanal 4, rätt rolig faktiskt! Men nu ska jag mysa lite med pappa som åker till Frankrike imorgon. Puss ♥

Marc by Marc Jacobs mobilskal



Jag hade tänkt att visa en av mina födelsedagspresenter innan jag visar allt i en videoblogg p.g.a att jag inte har alla på plats för att göra det nu. I ett av mina paket låg det ett mobilskal från Marc by Marc Jacobs. Ett svart gummi skal med vita pussmunnar på och jag älskar verkligen motivet på det även fast det är ganska enkelt! Jag har alltid velat ha ett skal från den här butiken eftersom att dem har en så speciell och unik stil så jag blev jätteglad när det låg inslaget i ett silvrigt paket! Gillar ni det?

Sisters

Fotograf: Jag och Saga, Canon EOS 500D + standard objektiv Modeller: Tilde och Olivia Redigering: Filippa

Farmor


Hej! Imorse vaknade jag klockan halv elva och det var hur härligt som helst med en lång sovmorgon! Sen dess har jag ätit lite frukost, duschat, kollat på tv och fixat lite här hemma. Snart kommer min farmor hit och det är även hon som är på bilden tillsammans med mig och Douglas när vi var små. Idag får vi se vad vi gör, men något roligt blir det säkert. Jag mår iallafall mycket bättre idag, lite ont på vissa ställen men nästan helt feberfri vilket är jätteskönt. Men nu plingar det på dörren, vi hörs under dagen. Ha en fin lördag!

13 april



Hej! Imorse vaknade jag upp som en helt ny tjej om man jämför med igår. Då kunde jag inte hoppa på kryckorna, var för svag i mitt andra ben som inte är brutet så kunde inte hoppa på ett ben, kunde inte äta eller dricka själv och faktiskt inte knappa på min iPhone. Det var verkligen hemskt, men nog pratat om det. Idag var jag en helt annan Filippa när jag vaknade, jag var mycket piggare och hade inte alls lika ont.

Vid 11-tiden var vi hos doktorn för att ta nya prover och det visar sig att det förhoppningsvis bara är en vanlig men stark infektion jag har i kroppen.. Men vi ska tillbaka på tisdag och då är det de proverna som räknas för det här. Sen när vi kom hem hit till pappa åt jag två rostbiffsmackor och nu sitter jag här och pluggar samtidigt som jag pratar med Lova. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ha fredagsmys med pappa och Douglas. Hur är det med er?

14.31

SVAR: Jag redigerar oftast mina bilder på picnik.com som är en gratis sida där man kan redigera och fixa sina bilder. Jag kör på dem avancerade punkterna i picnik, men det är väldigt lätt ändå!

SVAR: Visst är den snygg? Du hittar den i Gina Tricot butikerna, jag hoppas att dem fortfarande finns kvar.

SVAR: Jag gör mina kläd-collage på polyvore.com. Det är verkligen ett tips till er som är lite modeintresserade och som gillar att hålla på med kläder och collage :)

SVAR: Jadu.. Det kanske jag kan göra, det är bara det att jag är så dålig på att videoblogga, men det är rätt roligt så vi får se, haha!

Jag orkar inte mer

image description

Jag är så ledsen över att min blogg har varit utan uppdatering de senaste dagarna! Men jag har haft och har det lite jobbigt just nu när det gäller skador, sjukdomar och annat i kroppen. Jag har för det första brutit benet och har nu ont i lederna runt handen och kan inte hoppa på kryckor alls. Sen åkte vi även in till akuten och skulle kolla mina utslag som jag hade över hela kroppen. Jag har fått medicin nu ovch utslagen börjar lugna sig, men dem tror att det är en infektion.

Idag är jag hemma från skolan eftersom att jag inte får vara där för sjuksköterskan, så jag har legat i soffan nästan hela förmiddahen och ätit en sandwich glass framför lite avsnitt av gossip girl. Jag ska bara ta det lugnt resten av dagen, kanske läsa lite bok och även få hjälp med ett svenska arbete av mormor. Egentligen skulle jag köra styrka på träningen idag, men så blir det inte. Hoppas att det är bra med er, vi hörs under dagen!

Nutella


STOR KÄÄÄRLEK TILL NUTELLA ♥ Skulle verkligen sitta helt perfekt med en sked av det här just nu, och Anna har alltid nutella hemma hos sig, det är bara att komma när du vill, haha! Nej, jag ska inte låta tjock nu, men visst ser nutellan helt underbart god ut på bilderna? Jag vet själv hur svårt det är att få mat och andra godsaker att se trevligt ut på bild, men de här hittade jag på weheartit. Gillar ni nutella?

Sista lovdagen

Hej! Jag har absolut haft en värd sista dag på lovet! Vid elva tiden imorse träffade jag min saknade Ella och vi hade så kul genom hela dagen. Vi lirade tv-spel, spelade kort, bakade maränger, pratade och skrattade. Det var så himla mysigt, och hon fick värsta stora kramen när vi träffades, såklart! Sen drog vi på träning, och det var jätteroligt att vara där och träffa alla kompisar även fast jag inte kunde träna! Tyvärr kom ambulansen p.g.a att Astrid trillade på nacken, men hon hade tur så det var inget så allvarligt, tänker på dig. Nu är jag hemma igen och mormor och morfar är här nu, har saknat dem så mycket och snart ska vi äta mormors goda köttfärsbiffar med potatis och lingonsylt. Jag ska även hinna duscha och fixa lite inför skolan imorgon innan jag får ta det lugnt och sen sova, så jag måste nog sluta nu.. Hoppas att ni haft en bra dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2979160/images/2012/pic_197661010.jpg" class="image">

Från Åre till Stockholm

Hej! Just nu sitter jag på tåget påväg hem till Stockholm igen. Det tar sju timmar med tåg, så vi har ungefär tre timmar kvar. Jag har sovit lite, lyssnat på musik, läst min bok, pratat med Tilde i kanske en timme, smsat, ätit en tutti-frutti och så, typ det man gör på en bussresa helt enkelt. Det är typ tre timmar kvar nu, och jag längtar just nu bara hem till min säng, även fast jag tycker att det är lite mysigt på tåg, haha.. Men nu har jag inte så mycket mer att säga till er, hoppas det är bra med er!

Your smile is more beautiful if you are happy

Fotograf: Filippa, Canon EOS 500D + standard objektiv Modell: Tilde Redigering: Filippa

Jag har inte så mycket att säga med den här bilden förutom att Tilde är en äkta läckerbit, så otroligt fin och söt! Plus att jag testade att redigera på ett nytt sätt, och jag gillar det riktigt mycket. Vad tycker ni?

Yesterday



Hela dagen nästan softade bara jag tillsammans med mitt påskägg, såg en sjukt bra film, åt köttbullsmackor osvosv. Igår eftermiddag drog jag och Ida ut på torget en sväng, och vi gick nästan direkt till Dahlsboms. Där beställde vi varsin slush med smakerna jordgubb och passionfrukt, bästa. Det finns nog ingen godare slush, haha! På kvällen så drog jag, pappa och Douglas till Jon Olssons skidtävling och såg skidåkare både köra slalom och hoppa helt sjuka volter och snurrar på typ ett tio meters högt hopp! Sen trillade jag lite på mitt brutna ben, men pappa räddade mig med sushi. Jag somnade typ rätt tidigt igår, men det var skönt.

Söndag



God morgon! När jag vaknade idag låg jag kvar i sängen i kanske en timme och bara njöt av att det är lov. Sen åt jag lite frukost framför en halvdålig film som jag började se igår och just nu pratar jag med Lova, vilket är mys! Idag ska jag inte göra så mycket, men klockan halv fyra ungefär tar jag och mamma tåget hem till Stockholm igen. Det ska bli skönt att komma hem igen, en dag kvar med lov och sen blir det skola! Men vi hörs!

Greyhound


Har ni hört Swedish House Mafia's nya låt? Jag tycker att de är otroligt bra DJ's, och det roligaste med den här låten är att pappa har varit med och sammarbetat med de här tre killarna när det gäller själva musikvideon. Den är så sjukt häftig tycker jag, och det säger jag inte bara för att pappas företag är delaktiga i den här musikvideon, utan jag tycker att låten och stilen som dem använder i filmen med massor av coola effekter osv passar galet tillsammans. Första gången pappa visade mig den här så fastnade jag inte alls för den, men genom att ha lyssnat på den några gånger är den helt extremt peppande och bra enligt mig faktiskt. Gillar ni den?

Fem saker



♥ Jag älskar att platta mitt hår p.g.a att jag ser ut som en helt annan person plus att mitt hår blir mycket längre och ser fräschare ut. Tyvärr sliter det mycket på håret, så jag gör det inte alls så ofta.
♥ Vissa frukter och bär kan jag tycka är lika gott som godis & sånt, t.ex. melon, passionfrukt, jordgubbar, hallon.
♥ Jag har lätt för att gråta om någon i min omgivning mår dåligt och gråter själv.
♥ Jag försöker göra mitt bästa åt bloggen hela tiden, jag försöker uppdatera så ofta jag kan, inte bara blogga om vad jag gör osv osv. Så om jag inte uppdaterar mer än ett inlägg någon dag så är det för att jag inte hinner eller något.
♥ Det bästa jag vet är nog att skratta tills man får ont i magen och börjar gråta, VÄRLDENS UNDERBARASTE KÄNSLA.

Glad Påsk

Hej! Förlåt att jag inte bloggade igår, vi bara softade runt och jag fick ett blodtrycksfall, så sjukt obehagligt! På kvällen åkte gudmor och Elias hem, jag kommer sakna er, men pappa kom hit till Åre över helgen vilket är supermysigt! Startade dagen med ett avsnitt av GG med en hallonsmoothie och sedan fick jag ett påskägg av pappa och mamma som var fyllt med massor av godis. Pappa sa precis att det blir påfyllning, haha. Idag får vi se vad vi gör, de är ute i skidbacken just nu, men vi hörs under dagen. GLAD PÅSK ♥


Förra årets påskägg, och nej, jag åt inte hela själv, jag delade med min brorsa. Vi glömde det här hemma i Stockholm, men nästa år, då vill jag mitt gigantiska påskägg igen, haha!

Godmorgon



Jag vaknade runt nio-tiden, men låg kvar i sängen i kanske en timme och halvsov, så himla skönt! Sen gick jag upp och åt lite flingor samtidigt som vi såg klart filmen. Mys! Idag är det strålande sol och enligt sms från mamma är det den bästa skidåkningen på länge, så avundsjuk jag är alltså. Men det är väl bara att sluta klaga, jag och gudmor ligger här i soffan och ska snart sätta på en film till, sen ska vi ut på torget i det fina vädret. Ha en bra dag!

Andrea ♥



Jag har tipsat om den här tjejens blogg förut, men ni får en uppdatering på tipset av hennes blogg. Andrea är en 16-årig tjej som jag verkligen ser upp till, hon är som en förebild för mig, min första och min sista. Hennes blogg är som sagt en av dem bästa bloggarna jag läser och jag skulle nog aldrig klara mig utan hennes blogg då jag läser den minst 10 gånger om dagen. Allt hon gör är så bra, hon pluggar på gymnasiet samtidigt som hon driver en blogg med mycket uppdatering och roliga inlägg, och hon får även tid för vänner, fotboll och familj. Det är ju underbart, eller hur? Jag fick iallafall ett inlägg till mig på hennes blogg, och det betyder så mycket! Så nu tycker jag att ni ska trycka på bilden och jag lovar, ni kommer älska det. ♥

Min blogg



Min lilla blogglista har tyvärr legat nere ett tag, men nu kör vi på nästa punkt vilket är Min blogg. Jag vet inte riktigt vad man ska skriva om sin egna blogg..? Jag startade den här bloggen i mars 2011, men i september var det någon person som raderade min blogg och då fick jag börja om på nytt. Jag bloggar helt enkelt bara för att det är roligt att skriva och ladda upp bilder, och självklart för att ha ett litet minne från den här åldern när man blir äldre och vill läsa. Jag beskriver min blogg som en öppen dagbok där det innehåller allt från mode och tips till bilder och vardagsinlägg. Själv gillar jag inte den så mycket, men enligt mina läsare är den rätt bra! För att jag ska fortsätta blogga måste jag ibland få lite pepp och idéer från er, så varför inte ta och börja kommentera tips åt mig som jag kan blogga om? FIILIIPPASS.BLOGG.SE ♥

Det är skönt med lov



God morgon! Idag sov jag till klockan halv tio och sen dess har jag bara pratat och lite så med Petra och Elias. Nu är alla i backen och åker skidor förutom Petra som kommer hem om någon timme eller så. Jag ska bara ta det lugnt idag, använda lovet på rätt sätt med andra ord. ;) Häromdagen så skaffade vi någon sak så nu kan vi se på hur många filmer som helst, så vi ska nog se en rolig komedi film tillsammans. Jag ska även försöka hinna med lite uppdatering, det behöver ni, eller hur? Ha en bra dag!

Om man ska klä sig, så gör man det med stil

Jag vill också åka skidor



Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare idag, helt ärligt så har jag inte orkat. Imorse så kom mammas bästa vän och hennes son Elias med tåget ändå från Göteborg och dem stannar till fredagkväll. Det är jätteroligt att de har kommit, speciellt Petra är så himla skön och jag skrattar hela tiden, haha! Iallafall, under dagen har jag och Petra först varit och handlat, försökt att titta på en film men det slutade med att vi tog fram lite godis och spelade Wordfeud innan båda somnde i soffan. Det blev tacos när jag vaknade och det satt som en smäck eftersom att jag inte ätit något på hela dagen. Vi får se vart kvällen tar oss, kanske lite GG och familjespel tillsammans med alla.

Loveit



12 år, WOHO!
Bilden är på mig för ungefär 9 år sen, ser ni någon skillnad? Imorse blev jag väckt med frukost på sängen och presenter av mamma, Douglas och pappa i telefon. Jag fick jättejättefina presenter som jag är så glad för, kommer visa dem för er sen! Sen somnade jag om i kanske en timme eller så och just nu tar jag bara det lite lugnt och pratar med bästa Lova medans mamma och bror är ute i backen.. Lite senare ska jag och mamma kanske äta lunch ute på torget, och sen hitta på något roligt. Vi får se hur min födelsedag blir framåt kvällen, det lutar åt sushi, gottigheter och myskväll! Ha en bra dag!

PhotoBooth


Jag tog en sväng på torget tillsammans med Ida. Vi gick först till Dahlboms och skulle dricka en slush ute i solen, men tydligen så hade de inte kvar dem längre. Just nu sitter vi inne i en Telia butik för att blogga och ta roliga foton med PhotoBooth, favoriten ju! Snart tänkte vi kanske dra till Max och köpa en mjukglass. Kort inlägg, men ville bara uppdatera lite när jag har chansen. Hörs!

Speciell frågestund


Jag tänkte ha en frågestund, men inte en vanlig där ni får fråga vad som helst utan en frågestund där ni har chansen att ställa frågor om mitt brutna ben. T.ex. hur det hände, var det är brutet, hur det var att åka ambulans osv. Jag skrev ju dagen efter det hände att jag skulle skriva ett inlägg om händelsen, men istället så blir det en frågestund. Hoppas att det funkar bra för er, och fråga så mycket ni vill! Kanske svarar i ett videoinlägg, det beror på hur mycket jag måste svara på. Fråga på nu!

Svalkar vinden


Fotograf: Lova, Canon EOS 350D + EF 50mm f./18 ll Modell: Filippa Redigering: Filippa

2 april


Hej! Idag vaknade jag redan klockan åtta, men det ända jag har gjort sen dess är att chilla. Det är verkligen underbart att bara kunna göra det, och inte känna någon stress med allt. Nej, nu ska jag sluta sukta alla som inte har lov! Jag kommer ta dagen som den kommer, ska iallafall försöka att komma ut på torget lite senare och kolla runt lite, men först ska jag till tandläkaren här i Åre för att rätta till en sak på min tandställning. Bilden här ovanför har inget med inlägget att göra, jag hade bara lite bildtorka och därför passade jag på att lägga upp en bild från arkivet. Den är från klassresan, och jag längtar tillbaka dit så himla mycket! Tillbaka till inlägget, har ni påsklov nu eller nästa vecka?

20.54

image description

Tågresan hit var absolut en av de bättre eftersom att jag var med Ida hela tiden. Vi skrattade, tog massa bilder med roliga effekter, spelade kort, spillde ut festis över hela sätet, åt godis, Ida kastade min salami på fönstret och bara hade en bra resa hit till Åre. När vi kom fram drog vi direkt till lägenheten, åt lite från Max och bara tog det lugnt. Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv, smsar och äter lite godis. Så skönt med lov och ledighet eftersom att man inte behöver tänka på tiden på kvällen, jag kan liksom ligga här hela kvällen om jag vill! Vad har ni gjort idag?

Åre-tåget

Hej! Just nu sitter jag på tåget som rullar mot Åre. Jag och min kompis Ida skulle åka samma tåg till Åre så vi har träffats nu och sitter och äter våran första godispåse (vi har varsin, haha) och pratar. Om ungefär fem timmar är vi framme, och då får vi se vad som händer. Hoppas att solen lyser så kanske det blir en slush på Dahlboms eftersom att de har världens bästa sånna. Jag ser framemot den här veckan även fast jag inte kan åka skidor! Hur är det med er? :)

RSS 2.0